דחוף- LCD 32 של סמסונג - ייעוץ לאחר קניה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
efush פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
רכשתי TV של סמסונג לפני מספר ימים בגודל 32 לסלון פצפון בדגם 32E420. בחנות נורא נהניתי מהתמונה שהיתה נראית חדה ואיכותית ולטלויזיה חיבור USB ואפשרות לעידן + שאלו בגדול הצרכים שלי.
בבית ראיתי שהפרופורציה יותר קטנה ממה שחשבתי ובעצם הגדול הוא פחות מ 32 אינץ והגובה די מבאס.
דבר נוסף החיבורים די מינימילים (לא השכלתי לבדוק בחנוות) וכוללים כניסות קומפוננט (ירוק מחליף צהוב?- לא מבינה בזה משערת שיתאים לממיר יס פשוט), 2HDMI ן- USB.
לציין שהתלבטתי עם LG 32SC460Y אבל התמונה של סמסונג ניצחה.

שאלתי היא האם יש למישהו ניסיון עם הטלויזיה הזו (אין חוות דעת באינטרנט שזה קצת מדאיג) , האם סמסונג של היום היא מה שהיה פעם כלומר יש על מי לסמוך? אם לא - כדאי להחליף ל- LG שציינתי (זה מה יש במסגרת התקציב והתרשמותי בחנות). החיבור שיש לי יתאים לממירים שיש בארץ? (לא לחוצה על HD)
הקניה היתה ספונטנית ולא בדקתי יותר מידי , בדיעבד אולי היה כדאי...
תודה!

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

לי יש את הדגם המקביל משנה שעברה 32D450, די מרוצה מהתמונה והכל. הממשק לעידן+ כולל ה-EPG הוא מעולה והקליטה מצויינת. יכולות הניגון ב-USB הן הטובות שאפשר להשיג בצורה מובנה במסך, בפרט התמיכה בפורמטים וחוויית המשתמש. LG במקום השני אך לא משתווה.

לדעתי הדגם שיש לך הוא בפירוש 32 אינץ'. את יכולה למדוד את האלכסון אם את עדיין לא בטוחה... לא נראה לי שעבדו עלייך.
לגבי כניסות אמור להיות לך כל מה שאת צריכה. עם כניסות HDMI וקומפוננט קשה להגיע למצב שלא תוכלי לחבר איזשהו ממיר.

אז תנוח דעתך, עשית קנייה טובה. תתחדשי ותהני.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

מדובר בסמסונג בכל זאת...עולי הפאנל "***", בLG אין שטויות כאלו
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #4 

סמסונג של היום היא בהחלט לא סמסונג של לפני 3 שנים נאמר. המכירות זינקו במאות אחוזים ואיכות הייצור בהתאם. זה נכון גם לגבי סוני, LG ועוד.
החברות השונות שומרות את האיכות שלהן לדגמים היוקרתיים.

לא יכול להיות שטלוויזיה שמוגדרת כ"32 לא תהיה בגודל הזה. יכול להיות שהייתה לך תמונה אחרת בראש כשדמיינת את הטלוויזיה בסלון.

הכניסות שמתאימות לממיר רגיל של יס/הוט הן סקארט, S-VIDEO וקומפוזיט(בסדר יורד מבחינת איכות התמונה).
ברוב המוחלט של הטלוויזיות בייבוא רשמי שמיועדות לשוק שלנו(האסיתי) יהיו כניסות קומפוננט(ירוק, אדום, כחול בשביל הוידאו+אדום ולבן בשביל האודיו), קומפוזיט(צהוב בשביל הוידאו+אדום ולבן בשביל האודיו) וכניסות HDMI. כניסת סקארט תמצאי בטלוויזיות של סוני ופיליפס.

מזה את יכולה להסיק שרוב הטלוויזיות פשוט לא מיועדות לממירים רגילים והלחץ הוא לכיוון מקורות HD.

מה התקציב אם אפשר לשאול?

בכל מקרה לא הייתי מציע לך להחליף ל32CS560Y. ממה שנאמר לי באופן אישי יש בעיית עיבוד תמונה, לפחות בגרסת ה"32.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”