מחפש ייעוץ בקניית חומרה למחשב לצורך צפיה בסרטי FHD
קניתי טלויזיה חדשה 32 אינץ' מסך LED עם FHD, מערכת קולנוע גם כן, נשאר רק לטפל בחומרה של המחשב.
אני מאמין שהחומרה הנוכחית לא מספיקה, כי היא מאוד ישנה, אבל תגידו אתם - מספיק או לא ולמה כדאי לי לשדרג.
* אני מחפש משהו שכן יוכל לתמוך במשחקים, אבל משחקים "יחסית" פשוטים כמו PES או NBA, הכרטיס העכשווי שלי מריץ את הPES בצורה טובה מאוד ואת הNBA בצורה בינונית / חלשה.
* הכי חשוב לפני המשחקים זה הסרטים, שאני יוכל לנצל את הטלויזיה שלי בצורה הטובה ביותר.
* עוד משהו שחשוב לציין, עדיף כמה שפחות לחסוך בכסף כי גם ככה הטלויזיה עלתה לי לא מעט ואני רק לפני גיוס, אין עליי הרבה כסף פנוי. תקציב אין, אני אקנה בכמה שצריך אבל אם אפשר להשתדל להביא את המינימום בשביל שני הכוכביות הקודמות אני אשמח.
המפרט שלי כרגע:
מעבד Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
כרטיס מסך geforce 8500 512mb - כמעט בטוח שזה 8500, אם לא אז 8600.
זיכרון RAM 2GB
תודה לעוזרים!
אני מאמין שהחומרה הנוכחית לא מספיקה, כי היא מאוד ישנה, אבל תגידו אתם - מספיק או לא ולמה כדאי לי לשדרג.
* אני מחפש משהו שכן יוכל לתמוך במשחקים, אבל משחקים "יחסית" פשוטים כמו PES או NBA, הכרטיס העכשווי שלי מריץ את הPES בצורה טובה מאוד ואת הNBA בצורה בינונית / חלשה.
* הכי חשוב לפני המשחקים זה הסרטים, שאני יוכל לנצל את הטלויזיה שלי בצורה הטובה ביותר.
* עוד משהו שחשוב לציין, עדיף כמה שפחות לחסוך בכסף כי גם ככה הטלויזיה עלתה לי לא מעט ואני רק לפני גיוס, אין עליי הרבה כסף פנוי. תקציב אין, אני אקנה בכמה שצריך אבל אם אפשר להשתדל להביא את המינימום בשביל שני הכוכביות הקודמות אני אשמח.
המפרט שלי כרגע:
מעבד Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
כרטיס מסך geforce 8500 512mb - כמעט בטוח שזה 8500, אם לא אז 8600.
זיכרון RAM 2GB
תודה לעוזרים!
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כרגע הכ. מסך והמעבד מספיקים בהחלט להריץ סרטי FHD. אם יש לך יציאה DVI בכ. מסך אתה יכול לקנות כבל DVI-HDMI ולהנות מרזולוציית HD.
רק תצטרך להעביר כבל נוסף מהכרטיס קול לטלוויזיה בישביל לקבל סאונד.
רק תצטרך להעביר כבל נוסף מהכרטיס קול לטלוויזיה בישביל לקבל סאונד.
"על החתום...."
אתה אומר כבל נוסף מהכרטיס קול לטלויזיה בשביל לקבל סאונד, תן לי לנסות להבין פחות או יותר מה הולך:Hertz33 כתב:כרגע הכ. מסך והמעבד מספיקים בהחלט להריץ סרטי FHD. אם יש לך יציאה DVI בכ. מסך אתה יכול לקנות כבל DVI-HDMI ולהנות מרזולוציית HD.
רק תצטרך להעביר כבל נוסף מהכרטיס קול לטלוויזיה בישביל לקבל סאונד....
אם אני מחבר את הטלויזיה לתוך המחשב בתור מסך מחשב, כבל המסך אינו מעביר זרמי מוזיקה לכן ישמעו אך ורק את הרמקולים של המחשב בעצם ולא את הרמקולים של הטלויזיה, לזה אתה מתכוון?
אז במידה ואני מחבר את המערכת קולנוע ביתית הישר אל הטלויזיה אני לא אוכל להשתמש בה במחשב בעצם בלי הכבל שאתה מדבר עליו.
2 שאלות בנוגע לזה:
1. זה בעייתי להשיג את הכבל? יכול להיות שהלוח אם שלי או הכרטיס קול או הטלויזיה עצמה לא תומכים בכבל נוסף?
2. במידה ואני מחבר את המערכת קולנוע ביתית הישר אל המחשב זה בעצם יפתור לי את הבעיה של הכבל אך ורק בשימוש במחשב, ולא בעת צפיה בטלויזיה במצב של YES למשל, אני צודק?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
היי..לא בעייתי להשיג כל כבל שהוא..
