רוצה למכור באיביי ולא יודע מה יהיו עלויות השילוח

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
amirss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים!

איך אני יודע כמה יעלה לי לשלוח באיביי מוצר מסויים יש טבלה מסודרת בעברית שלא צריך להיות פרופסור כדי לקרוא אותה?

מה ההבדלים בין כל סוגי המשלוחים שאיביי מציעים? יש שם הרבה אופציות ... משלוח רגיל / יקר/ דרך usps וכו וכ.. איך אני יודע מה לבחור? ומה ההדלים ביניהם??

כשאני הולך לדואר ועושה משלוח רגיל ימי/ או אווירי אז מה אני אמור לסמן במכירה שלי(בסוג משלוח באיביי) רגיל/ סטנדרט? יקר?? ??

איזה מוצרים אני צריך לשלוח במשלוח רגיל ואיזה משלוח יקר?

ראיתי שיש באיביי מחשבון עלויות אבל אני לא מכיר את כל סוגי המשלוחים ולא יודע מה ההבדל בינהם ככה שזה לא ממש עוזר לי. :מבולבל:

תודה.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אתה נמצא בישראל או בארה"ב?
.Anything can be done, but it's only done if it's done

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #3 

משלוח מישראל לחו"ל

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

קח את המוצר ארוז אותו לפי שיקול דעתך ולך לדואר
ברר אם יש אופציות שונות למשלוח ומה מחירן ואת כל זה תרשום בפרטי המשלוח
אני יודע שזה קצת צולע כי כשמוכר ב-ebay נותן מחיר למשלוח בינלאומי הוא אחיד לכל היעדים ואילו מכאן יהיו תעריפים שונים

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

לא צריך ללכת לדואר. את הפריט שאתה מתכוון למכור שקול בבית (רצוי שהוא יהיה כבר ארוז, אבל אפשר גם לוודא או להעריך את משקל האריזה לחוד). כנס לאתר של דואר ישראל, יש שם מחירונים לשילוח דברי דואר לחו"ל - חבילות, צרורות וכד', ב-3 שיטות: ים, אויר או EMS. תראה שם כמה עולה לשלוח פריט במשקל שיש לך לארצות הרלוונטיות. שילוח ים בד"כ לא רלוונטי כי הוא אטי להחריד. EMS הוא הכי מהיר, אבל באופן כללי גם דואר אויר רגיל מספק.
לגבי הקטגוריות שיש באיביי, הם מתאימים את זה לשירותי השילוח האמריקניים וזה לא ממש רלוונטי כאן. אתה יכול לבחור משהו כמו סטנדרט ולציין שם את מספר הימים שלדעתך ייקח לזה להגיע. זה לא מחייב, כי אף פעם אין התחייבות לגבי דואר בינ"ל. שים לב רק שאת מחירי השילוח אתה צריך להכניס שם, לפי המידע שקיבלת פה מהדואר.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”