מחר אמורים להתקין לי את הE550 51 SAMSUNG.
הבנתי שצריך להריץ את הפלסמה בסביבות ה200 שעות על הגדרות נמוכות, השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בהגדרות רגילות כשרואים סרט\שידורי כדורגל\+טלויזיה או שההגדרות חייבות להיות נמוכות באופן קבוע ב200 השעות הראשונות?
תודה רבה.
הרצה לפלסמה
בכללי מומלץ לעבוד על ערכים נמוכים בכל שימוש שאתה עושה עם המסך,כי צריך לתת למסך לעבוד קצת ואחרי 100 או 200 שעות הוא יהיה רגיש פחות לצריבות/צבירות,זה לא חובה לא כולם עושים את זה,יש לי פלזמה ישנה יותר של סמסונג ואין לה צבירות או צריבות ואני משתמש איתה בצורה מסיבית{אולי קצת מתעלל בה
} ואין לה שום דבר,אתה יכול לצפות בהגדרות רגילות ב100/200 אבל שלא יהיו גבוהות מידי או על מצב דינמי כי במצב דינמי הניגודיות ותאורת התא אוטומטית על 100% וזה התעללות
תתחדש מסך מצויין

תתחדש מסך מצויין
תודהelico1987 כתב:בכללי מומלץ לעבוד על ערכים נמוכים בכל שימוש שאתה עושה עם המסך,כי צריך לתת למסך לעבוד קצת ואחרי 100 או 200 שעות הוא יהיה רגיש פחות לצריבות/צבירות,זה לא חובה לא כולם עושים את זה,יש לי פלזמה ישנה יותר של סמסונג ואין לה צבירות או צריבות ואני משתמש איתה בצורה מסיבית{אולי קצת מתעלל בה} ואין לה שום דבר,אתה יכול לצפות בהגדרות רגילות ב100/200 אבל שלא יהיו גבוהות מידי או על מצב דינמי כי במצב דינמי הניגודיות ותאורת התא אוטומטית על 100% וזה התעללות
תתחדש מסך מצויין
...