"אם אני מחבר את הטלויזיה לתוך המחשב בתור מסך מחשב, כבל המסך אינו מעביר זרמי מוזיקה לכן ישמעו אך ורק את הרמקולים של המחשב בעצם ולא את הרמקולים של הטלויזיה, לזה אתה מתכוון? " ..כן,אם תחבר את המסך למחשב בתור מסך בלבד,המסך לא יפיק צלילים.
ההבדל בין חיבור המסך למחשב לבין חיבור המסך למערכת הקולנוע הוא בזה שבחיבור מהמחשב למסך לא עובר צליל,אלא רק תמונה..ובכדי להנות מהצליל שהמחשב מפיק,תצטרך לחבר גם את המחשב למערכת הקולנוע ואז להעביר בין המקורות בשלט של הרסיבר..
זאת אומרת שכרגע הכי עדיף לך זה לחבר את חיבורי הסאונד של המחשב ושל המקור השני שלך לרסיבר,ואת חיבורי התצוגה של המחשב ושל המקור השני שלך,למסך..
ואז,כשאתה רואה סרט בממיר נניח,אתה מגדיר בשלט של הרסיבר שיקרא כמקור את החיבור שאליו חיברת את סאונד הממיר.
ובשלט של הטלוויזיה אתה מגדיר החיבור שאליו חיברת את החיבור וידאו של הממיר.
ואותו דבר ההיפך כשאתה רוצה להשתמש במחשב כמקור שלך..
"אם אני מחבר את הטלויזיה לתוך המחשב בתור מסך מחשב, כבל המסך אינו מעביר זרמי מוזיקה לכן ישמעו אך ורק את הרמקולים של המחשב בעצם ולא את הרמקולים של הטלויזיה, לזה אתה מתכוון? " ..כן,אם תחבר את המסך למחשב בתור מסך בלבד,המסך לא יפיק צלילים.
ההבדל בין חיבור המסך למחשב לבין חיבור המסך למערכת הקולנוע הוא בזה שבחיבור מהמחשב למסך לא עובר צליל,אלא רק תמונה..ובכדי להנות מהצליל שהמחשב מפיק,תצטרך לחבר גם את המחשב למערכת הקולנוע ואז להעביר בין המקורות בשלט של הרסיבר..
זאת אומרת שכרגע הכי עדיף לך זה לחבר את חיבורי הסאונד של המחשב ושל המקור השני שלך לרסיבר,ואת חיבורי התצוגה של המחשב ושל המקור השני שלך,למסך..
ואז,כשאתה רואה סרט בממיר נניח,אתה מגדיר בשלט של הרסיבר שיקרא כמקור את החיבור שאליו חיברת את סאונד הממיר.
ובשלט של הטלוויזיה אתה מגדיר החיבור שאליו חיברת את החיבור וידאו של הממיר.
ואותו דבר ההיפך כשאתה רוצה להשתמש במחשב כמקור שלך..
אז תקן אותי שוב אבל אתה מציין פה גם דרך אחרת להתגבר על זה מבלי להוסיף כבל נוסף מהטלויזיה למחשב שיהיה שייך אל הסאונד נכון?
אפשרי פשוט לחבר גם את המחשב אל הרסיבר וגם את הטלויזיה אל הרסיבר, ובנוסף את הטלויזיה אל המחשב ובכך שארצה לראות ערוצים בטלויזיה אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליה וכשארצה לראות סרטים במחשב אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליו ישירות. כך הדבר?
השאלה אם הרסיבר עצמו יכול לקבל 2 חיבורים אחד של המחשב אחד של הטלויזיה.
תוכל להסתכל על המפרט כאן ולהגיד לי?
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953
במידה ואין אז אצטרך לקנות את הכבל נכון? אין סיבה שהשיטה עם הכבל בין הטלויזיה למחשב לא תעבוד, אני צודק?
אפשרי פשוט לחבר גם את המחשב אל הרסיבר וגם את הטלויזיה אל הרסיבר, ובנוסף את הטלויזיה אל המחשב ובכך שארצה לראות ערוצים בטלויזיה אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליה וכשארצה לראות סרטים במחשב אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליו ישירות. כך הדבר?
השאלה אם הרסיבר עצמו יכול לקבל 2 חיבורים אחד של המחשב אחד של הטלויזיה.
תוכל להסתכל על המפרט כאן ולהגיד לי?
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953
במידה ואין אז אצטרך לקנות את הכבל נכון? אין סיבה שהשיטה עם הכבל בין הטלויזיה למחשב לא תעבוד, אני צודק?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

שוב שלום..לא אני הוא מי ששלח לך תגובה ראשון..יש לנו פשוט את אותה תמונה מדהימה..חח
סורי שאני עונה רק בלילות..אני די עטלף בימים האחרונים..
"אז תקן אותי שוב אבל אתה מציין פה גם דרך אחרת להתגבר על זה מבלי להוסיף כבל נוסף מהטלויזיה למחשב שיהיה שייך אל הסאונד נכון?"..כן
"אפשרי פשוט לחבר גם את המחשב אל הרסיבר וגם את הטלויזיה אל הרסיבר, ובנוסף את הטלויזיה אל המחשב ובכך שארצה לראות ערוצים בטלויזיה אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליה וכשארצה לראות סרטים במחשב אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליו ישירות. כך הדבר?"..בדיוק ככה.
