התאמה של רמקולים לרסיבר
-
DanielKoren
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב לחברי הפורום ברצוני לקבל את עזרתכם דעתכם ותמיכתכם. יש ברצוני רסיבר של חברת denon דגם 1706 ואני מבסוט ממנו עד הגג, הבעיה שלי היא שהרמקולים שברשותי הם רמקולים שאספתי במהלך השנים והם מה ישנים ואני בטוח שאני מפספס הרבה מהיכולת של הרסיבר. אז ככך בירצוני לקבל את המלצותכם לגבי איזה סט רמקולים כדי לקנות חשוב לי לציין שיש בירשותי סאב ככה שמה שאני צריך זה רק זוג קידמי זוג אחרי וסנטרץ אני יודע שהרסיבר מסוגל לסט של 7.1 אבל אני מעוניין ב5.1 (יש לי כבר סאב). לגבי התקציב עד 5000. תודה מראש לעוזרים. פשוט אין לי שום מושג בתחום וחייב את עזרתכם!!
פרטים על המגבר:
[left]Product Information
The Denon AVR 1706 is a 7.1 channel 110-watt receiver. This 7.1 channel 110-watt receiver is designed to offer high quality surround sound for a home. The Denon watt receiver can be connected to a television with one video out cable. In addition, the Denon AVR 1706 includes a switch so that it can be connected to other components like DVD players, cable boxes, and Blu-ray players. The Denon watt receiver is designed to work with speakers to provide a home theatre setting, if preferred. Features of the Denon watt receiver include 7.1 channels, 110 watts per channel, cinema EQ sound, optional virtual surround mode, and decoders for Dolby Digital, Dolby Pro Logic, DTS, Neo 6, and DTS-ES. The receiver can also receive radio music through am AM/FM tuner. The receiver includes the following connectors: one AM and one FM input, one analogueue output, one composite output, two coaxial input, two optical input, two S-video output, three analogueue audio, three component input, and three RCA.
Product Identifiers
Brand Denon
Model AVR-1706
EAN 81757506526
MPN AVR1706
Key Features
Type Home Theater Receiver
Number of Channels 7.1
Sound Output Type Surround
Stereo Mode Power 110 Watt
HDMI No
Receiver Tuner Type Digital
Surround Mode Power 75 Watt
Surround Sound Formats DTS 96/24, DTS ES®, DTS Neo:6, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, THX-EX
Thx Certification No
Inputs / Outputs
Front AV Connections Composite x 1, Couple RCA Jack x 1, Headphones x 1
Rear Input Connectors Analog Audio x 3, Component x 3, Digital Coaxial x 2, Digital Optical x 2, Multichannel Analog Audio x 1, RCA (2 Audio Channels) x 3, S-Video x 3
Rear Output Connectors Analog Audio x 1, Component x 1, Composite (Video) x 1, RCA (2 Audio Channels) x 1, S-Video x 2
Preamp Outputs Subwoofer
Surround Analog Inputs 5.1 Channels x 1
Technical Features
Speakers Impedance 16 Ohm, 6 Ohm
Speakers Selection A+B or A/B
Tone Controls Bass & Treble
Tuner Presets 56 Channels
Number of Zones 2
Remote
Remote Lcd Keypad
Illuminated Remote Non-Illuminated
DSP
DSP Modes 5 CH Stereo, 7 CH Stereo, Jazz, Matrix, Mono Movie, Rock Arena, Video Game, Virtual
DSP Processor Type 32 bit Processor x 1
Dimensions
Width 43.43 cm (17.1")
Depth 41.66 cm (16.4")
Height 14.73 cm (5.8")
Weight 10.37 kg (22.9 lb.)
Miscellaneous
Color Silver
Min. Main Speakers Power At least 50 Watts
[/left]
פרטים על המגבר:
[left]Product Information
The Denon AVR 1706 is a 7.1 channel 110-watt receiver. This 7.1 channel 110-watt receiver is designed to offer high quality surround sound for a home. The Denon watt receiver can be connected to a television with one video out cable. In addition, the Denon AVR 1706 includes a switch so that it can be connected to other components like DVD players, cable boxes, and Blu-ray players. The Denon watt receiver is designed to work with speakers to provide a home theatre setting, if preferred. Features of the Denon watt receiver include 7.1 channels, 110 watts per channel, cinema EQ sound, optional virtual surround mode, and decoders for Dolby Digital, Dolby Pro Logic, DTS, Neo 6, and DTS-ES. The receiver can also receive radio music through am AM/FM tuner. The receiver includes the following connectors: one AM and one FM input, one analogueue output, one composite output, two coaxial input, two optical input, two S-video output, three analogueue audio, three component input, and three RCA.
Product Identifiers
Brand Denon
Model AVR-1706
EAN 81757506526
MPN AVR1706
Key Features
Type Home Theater Receiver
Number of Channels 7.1
Sound Output Type Surround
Stereo Mode Power 110 Watt
HDMI No
Receiver Tuner Type Digital
Surround Mode Power 75 Watt
Surround Sound Formats DTS 96/24, DTS ES®, DTS Neo:6, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, THX-EX
Thx Certification No
Inputs / Outputs
Front AV Connections Composite x 1, Couple RCA Jack x 1, Headphones x 1
Rear Input Connectors Analog Audio x 3, Component x 3, Digital Coaxial x 2, Digital Optical x 2, Multichannel Analog Audio x 1, RCA (2 Audio Channels) x 3, S-Video x 3
Rear Output Connectors Analog Audio x 1, Component x 1, Composite (Video) x 1, RCA (2 Audio Channels) x 1, S-Video x 2
Preamp Outputs Subwoofer
Surround Analog Inputs 5.1 Channels x 1
Technical Features
Speakers Impedance 16 Ohm, 6 Ohm
Speakers Selection A+B or A/B
Tone Controls Bass & Treble
Tuner Presets 56 Channels
Number of Zones 2
Remote
Remote Lcd Keypad
Illuminated Remote Non-Illuminated
DSP
DSP Modes 5 CH Stereo, 7 CH Stereo, Jazz, Matrix, Mono Movie, Rock Arena, Video Game, Virtual
DSP Processor Type 32 bit Processor x 1
Dimensions
Width 43.43 cm (17.1")
Depth 41.66 cm (16.4")
Height 14.73 cm (5.8")
Weight 10.37 kg (22.9 lb.)
Miscellaneous
Color Silver
Min. Main Speakers Power At least 50 Watts
[/left]
-
DanielKoren
- חבר שרק התחיל

