סוף מסע .. התחדשתי חברים ואין דרך חזרה
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
טוב חברים הפעם קפצתי סוף סוף למים .. הכל התחיל מביקור בחנות גדולה ומטריפה ״אודיו קונספט״..נו מה אני אגיד לכם אין פשוט אין דברים כאלה .. יריב ועדי בלי קשר למה שקניתי אתם אנשים נפלאים וחברים יקרים .. מגיע לכם להרוויח אתם עושים זאת ביושר ואהבה , נותנים תמורה לכל שקל שאתם מקבלים אוהב אותכם ... עכשיו למסע
כמו שאתם יודעים תהליך ההתבגרות שלי בסטיראו התחיל בערך ליפני שנתיים למדתי על הבשר והכיס מה איכותי ומה לא אבל עדיין לא ידעתי איך זה צריך להישמע .. בעיקבות רכישה של אודי חבר בפורום הגעתי שוב לחנות של יריב ועדי עם המגבר של moon ושמעתי את ה gamut phi5 רמקולנמדהים אבל זה לא היה זה ... ואז החלפנו להגברה של רוקסאן זה היה יותר טוב אבל עדיין לא שם ... ואז נכנסו לחדר שבוא ישבו ״בשקט״ סט של roksan פרה ושני מונובלוקים מחוברים לgamut חברים פשוט נדבקתי לספה .. יום ראשון יריב ועדי במעלה אדומים מרימים ציוד לקומה שניה כמובן שעזרתי להם
קדחנו חורים החלפנו רמקולים ועדיין זה לא זה האמת התחלתי לדאוג ואז יריב מחליף לי כבל בין הפרה לדאק עוברים לנגן אחר וזהו חברים פשוט הבנתי שעד היום לא שמעתי את המוזיקה שלי כמו שצריך לשמוע אותה לא יכול לצאת מהבית ולא ללכת לעבודה פשוט סאונד מטורף ... אז זהו חברים אני שם ואין דרך חזרה ..
אודי תודה חבר יקר שדחפת לכיוון .. לבנצי שהיית שם .. ולכם יריב ועדי תודה שאיפשרתם לי להיתמוגג מסאונד מטורף על היותכם הוגנים וחברים
כבר מעלה תמונות ...
כמו שאתם יודעים תהליך ההתבגרות שלי בסטיראו התחיל בערך ליפני שנתיים למדתי על הבשר והכיס מה איכותי ומה לא אבל עדיין לא ידעתי איך זה צריך להישמע .. בעיקבות רכישה של אודי חבר בפורום הגעתי שוב לחנות של יריב ועדי עם המגבר של moon ושמעתי את ה gamut phi5 רמקולנמדהים אבל זה לא היה זה ... ואז החלפנו להגברה של רוקסאן זה היה יותר טוב אבל עדיין לא שם ... ואז נכנסו לחדר שבוא ישבו ״בשקט״ סט של roksan פרה ושני מונובלוקים מחוברים לgamut חברים פשוט נדבקתי לספה .. יום ראשון יריב ועדי במעלה אדומים מרימים ציוד לקומה שניה כמובן שעזרתי להם
קדחנו חורים החלפנו רמקולים ועדיין זה לא זה האמת התחלתי לדאוג ואז יריב מחליף לי כבל בין הפרה לדאק עוברים לנגן אחר וזהו חברים פשוט הבנתי שעד היום לא שמעתי את המוזיקה שלי כמו שצריך לשמוע אותה לא יכול לצאת מהבית ולא ללכת לעבודה פשוט סאונד מטורף ... אז זהו חברים אני שם ואין דרך חזרה ..
אודי תודה חבר יקר שדחפת לכיוון .. לבנצי שהיית שם .. ולכם יריב ועדי תודה שאיפשרתם לי להיתמוגג מסאונד מטורף על היותכם הוגנים וחברים
כבר מעלה תמונות ...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.

יש מצב שבפוסט הזה השתדרגת לאודיו יוקרתי
יש מצב שבפוסט הזה השתדרגת לאודיו יוקרתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדש ותהנה איש יקר ,שמח שהגעת לנחלה

טוב עכשיו תורי - קולולולולולולו
קיקו היקר !!! שמעתי את הסט הזה ואין דברים כאלה!!!!!! אני מאוד מאוד מבין את מה שאתה מרגיש עכשיו אתה בעננים ואני פשוט מחפש אותך שם כי אני גם
אח יקר קנית סט ברמת על!! מהמם!!! והרמקולים אחחח הרמקולים האלה מפרקים אותי מחדש כל פעם שאני שומע אותם
תתחדש ותהנה
יריב ואדי- אתם נכנסתם לי ללב
ממש ככה
כייף לי לבוא לחנות שלכם כל פעם ממש כמו משפחה המשיכו כך!!!

קיקו היקר !!! שמעתי את הסט הזה ואין דברים כאלה!!!!!! אני מאוד מאוד מבין את מה שאתה מרגיש עכשיו אתה בעננים ואני פשוט מחפש אותך שם כי אני גם
אח יקר קנית סט ברמת על!! מהמם!!! והרמקולים אחחח הרמקולים האלה מפרקים אותי מחדש כל פעם שאני שומע אותם
תתחדש ותהנה
יריב ואדי- אתם נכנסתם לי ללב
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
kiko11
בד"כ אתה זה שנוהג לברך אחרים, אז הנה מגיע גם לך –תתחדש ענקי
מקווה רק שהשכנים לא יעשו לך צרות
בד"כ אתה זה שנוהג לברך אחרים, אז הנה מגיע גם לך –תתחדש ענקי
מקווה רק שהשכנים לא יעשו לך צרות
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תתחדש ותהנה
נראה ובטח גם נשמע
מדהים
נראה ובטח גם נשמע
מדהים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תתחדש ניראה אחלה המיזנון מדהים ומה שיש שם תהנה לבריאות !

-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אודי חבר יקר !!udico כתב:טוב עכשיו תורי - קולולולולולולו![]()
![]()
![]()
אח יקר קנית סט ברמת על!! מהמם!!! והרמקולים אחחח הרמקולים האלה מפרקים אותי מחדש כל פעם שאני שומע אותם![]()
![]()
תתחדש ותהנה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
יריב ואדי- אתם נכנסתם לי ללבממש ככה
כייף לי לבוא לחנות שלכם כל פעם ממש כמו משפחה המשיכו כך!!!
![]()
![]()
...
אתה שהיית שם בטוח שמע ויודע איך אני מרגיש אני פשוט מאושר ...
אני יודע שאתה באותו מקום ...
תודה שהלכת איתי וסבלת את החפירות ...
מחכה לך .....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אחחח קיקו איזה שידרוג, תתחדש ותהנה זה מגיע לך, תמיד מפרגן
זה הזמן לפרגן לך, מערכת מדהימה.
אני חייב שחושחש הבלש בתוכי הריח את השדרוג, ראיתי את הרמקולים והמגבר בלוחות