לפי המפרט בעמוד שנתת ולפי עוד בדיקה שעשיתי,כתוב שיש לו כניסה רגילה וכניסה אופטית.
אז אתה יכול לחבר את המחשב לכניסה האופטית ואת הממיר שלך לכניסת אודיו הרגילה..או ההיפך מה שיותר נוח לך.
"במידה ואין אז אצטרך לקנות את הכבל נכון? אין סיבה שהשיטה עם הכבל בין הטלויזיה למחשב לא תעבוד, אני צודק?"..אם אני מבין את השאלה נכון,אז אתה תוכל לשמוע רק ברמקולים של הטלוויזיה,ולא באלו של המערכת קולנוע שלך.
פשוט תראה את הציוד שלך כארבעה רכיבים שמתחלקים לשתי קבוצות.
קבוצת המקורות שכוללת את המחשב שלך ואת הממיר שלך..
וקבוצת הבוא נקרא לזה "אמצעי הדמייה". שכוללת את המסך שלך ואת הרמקולים שלך.
ומן ההיגיון הפשוט,שכדי ליהנות משתי המקורות אתה צריך לחבר את שניהם לשני אמצעי ההדמייה שיש לך..פשוט.
בהצלחה ותעדכן..
סורי שאני עונה רק בלילות..אני די עטלף בימים האחרונים..
"אז תקן אותי שוב אבל אתה מציין פה גם דרך אחרת להתגבר על זה מבלי להוסיף כבל נוסף מהטלויזיה למחשב שיהיה שייך אל הסאונד נכון?"..כן
"אפשרי פשוט לחבר גם את המחשב אל הרסיבר וגם את הטלויזיה אל הרסיבר, ובנוסף את הטלויזיה אל המחשב ובכך שארצה לראות ערוצים בטלויזיה אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליה וכשארצה לראות סרטים במחשב אוכל להינות מהרסיבר המחובר אליו ישירות. כך הדבר?"..בדיוק ככה.
לפי המפרט בעמוד שנתת ולפי עוד בדיקה שעשיתי,כתוב שיש לו כניסה רגילה וכניסה אופטית.
אז אתה יכול לחבר את המחשב לכניסה האופטית ואת הממיר שלך לכניסת אודיו הרגילה..או ההיפך מה שיותר נוח לך.
"במידה ואין אז אצטרך לקנות את הכבל נכון? אין סיבה שהשיטה עם הכבל בין הטלויזיה למחשב לא תעבוד, אני צודק?"..אם אני מבין את השאלה נכון,אז אתה תוכל לשמוע רק ברמקולים של הטלוויזיה,ולא באלו של המערכת קולנוע שלך.
פשוט תראה את הציוד שלך כארבעה רכיבים שמתחלקים לשתי קבוצות.
קבוצת המקורות שכוללת את המחשב שלך ואת הממיר שלך..
וקבוצת הבוא נקרא לזה "אמצעי הדמייה". שכוללת את המסך שלך ואת הרמקולים שלך.
ומן ההיגיון הפשוט,שכדי ליהנות משתי המקורות אתה צריך לחבר את שניהם לשני אמצעי ההדמייה שיש לך..פשוט.
בהצלחה ותעדכן..
אין בעיה, תודה!
ככל הנראה ההתקנה תקח לי מספר ימים כי הטלויזיה עדיין לא הגיעה אליי מן ההזמנה שביצעתי אז לעדכן אותך מהר ככל הנראה שאני לא אצליח.
אם כל הרכיבים שלי בסדר (חומרה, חיבורים וכו') אז אפשר לנעול את הנושא אפילו ובמידה ותהיה לי בעיה אני אפתח בעתיד נושא חדש.
תודה לשניכם (Hertz33 + 242ariel242) עזרתם לי מאוד!
ככל הנראה ההתקנה תקח לי מספר ימים כי הטלויזיה עדיין לא הגיעה אליי מן ההזמנה שביצעתי אז לעדכן אותך מהר ככל הנראה שאני לא אצליח.
אם כל הרכיבים שלי בסדר (חומרה, חיבורים וכו') אז אפשר לנעול את הנושא אפילו ובמידה ותהיה לי בעיה אני אפתח בעתיד נושא חדש.
תודה לשניכם (Hertz33 + 242ariel242) עזרתם לי מאוד!
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

חח התכוונתי שתעדכן בכללי כאילו..מה נראה לך שתעשה,ואם יש לך עוד בעיות או שאלות כלשהן..
אל תזרז את עצמך או משהו בשביל לעדכן..תעבוד לאט זה הכי טוב!..חח
אחלה יום שיהיה לך ובהצלחה!
אל תזרז את עצמך או משהו בשביל לעדכן..תעבוד לאט זה הכי טוב!..חח
אחלה יום שיהיה לך ובהצלחה!