samsung 64e8000 vs panasonic 65st50
אני לאט לאט מתקרב לטלוויזיה שלי
מרחק צפיה - 4 מטר
שניהן פלזמות, ביקורות מהללות , אחריות יבואן, סמסונג לא צריך שמבחינת ממשק בעברית , ופיצ'רים היא אלופה
האם מישהו ראה את שני הטלוויזיות ויכול לומר אם באמת התחרות באיכות צפיה בינהן היא צמודה, או שמא אחת הרבה יותר טובה מהשניה ?
שנית, 4 מטר צפיה זה בסדר לקחת גודל כזה? או שעדיף לקחת 55? אני חושש שאם אני אקח 55 זה יהיה לי קטן מידי
מרחק צפיה - 4 מטר
שניהן פלזמות, ביקורות מהללות , אחריות יבואן, סמסונג לא צריך שמבחינת ממשק בעברית , ופיצ'רים היא אלופה
האם מישהו ראה את שני הטלוויזיות ויכול לומר אם באמת התחרות באיכות צפיה בינהן היא צמודה, או שמא אחת הרבה יותר טובה מהשניה ?
שנית, 4 מטר צפיה זה בסדר לקחת גודל כזה? או שעדיף לקחת 55? אני חושש שאם אני אקח 55 זה יהיה לי קטן מידי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שתייהן מוצעות באותו מחיר?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
דניאל12 כתב:אני לאט לאט מתקרב לטלוויזיה שלי
מרחק צפיה - 4 מטר
שנית, 4 מטר צפיה זה בסדר לקחת גודל כזה? או שעדיף לקחת 55? אני חושש שאם אני אקח 55 זה יהיה לי קטן מידי...
מרחק הצפיה שלך מתאים למסך 65 אינצ' .
ראיתי גם את הפנאסוניק וגם את הסמסונג והם נראים מצויין .
אישית הייתי ממליץ לכיוון של הפנאסוניק מותג אמין ביותר והתמכור שלה מעולה .
מומלץ לרכוש מחנות מתמחה איכותית אחריות של היבואן הרשמי יורוקום פנאסוניק 5 שנים אחריות מלאה
בכמה הם מוצעות ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מבחינת תמחור
הבנתי שהסמסונג אפשר להשיג סביב 18,000
פנסוניק סביב 15,000
אני עוד צריך לבדוק לגבי הסמסונג אולי אפשר להוריד עוד
בכל מקרה אין לי בעיה להוסיף את ה 3,000 במידה והיא הטלוויזיה הטובה יותר
יש גם את חווית המשתמש , סמארט טי וי , בקרת קול , זיהוי פנים, יותר משקפי תלת מימד ( 4 זוגות בסמסונג )
ממשק בעברית ,הכל יותר נגיש ובקלות בסמסונג
במידה והבדלי האיכות צפיה זניחים , ואפשר למתוח את התקציב, לא כדאי ללכת על הסמסונג?
פנסוניק סביב 15,000
אני עוד צריך לבדוק לגבי הסמסונג אולי אפשר להוריד עוד
בכל מקרה אין לי בעיה להוסיף את ה 3,000 במידה והיא הטלוויזיה הטובה יותר
יש גם את חווית המשתמש , סמארט טי וי , בקרת קול , זיהוי פנים, יותר משקפי תלת מימד ( 4 זוגות בסמסונג )
ממשק בעברית ,הכל יותר נגיש ובקלות בסמסונג
במידה והבדלי האיכות צפיה זניחים , ואפשר למתוח את התקציב, לא כדאי ללכת על הסמסונג?
- טלHD
- גורו

אם תשים את שתייהן אחת ליד השניה ו/או עם ציוד מדידה... הסמסונג 8000 תהיה טובה יותר במעט מה st.
ברור שגם הממשק והסמארט מתקדם, נוח וידידותי יותר בסמסונג.
יחד עם כל זה, אם הסמסונג יותר יקרה ב3k ועם שלוש שנות אחריות מול 5 לפנאסוניק, הייתי בוחר ב65st50 בלי לחשוב פעמיים.
ברור שגם הממשק והסמארט מתקדם, נוח וידידותי יותר בסמסונג.
יחד עם כל זה, אם הסמסונג יותר יקרה ב3k ועם שלוש שנות אחריות מול 5 לפנאסוניק, הייתי בוחר ב65st50 בלי לחשוב פעמיים.
יצא לי לראות את 64E8000 במרכז תצוגה של סמליין בהרצליה. הם שמו אותה בסלון הקטן שהם הרכיבו בפינה מול הספה. מעל הספה תלוי 60E550 ולמרות שגם זה דגם מצוין רואים מיד את ההבדל לטובת E8000.
התמונה חדה מאוד וחיה מאוד אבל בצורה טבעית ופשוט מדהימה באופן כללי. Jaw dropping ללא ספק. משאירה את כל הLEDים המלאכותיים שם בעפר.
החסרון היחיד שאני יכול לציין על פלזמה בגודל כזה מכל חברה שהיא זה שאתה צריך להתרחק לפחות מטר וחצי מהטלוויזיה כדי לא לראות רעש פיקסלים.
חבל שסמליין לא מייבא את E6500 וE7000 שלפי ביקורות מגיעים לרמת שחורים יותר טובה מE8000 ועולים משמעותית פחות.
התמונה חדה מאוד וחיה מאוד אבל בצורה טבעית ופשוט מדהימה באופן כללי. Jaw dropping ללא ספק. משאירה את כל הLEDים המלאכותיים שם בעפר.
החסרון היחיד שאני יכול לציין על פלזמה בגודל כזה מכל חברה שהיא זה שאתה צריך להתרחק לפחות מטר וחצי מהטלוויזיה כדי לא לראות רעש פיקסלים.
חבל שסמליין לא מייבא את E6500 וE7000 שלפי ביקורות מגיעים לרמת שחורים יותר טובה מE8000 ועולים משמעותית פחות.
- טלHD
- גורו

נכון מאודRoi232 כתב: התמונה חדה מאוד וחיה מאוד אבל בצורה טבעית ופשוט מדהימה באופן כללי. Jaw dropping ללא ספק. משאירה את כל הLEDים המלאכותיים שם בעפר.
חבל שסמליין לא מייבא את E6500 וE7000 שלפי ביקורות מגיעים לרמת שחורים יותר טובה מE8000 ועולים משמעותית פחות....
E6500 טלויזיה מדהימה במחיר טוב
ממש חבל שאין יבוא סדיר.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... erformance