דרושה עזרה ממבינים: איזו מערכת אני רוצה?
שלום לכולם,
אני עתיד לרכוש את המערכת הראשונה שלי (!) בקרוב.
אני מקשיב להרבה מוזיקה ועתיד לעשות בה שימוש רב. אבל! אני לא מבין מספיק במערכות אודיו למיניהן כדי לדעת מה אני רוצה.
חשבתי שאולי מישהו מכם, אודיופילים טובי לב, יכול לעזור לי.
המטרה: מערכת טובה (=כזאת שלא תתקלקל אחרי שבועיים/תתקע/תקפץ וכ"ו), עם רגישות לפרטים בסאונד ועם תחושה של יותר מרמקול איכותי למחשב, עם חיבור USB לנגני MP3 (משתמש בSansa Clip למכירים מבניכם) ושתוכל לנגן ישר מהם, כזאת שטוב שמקדמת את פנייך בבית.
האמצעי: עד 1000 ש"ח. אני חייל ועל כן עני ואביון.
יש המלצות? רעיונות? אפילו שם של מותג, חנות או דגם?
פתוח להצעות.
בתודה,
אמיתי
אני עתיד לרכוש את המערכת הראשונה שלי (!) בקרוב.
אני מקשיב להרבה מוזיקה ועתיד לעשות בה שימוש רב. אבל! אני לא מבין מספיק במערכות אודיו למיניהן כדי לדעת מה אני רוצה.
חשבתי שאולי מישהו מכם, אודיופילים טובי לב, יכול לעזור לי.
המטרה: מערכת טובה (=כזאת שלא תתקלקל אחרי שבועיים/תתקע/תקפץ וכ"ו), עם רגישות לפרטים בסאונד ועם תחושה של יותר מרמקול איכותי למחשב, עם חיבור USB לנגני MP3 (משתמש בSansa Clip למכירים מבניכם) ושתוכל לנגן ישר מהם, כזאת שטוב שמקדמת את פנייך בבית.
האמצעי: עד 1000 ש"ח. אני חייל ועל כן עני ואביון.
יש המלצות? רעיונות? אפילו שם של מותג, חנות או דגם?
פתוח להצעות.
בתודה,
אמיתי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
התיאור שלך לא תואם לתקציב.
בשביל מגבר סטריאו ורמקולים מדפיים נורמאלים צריך לפחות תקציב כפול /משולש.
אם אין לך סבלנות לחסוך... תרכוש סט רמקולים 2.1 ממש טובים ב 1,000₪ למחשב.
בתקווה שיש לך כרטיס קול טוב... הרכישה הזו תביא לך את הסאונד הכי טוב לפי דרישותיך ותקציבך המוגבל.
בשביל מגבר סטריאו ורמקולים מדפיים נורמאלים צריך לפחות תקציב כפול /משולש.
אם אין לך סבלנות לחסוך... תרכוש סט רמקולים 2.1 ממש טובים ב 1,000₪ למחשב.
בתקווה שיש לך כרטיס קול טוב... הרכישה הזו תביא לך את הסאונד הכי טוב לפי דרישותיך ותקציבך המוגבל.
במקרה הזה סט רמקולים 2.1 או 2.0 מדפיים מוגברים של מחשב , יתנו תוצאה עדיפה על מערכת ייעודית.
כדי להנות ממערכת מדפיים ומגבר צריך להשקיע כמה אלפי שקלים כדי להתחיל בכלל את הצעד הראשון.
ממליץ לך לנסות את הסט השקופים של הרמן קרדון שנשמעים טוב לתקציבם. כמו כן מדפיים של מיקרולאב.
כדי להנות ממערכת מדפיים ומגבר צריך להשקיע כמה אלפי שקלים כדי להתחיל בכלל את הצעד הראשון.
ממליץ לך לנסות את הסט השקופים של הרמן קרדון שנשמעים טוב לתקציבם. כמו כן מדפיים של מיקרולאב.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
אם אתה רוצה קצת יותר כוח אש מרמקולים למחשב אתה יכול לקנות גם איזה רסיבר טוב ופשוט יד שנייה וכן זוג רמקולים..
לדעתי תוכל למצוא הרבה דברים טובים..תקנה כמובן מותגים מוכרים ולא חברות מדבקה וזה כבר יבטיח לך הרבה יותר איכות.
תבנה משהו צנוע ופשוט הינתיים ולאט לאט תעלה בסולם..
בהצלחה!
לדעתי תוכל למצוא הרבה דברים טובים..תקנה כמובן מותגים מוכרים ולא חברות מדבקה וזה כבר יבטיח לך הרבה יותר איכות.
תבנה משהו צנוע ופשוט הינתיים ולאט לאט תעלה בסולם..
בהצלחה!
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
חבל על הכסף שלך , במחירים האלו לא תקבל משהו משמעותי.
לך על רמקולים מוגברים כגון מיקרולאב סולו 6C ואם אתה רוצה להוסיף קצת איכות אז לך על UDAC.
אתה יכול גם לבדוק את השילוב של אודיואנג'ן 2 עם הדאק שלהם D1.
השילוב הראשון שציינתי עם המיקרולאב יעלה לך בערך 1200 ש"ח, לגבי האודיואנג'ן אתה צריך לברר.
לך על רמקולים מוגברים כגון מיקרולאב סולו 6C ואם אתה רוצה להוסיף קצת איכות אז לך על UDAC.
אתה יכול גם לבדוק את השילוב של אודיואנג'ן 2 עם הדאק שלהם D1.
השילוב הראשון שציינתי עם המיקרולאב יעלה לך בערך 1200 ש"ח, לגבי האודיואנג'ן אתה צריך לברר.