עריכה: לא מצליח להריץ כיול עם המיקרופון, דרושה עזרה (פוסט 7)
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2303
אהלן חברים,
רכשתי אתמול את הרסיבר, וכרגע הוא מחובר רק לזוג רמקולים בעזרת חיבור pre-uot ומגבר שפורפרות. היום אני כנראה אביא את האחוריים, ונכון לעכשיו זה הכל, את השאר אני אשלים בהמשך. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש ב-auto-setup עם המיקרופון כשהרמקולים הקדמיים לא מוגברים על ידי הדנון אלא על ידי מגבר שמשורשר אליו?
תודה רבה.
רכשתי אתמול את הרסיבר, וכרגע הוא מחובר רק לזוג רמקולים בעזרת חיבור pre-uot ומגבר שפורפרות. היום אני כנראה אביא את האחוריים, ונכון לעכשיו זה הכל, את השאר אני אשלים בהמשך. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש ב-auto-setup עם המיקרופון כשהרמקולים הקדמיים לא מוגברים על ידי הדנון אלא על ידי מגבר שמשורשר אליו?
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי anatoli15 ב 29/08/2006 17:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

אחלה, תודה. יש משהו שצריך להתאים בין המגברים (עוצמה למשל?) או להשאיר באותו המצב שבו אני שומע ולהריץ את הכיול?
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

קראתי עכשיו, והנושא שהווליום נשלט דרך הרסיבר הוא ברור. אבל מן הסתם מדידה של העוצמה לפי האוזן לא מדויקת מספיק, לכן אני שואל אם זה באמת רלוונטי למיקרופון הכיול שהעוצמות יהיו זהות לחלוטין או שאפשר שזה יהיה בערך אותו הדבר?
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

-
anatoli15
-
- חבר ותיק

חיברתי את המיקרופון, בחרתי באפשרות ה-auto setup, אבל כלום לא זז. לא שמעתי כלום, ואחרי שנייה זה חזר לתפריט ההגדרות. מה אני עושה פה לא טוב?
עריכה:
הסתדרתי, מסתבר שצריך ללחוץ על החץ שמאלה ולא על בחירה.
עריכה:
הסתדרתי, מסתבר שצריך ללחוץ על החץ שמאלה ולא על בחירה.