שאלה בנוגע למיני מחשב mk802ii
היי,
אני כבר מת להזמין את המוצר הזה אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית בשום מקום ל-2 שאלות שיש לי.
1. האם ניתן בעזרת המיני מחשב הזה לגלוש לאתרים שיש בהם צפייה ישירה בסדרות וסרטים?
2. אני מעוניין לחבר את המיני מחשב הזה להארד דיסק שלי, שיש לי בו סרטי HD עם קבצי תרגום בנפרד מהסרטים.
האם המיני מחשב הזה ידע לחבר לבד את התרגום לסרט, או האם זה בכלל אפשרי?
אני לא מתכוון להזרים אל המחשב הזה סרטים ממחשב אחר. מעניין אותי רק סדרות וסרטים בצפייה ישירה שיש באתרים מסויימים ברשת.
תודה על העזרה בנושא,
אני כבר מת להזמין את המוצר הזה אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית בשום מקום ל-2 שאלות שיש לי.
1. האם ניתן בעזרת המיני מחשב הזה לגלוש לאתרים שיש בהם צפייה ישירה בסדרות וסרטים?
2. אני מעוניין לחבר את המיני מחשב הזה להארד דיסק שלי, שיש לי בו סרטי HD עם קבצי תרגום בנפרד מהסרטים.
האם המיני מחשב הזה ידע לחבר לבד את התרגום לסרט, או האם זה בכלל אפשרי?
אני לא מתכוון להזרים אל המחשב הזה סרטים ממחשב אחר. מעניין אותי רק סדרות וסרטים בצפייה ישירה שיש באתרים מסויימים ברשת.
תודה על העזרה בנושא,
benny123
איך עובד כל העניין של הסרטים והתרגום?
אצלי במחשב , כשאני רוצה לראות סרט עם תרגום אני מפעיל את הסרט בנגן, ואז גורר את התרגום לחלון של הנגן שבו מתנגן הסרט.
ככה זה עובד גם במיני מחשב? או שהמיני מחשב נותן לי אופציה לבחור את התרגום?
מצטער על החפירה, פשוט מעולם לא עבדתי עם מערכת הפעלה של אנדרואיד , ואני מנסה להסין איך זה עובד.
תודה.
איך עובד כל העניין של הסרטים והתרגום?
אצלי במחשב , כשאני רוצה לראות סרט עם תרגום אני מפעיל את הסרט בנגן, ואז גורר את התרגום לחלון של הנגן שבו מתנגן הסרט.
ככה זה עובד גם במיני מחשב? או שהמיני מחשב נותן לי אופציה לבחור את התרגום?
מצטער על החפירה, פשוט מעולם לא עבדתי עם מערכת הפעלה של אנדרואיד , ואני מנסה להסין איך זה עובד.
תודה.
אצלי התרגום עובד יופי, גם בעברית, כאשר קובץ SRT נמצא בתיקייה עם קובץ הסרט ובאותו שם - כמו במחשב, וכמו בסטרימרים.
אגב, ברשת אלחוטית בתקן N, אצלי מפעיל סרטים ב-720P ללא בעיה. החסרון היחיד הוא שאני לא מצליח להוציא סראונד (DD, DTS) מהמכשיר, שמחובר לרסיבר.
אגב, ברשת אלחוטית בתקן N, אצלי מפעיל סרטים ב-720P ללא בעיה. החסרון היחיד הוא שאני לא מצליח להוציא סראונד (DD, DTS) מהמכשיר, שמחובר לרסיבר.
תודה רבה בני,
שאלה אחרונה לפני הזמנה:
יש את המוצר הזה באיביי :
http://www.ebay.com/itm/3rd-Generation- ... 20c9a7e9ca
זה כמו שלך?
קיבלת עם המיני מחשב הזה שנאי לחשמל? (המוכר באיביי לא מספק שנאי ורושם שמספיק לו המתח מה USB).
תודה !
שאלה אחרונה לפני הזמנה:
יש את המוצר הזה באיביי :
http://www.ebay.com/itm/3rd-Generation- ... 20c9a7e9ca
זה כמו שלך?
קיבלת עם המיני מחשב הזה שנאי לחשמל? (המוכר באיביי לא מספק שנאי ורושם שמספיק לו המתח מה USB).
תודה !
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6113
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
זה כמו שלי
המוצר לא מגיע עם שנאי מתח בגלל שברוב המקרים אפשר לחבר לכניסת USB במסך הטלוויזיה
אני לא הייתי מתבסס על זה, צריך לפחות 1 אמפר בשנאי והמתח מהמסך אמור להיות פחות מה שיגרום לבעיות.
תוסיף עוד כמה דולרים מהצד ברכישה נוספת לשנאי 5 וואט 2 אמפר (ככה אני עובד ועובד לי חלק)
תהנה
המוצר לא מגיע עם שנאי מתח בגלל שברוב המקרים אפשר לחבר לכניסת USB במסך הטלוויזיה
אני לא הייתי מתבסס על זה, צריך לפחות 1 אמפר בשנאי והמתח מהמסך אמור להיות פחות מה שיגרום לבעיות.
תוסיף עוד כמה דולרים מהצד ברכישה נוספת לשנאי 5 וואט 2 אמפר (ככה אני עובד ועובד לי חלק)
תהנה