שאלה לגבי מבצע המזגנים של תדיראן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
danns1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

בתחילת ספטמבר אני ואשתי חיפשנו לקנות מזגן.

במהלך החיפוש עברנו מספר חנויות ביניהן בטרקלין חשמל וא.ל.מ.
בכל החנויות טענו שעדיף לקנות את המזגנים של תדיראן על פני אלקטרה משום ש לתדיראן יש מבצע 3 שנות אחריות, לעומת אלקטרה שהפסיקו מבצע דומה וכעת האחריות עליהם היא רק לשנה.

לאחר שקניתי מזגן של תדיראן בעקבות יתרון האחריות, התברר לי מהשיחה מול נציגת שרות הלקוחות של תדיראן שהמבצע הסתיים בסוף אוגוסט (שבועיים לפני שקניתי את המזגן) ולכן האחריות שאני אקבל היא רק לשנה.

ההנחה שלי היא שאיני היחיד שהוטעתי משום שאף חנות לא הייתה מודעת לעובדה שהמבצע הסתיים בסוף אוגוסט.

יתכן שזהו מקרה נקודתי אך קשה לי להאמין שאכן כך.

בין אם הדבר נעשה במכוון או בתמימות, תדיראן נהנו מיתרון ברור שבפועל לא היה להם מול אלקטרה ולאחר שהמזגנים נמכרו, תדיראן גילו ללקוחות את האמת (יתכן שיש עדיין לקוחות שחושבים שיש להם שלוש שנות אחריות).

האם מישהו מכיר עוד מקרים דומים בהם הלקוחות הוטעו בנוגע למבצע של תדיראן או שבמקרה נפלתי על מספר חנויות לא מעודכנות?

danns1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

עדכון

שליחה #2 

ביום העבודה הראשון לאחר פרסום המודעה יצרו אתי קשר מתדיראן.

כל הטיפול במקרה לקח סה"כ יומיים כולל הבדיקות של תדיראן ועירוב מספר מחלקות פנימיות.
למרות הטיפול המהיר, בתדיראן השתדלו לעדכן אותי במתרחש מספר פעמים ביום.

לאחר שהורגלתי ע"י חנויות וחברות בארץ לרדוף אחרי שרות הלקוחות שלהם, השרות של תדיראן היה בגדר הפתעה נעימה מבחינתי.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #3 

אז נתנו לך 3 שנים או לא?
של כל דבר עם 4 גלגלים!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”