JBL L300 למכירה
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
כבר דנו בכך לא מזמן,ואין...אין פה פראיירים 
מוזמנים אתם ל"סטריאו ישראל" בפייסבוק
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
גם אם היה בידי את הסכום והיה וחשקתי בדגם זה, רק בגלל הציטוט הבא לא הייתי רוכש אותם מהמוכר הנ"ל:
דרך אגב, הארונית (שאותה הוא איננו מוכר?) המופיעה במודעה נבנתה ע"פ התכנון הפשוט והיעיל הזה: http://www.tnt-audio.com/clinica/flexye.html
חשמלית ופיסית מדובר במחיר גניבה עבור כבל Speakers. (אני מוכן לצלם סרטון בדיקות סקופ להשוואה בין כבלים).כבל לרמקולים Van Den Hull The THIRD 2.5m כחדש במזוודה.
מחיר, 3,000 יורו (גמיש)....
דרך אגב, הארונית (שאותה הוא איננו מוכר?) המופיעה במודעה נבנתה ע"פ התכנון הפשוט והיעיל הזה: http://www.tnt-audio.com/clinica/flexye.html
עכשיו שמתי לב שהמודעה היא לא מהיום אבל לא ראיתי שהיה דיון בפורום.
בכל מקרה ברור שמחירים האלו רלוונטיים לפלח מסויים שכנראה לא מתרגש מהמספר או מהשער (יורו/דולר/רובל) שליד המספר.
הפוסט הזה מתאים יותר לפורום אחר כפי שאמרתי
אבל ראיתי L300 וחשבתי ששווה לפרסם את זה כאן... יש להם מקום של כבוד כאן לא?
בכמה הייתם מעריכים L300?
בכל מקרה ברור שמחירים האלו רלוונטיים לפלח מסויים שכנראה לא מתרגש מהמספר או מהשער (יורו/דולר/רובל) שליד המספר.
הפוסט הזה מתאים יותר לפורום אחר כפי שאמרתי
אבל ראיתי L300 וחשבתי ששווה לפרסם את זה כאן... יש להם מקום של כבוד כאן לא?
בכמה הייתם מעריכים L300?
כשזה מגיע לדברים האלה, מחיר "הגיוני" הוא פר אדם. כלומר , שרוף JBL שיכול להרשות לעצמו , יחשוב שזה
מחיר מוצדק. אחרים לא..
המחיר על הרמקולים בקנה מידה זה הוא על ערך אספני , נדירות , ואהבה. לא בטוח שהוא יישמע יותר מרמקול ששווה 8 אלף שקל .
תחפש את השרשור הקודם ..
אני אישית , לא מצדד ולא מתנגד , אני בטוח שאנשים פה בפורום שירדו על מוכרים בעבר שביקשו מחירים כאלה , אם היה להם אותו ציוד , היו מבקשים מחיר דומה.
היה בעבר מגבר כוח של רוטל - RB 5000 שהוא אגדה בפני עצמו , שהמוכר דרש 15 אלף . אנשים פה עשו סתלבט, אבל לדעתי ולדעת רבים זה מחיר טוב ! אם היה לי , אני הייתי רוכש.
וונטאז' איך שנאמר בעבר , לאו דווקא זול .
מחיר מוצדק. אחרים לא..
המחיר על הרמקולים בקנה מידה זה הוא על ערך אספני , נדירות , ואהבה. לא בטוח שהוא יישמע יותר מרמקול ששווה 8 אלף שקל .
תחפש את השרשור הקודם ..
אני אישית , לא מצדד ולא מתנגד , אני בטוח שאנשים פה בפורום שירדו על מוכרים בעבר שביקשו מחירים כאלה , אם היה להם אותו ציוד , היו מבקשים מחיר דומה.
היה בעבר מגבר כוח של רוטל - RB 5000 שהוא אגדה בפני עצמו , שהמוכר דרש 15 אלף . אנשים פה עשו סתלבט, אבל לדעתי ולדעת רבים זה מחיר טוב ! אם היה לי , אני הייתי רוכש.
וונטאז' איך שנאמר בעבר , לאו דווקא זול .
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
tomyeshuah כתב:גם אם היה בידי את הסכום והיה וחשקתי בדגם זה, רק בגלל הציטוט הבא לא הייתי רוכש אותם מהמוכר הנ"ל:
חשמלית ופיסית מדובר במחיר גניבה עבור כבל Speakers. (אני מוכן לצלם סרטון בדיקות סקופ להשוואה בין כבלים).
דרך אגב, הארונית (שאותה הוא איננו מוכר?) המופיעה במודעה נבנתה ע"פ התכנון הפשוט והיעיל הזה: http://www.tnt-audio.com/clinica/flexye.html...
מה קורה תום? 46 עמודים של ויכוח על האמת מאחורי כבלים ומוצרי אודיו נלווים לא הספיקו לך באודיו יוקרתי? סקופ לא מדבר לאנשים האלה - חבל על המאמץ. הם אמרו במפורש שהם נהנים מהתדמית ושלא נקלקל להם את האשליה עם עובדות
Van Den Hul בת*ת שלי. לאחרונה שידרגתי את הסטאפ שלי בכבלים 'אודיופילים' של פיליפס שקניתי מאמזון ב-$11.16 לחתיכה + משלוחה. הזמנתי שלושה. הקרועים האלה חייבו אותי במשלוח $4 (בארה"ב) עבור כל יחידה. הם לא ממש נשמעים יותר טוב מהכבלים ה'אודיופיליים' של פיליפס שהיו לי קודם ושקניתי בדקדה בסנטר ב-20 ש"ח (ושאפשר לקנות בהום-סנטר, שתי קומות מתחת, ב-40 ש"ח ולהרגיש יותר טוב). הם רק ממוסכים טוב יותר וטיפל'ה יותר ארוכים - שזה מה שבאמת הייתי צריך.כבל לרמקולים Van Den Hull The THIRD 2.5m כחדש במזוודה.
מחיר, 3,000 יורו (גמיש)....
ולסיום - הארונית הזו, עם כל הכבוד, ממש מכוערת. לפי התכניות שלה, היא גם נראית לא יציבה. כל הכבילה בולטת באופן לא אסטתי והרושם שהיא מקרינה הוא 'שבריריות'. אני מוכן לשפר אותה בשביל האדון המוכר הנכבד הזה ב-2500 יורו. (לרציניים בלבד).
אם בכבילה עסקינן, הכבלים של
Monster
נמכרים בארץ במחירים שהם פשוט לא הגיוניים !
כמעט כל כבל של מונסטר שנמכר בארץ יימצא באיביי סגור וחדש בקופסא בהרבה פחות כסף.
אני אפילו לא מדבר על משומשים.
סילבר - LOL.
Monster
נמכרים בארץ במחירים שהם פשוט לא הגיוניים !
כמעט כל כבל של מונסטר שנמכר בארץ יימצא באיביי סגור וחדש בקופסא בהרבה פחות כסף.
אני אפילו לא מדבר על משומשים.
סילבר - LOL.
נערך לאחרונה על ידי rooster ב 22/10/2012 13:39, נערך פעם 1 בסך הכל.