שתי שאלות לגבי הגדרות ברסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
TomOfek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, יש ברשותי PIONEER VSX 422 ויש לי 2 שאלות לגבי ההגדרות שלו: (השאלה הראשונה תהיה ארוכה כי השאר נובעות ממנה)

1. רוב הזמן אני משתמש במערכת כדי לשמוע מוזיקה ומשתמש בכיול האוטומטי כדי לשמוע בסטריאו כפול. כולמר פורמט EXT STEREO שמיוכל על הכיסא שמול המחשב כמובן (הטלוויזיה יושבת מאחורי המחשב וכשאני רואה בה סרטים אני פשוט סוגר את המחשב) בכל אופן, אני משתמש כרגע ב2 רמקולים קדמיים 2 אחוריים וסאב (בלי סנטר) כי הסנטר הוא מדגם נחות יותר מהקדמיים ובמוזיקה זה מאוד מעצבן. השאלה היא האם אני יכול להגדיר שבEXT STEREO הוא יפעל כאילו אין סנטר ובפורמטים אחרים כמו נגיד DOLBY PRO LOGIC 2 כן יש סנטר?

2. כשאני יושב ורואה סרטים אני יושב בספה שבצד השני של החדר ולא על הכיסא של המחשב ואז כשאני עושה את זה הסאונד לא מכוייל אליי כמו שצריך ואני שומע יותר מדי את האחוריים בגלל שהם מוגדרים להיות חזקים כי הם מכויילים למקרה שאני יושב קדימה על הכיסא... האם יש אפשרות לכייל את הרסיבר לפי הפורמט שבו אני שומע? (שEXT STEREO יהיה מכוון קדימה וDOBLY PRO LOGIC 2 יהיה מכוון אחורה?)

תודה מראש

TomOfek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו?.... בבקשה?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

TomOfek כתב:היי, יש ברשותי PIONEER VSX 422 ויש לי 2 שאלות לגבי ההגדרות שלו: (השאלה הראשונה תהיה ארוכה כי השאר נובעות ממנה)

1. רוב הזמן אני משתמש במערכת כדי לשמוע מוזיקה ומשתמש בכיול האוטומטי כדי לשמוע בסטריאו כפול. כולמר פורמט EXT STEREO שמיוכל על הכיסא שמול המחשב כמובן (הטלוויזיה יושבת מאחורי המחשב וכשאני רואה בה סרטים אני פשוט סוגר את המחשב) בכל אופן, אני משתמש כרגע ב2 רמקולים קדמיים 2 אחוריים וסאב (בלי סנטר) כי הסנטר הוא מדגם נחות יותר מהקדמיים ובמוזיקה זה מאוד מעצבן. השאלה היא האם אני יכול להגדיר שבEXT STEREO הוא יפעל כאילו אין סנטר ובפורמטים אחרים כמו נגיד DOLBY PRO LOGIC 2 כן יש סנטר?

2. כשאני יושב ורואה סרטים אני יושב בספה שבצד השני של החדר ולא על הכיסא של המחשב ואז כשאני עושה את זה הסאונד לא מכוייל אליי כמו שצריך ואני שומע יותר מדי את האחוריים בגלל שהם מוגדרים להיות חזקים כי הם מכויילים למקרה שאני יושב קדימה על הכיסא... האם יש אפשרות לכייל את הרסיבר לפי הפורמט שבו אני שומע? (שEXT STEREO יהיה מכוון קדימה וDOBLY PRO LOGIC 2 יהיה מכוון אחורה?)

תודה מראש
...
בהגדרות הרסיבר תבחר בCENTER=NO...
אומנם זה בעייתי כי אתה מאבד את הערוץ המרכזי, לכן כם סרט שתנגן בדולבי לא ישמע טוב כלל...

מציע לך לרכוש סנטר, לכייל עם המיקרופון בכיסא של המחשב.... אותו דבר אתה צריך לעשות כאשר אתה עובר לספה... אין הגדרה של בחירת ישיבה (לפחות לא ברסיבר הזה)...

במצב כמו שלך בלי סנטר פשוט תשמע בALL CHANNEL STEREO וזהו....
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #4 

לכמה זכרונות יש עבור הכיול האוטומטי?
במקרה שיש יותר מזכרון אחד, אז ניתן לכייל את המערכת בכמה נקודות ולשמור כל נקודה בזכרון אחר.
כך תוכל להחליף בין הזכרונות כתלות במיקום שלך.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

TomOfek פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

יש לי סנטר, הוא פשוט הרבה פחות טוב מהקדמיים אז אני בוחר שלא להשתמש בו...

אני לא יודע כמה זכרוות יש לכיול האוטומטי... איך מבררים את זה? :$

חשבתי בינתיים שהפיתרון היחיד שאני יכול לעשות זה פשוט לשמור במחשב/בזיכרון בסופו של דבר את ההגדרות של הרמקולים בכל אחד מהכיולים ואז פשוט לשנות ידנית כל פעם שאני עובר מקום... אני לא עצלן אז לא מפריע לי יותר מדי לעשות את זה אבל אם יש פיתרון יותר טוב אני אשמח להשתמש בו חחח

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”