איך מורדים תרגום לסרט תלת מימד שהתמונה מחולקת ל2
אם אתה מתכוון שהכתוביות מוצגות בצורה לא טובה, כמו למשל כשהן מפוצלות על המסך או מתוחות לצדדים, אתה צריך:
1.נגן שתומך בהצגת הכתוביות בצורה סטריאוסקופית (למשל KMPlayer)
או
2. לקנפג את המקודדים שלך שיציגו כתוביות בצורה סטריאוסקופית (איך לעשות את זה? זה כבר תלוי במה שאתה משתמש)
1.נגן שתומך בהצגת הכתוביות בצורה סטריאוסקופית (למשל KMPlayer)
או
2. לקנפג את המקודדים שלך שיציגו כתוביות בצורה סטריאוסקופית (איך לעשות את זה? זה כבר תלוי במה שאתה משתמש)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
זמר,
מכיוון שפתחת את השרשור בפורום סטרימרים, אני מניח שאנחנו מדברים על סטרימר. על איזה סטרימר מדובר? לא כולם תומכים בהצגת כתוביות בתלת מימד בצורה תקינה.
מכיוון שפתחת את השרשור בפורום סטרימרים, אני מניח שאנחנו מדברים על סטרימר. על איזה סטרימר מדובר? לא כולם תומכים בהצגת כתוביות בתלת מימד בצורה תקינה.
תבצע את המדריך שנמצא בלינק הבא: http://www.hometheater.co.il/article03511
אני עשיתי את זה, עובד מעולה.
אני עשיתי את זה, עובד מעולה.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
היי
אמנם אני מעלה באוב שרושר ישן, אבל הוא מאוד רלוונטי מבחינתי.
לאחרונה רכשתי את הפופקורן 410 והורדתי סרט תלת מימד אשר בהצגה במחשב מופיע כמתואר כאן בשתי תמונות.
בסטרימר ומעבר בטלויזיה לתלת מימד אני כמובן מקבל תלת מימד מצויין.
הקובץ בפורמט MKV והכתוביות המוצמדות הנן SRT .
השאלה ,האם אני חייב לבצע את ההמרה שהומלצה כאן, או שהסטרימר לי אמור להתמודד עם פורמט SRT כפי שהוא, גם בסרטי 3D.
בפועל, אני לא ראוה שום כתוביות בהצגת סרט 3D.
אמנם אני מעלה באוב שרושר ישן, אבל הוא מאוד רלוונטי מבחינתי.
לאחרונה רכשתי את הפופקורן 410 והורדתי סרט תלת מימד אשר בהצגה במחשב מופיע כמתואר כאן בשתי תמונות.
בסטרימר ומעבר בטלויזיה לתלת מימד אני כמובן מקבל תלת מימד מצויין.
הקובץ בפורמט MKV והכתוביות המוצמדות הנן SRT .
השאלה ,האם אני חייב לבצע את ההמרה שהומלצה כאן, או שהסטרימר לי אמור להתמודד עם פורמט SRT כפי שהוא, גם בסרטי 3D.
בפועל, אני לא ראוה שום כתוביות בהצגת סרט 3D.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מתוך הביקורת ל- A-400:
הכי פשוט זה להוסיף לשם הקובץ 3DSBS. עבור תכנים מסוג Side-By-Side או 3DTAB. עבור תכנים מסוג Top-And-Bottom, כנ"ל גם לגבי קובץ התרגום לסרט.
דוגמה לשמות הקבצים כפי שצריכים להקרא:
[left]Side-By-Side
Before: movie.mkv
After: movie.3DSBS.mkv
Top-And-Bottom
After: movie.3DTAB.mkv
[/left]
יש לציין כי מצב הרזולוציה בהגדרות צריך להיות על Auto על מנת שהזיהוי האוטומטי יעבוד.
קבצי 3DSBS ינוגנו כ- 1080i60 וקבצי 3DTAB ינוגנו כ- 1080p24.
הכי פשוט זה להוסיף לשם הקובץ 3DSBS. עבור תכנים מסוג Side-By-Side או 3DTAB. עבור תכנים מסוג Top-And-Bottom, כנ"ל גם לגבי קובץ התרגום לסרט.
דוגמה לשמות הקבצים כפי שצריכים להקרא:
[left]Side-By-Side
After: movie.3DSBS.mkv
Top-And-Bottom
After: movie.3DTAB.mkv
[/left]
יש לציין כי מצב הרזולוציה בהגדרות צריך להיות על Auto על מנת שהזיהוי האוטומטי יעבוד.
קבצי 3DSBS ינוגנו כ- 1080i60 וקבצי 3DTAB ינוגנו כ- 1080p24.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
תודה זיו
אנסה את את הפתרון שלך מאוחר יותר.
mp3lll
בעיני דווקא מאוד לא הגיוני לפתוח שרשור חדש בדיוק באותו נושא, וכך גם נהוג להמליץ בדר"כ למי שעושה זאת.
אין שום הגיון שמישהו יחפש פתרון עבור בעיה מסויימת ויקבל מספר שרשורים העוסקים באותו נושא, כפי שקורא בעיקר בפורומי הוידאו - מסכים.
מאחר והחיפוש הביא אותי לשאלה שבדיוק חיפשתי, מן הסתם עדיף לרכז את כל התשובות באותו שרשור, גם אם הוא ישן.
אנסה את את הפתרון שלך מאוחר יותר.
mp3lll
בעיני דווקא מאוד לא הגיוני לפתוח שרשור חדש בדיוק באותו נושא, וכך גם נהוג להמליץ בדר"כ למי שעושה זאת.
אין שום הגיון שמישהו יחפש פתרון עבור בעיה מסויימת ויקבל מספר שרשורים העוסקים באותו נושא, כפי שקורא בעיקר בפורומי הוידאו - מסכים.
מאחר והחיפוש הביא אותי לשאלה שבדיוק חיפשתי, מן הסתם עדיף לרכז את כל התשובות באותו שרשור, גם אם הוא ישן.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חבר׳ה, תשמרו לנו את עינייני ניהול השרשורים.
סופשבוע רגוע עם הרבה סרטי תלת מימד לכולם
סופשבוע רגוע עם הרבה סרטי תלת מימד לכולם