הרצה לפלסמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

מחר אמורים להתקין לי את הE550 51 SAMSUNG.
הבנתי שצריך להריץ את הפלסמה בסביבות ה200 שעות על הגדרות נמוכות, השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בהגדרות רגילות כשרואים סרט\שידורי כדורגל\+טלויזיה או שההגדרות חייבות להיות נמוכות באופן קבוע ב200 השעות הראשונות?

תודה רבה.

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

בכללי מומלץ לעבוד על ערכים נמוכים בכל שימוש שאתה עושה עם המסך,כי צריך לתת למסך לעבוד קצת ואחרי 100 או 200 שעות הוא יהיה רגיש פחות לצריבות/צבירות,זה לא חובה לא כולם עושים את זה,יש לי פלזמה ישנה יותר של סמסונג ואין לה צבירות או צריבות ואני משתמש איתה בצורה מסיבית{אולי קצת מתעלל בה :D } ואין לה שום דבר,אתה יכול לצפות בהגדרות רגילות ב100/200 אבל שלא יהיו גבוהות מידי או על מצב דינמי כי במצב דינמי הניגודיות ותאורת התא אוטומטית על 100% וזה התעללות

תתחדש מסך מצויין (Y) (Y)

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

elico1987 כתב:בכללי מומלץ לעבוד על ערכים נמוכים בכל שימוש שאתה עושה עם המסך,כי צריך לתת למסך לעבוד קצת ואחרי 100 או 200 שעות הוא יהיה רגיש פחות לצריבות/צבירות,זה לא חובה לא כולם עושים את זה,יש לי פלזמה ישנה יותר של סמסונג ואין לה צבירות או צריבות ואני משתמש איתה בצורה מסיבית{אולי קצת מתעלל בה :D } ואין לה שום דבר,אתה יכול לצפות בהגדרות רגילות ב100/200 אבל שלא יהיו גבוהות מידי או על מצב דינמי כי במצב דינמי הניגודיות ותאורת התא אוטומטית על 100% וזה התעללות

תתחדש מסך מצויין (Y) (Y)
...
תודה (Y) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”