המערכת שלי תשמש אותי בעיקר לסרטים 90% מהזמן.
אז הייתי מעוניין לדעת על איזה פרמטרים צריך להיסתכל איזה חברות מולצות ואיך להתאים בין הרמקול לרסיבר על מה להיסתכל כדי שיהיה התאמה מקסימלית.
אז הייתי מעוניין לדעת על איזה פרמטרים צריך להיסתכל איזה חברות מולצות ואיך להתאים בין הרמקול לרסיבר על מה להיסתכל כדי שיהיה התאמה מקסימלית.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
לא צריך להסתכל על פרמטרים בכלל.
צריך ללכת לחנויות, לשמוע רמקולים ולהחליט מה נשמע לך יותר טוב.
צריך ללכת לחנויות, לשמוע רמקולים ולהחליט מה נשמע לך יותר טוב.
-
DanielKoren
- חבר שרק התחיל

זה ברור לי אבל הבעיה היא שבחנויות אין להם את אותו מגבר כמו שיש לי אז קצת קשה לקבל תמונה מלא של המצב לכן אני רוצה לדעת איך לא להגיע למצב שהרמקולים טובים מהרסיבר ונהפוכו שהרסיבר טוב מהרמקולים, אני רוצה לדעת את הדרך להשיג את מקסימום האיזון בין היכולות של הרסיבר ליכולות של הרמקולים
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אתה צודק אבל אם אני אגיד לך ששמעתי רמקולים של חברה X והם נשמעו לי פנטסטי, האם גם לך הם ישמעו פנטסטי? ממש לא בטוח.
גם אם אין להם את הרסיבר שלך, הם יכולים להשמיע לך רסיבר דומה מאותה החברה. אל תשכח שאין להם גם את האקוסטיקה של הבית שלך שהיא שחקן חשוב יותר מסוג הרסיבר.
גם אם אין להם את הרסיבר שלך, הם יכולים להשמיע לך רסיבר דומה מאותה החברה. אל תשכח שאין להם גם את האקוסטיקה של הבית שלך שהיא שחקן חשוב יותר מסוג הרסיבר.
-
DanielKoren
- חבר שרק התחיל

קיבלתי
חוץ מזה יש לכם עוד המלצות כמו פשוט אין מושג כלל וכלל בנושא ממש כלום. פשוט החלטתי להשקיע ואני רוצה לעשות את זה בחוכמה ולהגיע כמה שיותר מוכן לחנות. דברים שהייתי רוצה לדעת כמו חברות שלדעתך שווה להיתרחק כל מיני חברות מדבקה כאלו ואחרות, יכול של הרמקול שחשוב שהיו לו ועוד דברים ניראה לכם שצריך לדעת לפני שקונים. אני יודע שאני יכול ללכת ולבדוק לפי השמע וזה באמת הכי נכון והגיוני אבל אני בטוח שצריך לדעת טיפה יותר מזה.
תודה מראש חברה על העזרה!!
חוץ מזה יש לכם עוד המלצות כמו פשוט אין מושג כלל וכלל בנושא ממש כלום. פשוט החלטתי להשקיע ואני רוצה לעשות את זה בחוכמה ולהגיע כמה שיותר מוכן לחנות. דברים שהייתי רוצה לדעת כמו חברות שלדעתך שווה להיתרחק כל מיני חברות מדבקה כאלו ואחרות, יכול של הרמקול שחשוב שהיו לו ועוד דברים ניראה לכם שצריך לדעת לפני שקונים. אני יודע שאני יכול ללכת ולבדוק לפי השמע וזה באמת הכי נכון והגיוני אבל אני בטוח שצריך לדעת טיפה יותר מזה.
תודה מראש חברה על העזרה!!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
לגבי חברות שכדאי להתרחק : דום, adc, יש עוד כמה לא זוכר.
חנויות שכדאי לגשת באזור המרכז
סטריאו סטאר בפתח תקווה
העולם הדיגיטלי ברמת השרון
לייזר סיטי קניון הפורום צומת כפר שמריהו
פיוז בגבעתיים
אלגזי בהוד השרון
אודיו קונספט ביפו
בהצלחה
חנויות שכדאי לגשת באזור המרכז
סטריאו סטאר בפתח תקווה
העולם הדיגיטלי ברמת השרון
לייזר סיטי קניון הפורום צומת כפר שמריהו
פיוז בגבעתיים
אלגזי בהוד השרון
אודיו קונספט ביפו
בהצלחה
-
DanielKoren
- חבר שרק התחיל

חברה באמת תודה על העזרה והמידע!!!! 
ו kingikra אני מחפש ססט של 5.0 רמקולים בלי סאב יש לי כבר אחד ולא 5.1 ב5000 עם זה נותן עוד אופציות
ו kingikra אני מחפש ססט של 5.0 רמקולים בלי סאב יש לי כבר אחד ולא 5.1 ב5000 עם זה נותן עוד אופציות
-
DanielKoren
- חבר שרק התחיל

הבנתי תודה אחי