DTS לא עובד ב-Windows 7 ו-XBMC
הי,
אני מריץ XBMC EDEN על לפטופ Dell XPS M1330 עם ווינדוס 7 ודרייברים של sigmatel ל-STAC9228.
הלפטופ מחובר ב-HDMI לטלוויזיה שלי (פיליפס PFL9664) ומהטלוויזיה יש לי יציאה דיגיטלית (Coax) שמחוברת לרסיבר ישן: Pioneer VSX D511.
אני לא מצליח לגרום ל-XBMC להשמיע סאונד בסרטים עם DTS.
אני יודע שהמעבר דרך הטלוויזיה יכול להיות בעייתי אבל אני בטוח שלא שם הבעיה כי כשאני נכנס להגדרות הסאונד בווינדוס, אני מצליח להשמיע DTS:
1. Control panel > Sound > HDMI > Properties > Supported formats
2. בחירת DTS Audio ולחיצה על Test (כמו בתמונה המצורפת)
3. אני שומע סאונד בסוראונד והרסיבר מראה לי שזה DTS.
רציתי גם לחבר את המחשב ישירות לרסיבר עם SPDIF אבל למיטב הבנתי אין למחשב שלי יציאה כזאת (אני אשמח אם מישהו יתקן אותי פה). חיברתי כבל TOSLINK וכבל אופטי לכל יציאות האוזניות והמיקרופונים האפשריות לפי המדריך מפה: אבל שום דבר לא עזר.
ניסיתי כל מיני הגדרות ב-XBMC וההגרה הכי טובה שאליה הגעתי היא:
Audio output: HDMI
Speaker configuration: 5.1
Dolby digital capable reciever: checked
DTS capable reciever: unchecked
Audio output device: WASAPI HDMI
בקונפיגורציה הזו אני יכול לשים סרטים עם DTS ולתת למחשב לעבד את ה-DTS והסאונד שמגיע לרסיבר הוא כבר לא DTS.
יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום לזה לעבוד?
אני מריץ XBMC EDEN על לפטופ Dell XPS M1330 עם ווינדוס 7 ודרייברים של sigmatel ל-STAC9228.
הלפטופ מחובר ב-HDMI לטלוויזיה שלי (פיליפס PFL9664) ומהטלוויזיה יש לי יציאה דיגיטלית (Coax) שמחוברת לרסיבר ישן: Pioneer VSX D511.
אני לא מצליח לגרום ל-XBMC להשמיע סאונד בסרטים עם DTS.
אני יודע שהמעבר דרך הטלוויזיה יכול להיות בעייתי אבל אני בטוח שלא שם הבעיה כי כשאני נכנס להגדרות הסאונד בווינדוס, אני מצליח להשמיע DTS:
1. Control panel > Sound > HDMI > Properties > Supported formats
2. בחירת DTS Audio ולחיצה על Test (כמו בתמונה המצורפת)
3. אני שומע סאונד בסוראונד והרסיבר מראה לי שזה DTS.
רציתי גם לחבר את המחשב ישירות לרסיבר עם SPDIF אבל למיטב הבנתי אין למחשב שלי יציאה כזאת (אני אשמח אם מישהו יתקן אותי פה). חיברתי כבל TOSLINK וכבל אופטי לכל יציאות האוזניות והמיקרופונים האפשריות לפי המדריך מפה: אבל שום דבר לא עזר.
ניסיתי כל מיני הגדרות ב-XBMC וההגרה הכי טובה שאליה הגעתי היא:
Audio output: HDMI
Speaker configuration: 5.1
Dolby digital capable reciever: checked
DTS capable reciever: unchecked
Audio output device: WASAPI HDMI
בקונפיגורציה הזו אני יכול לשים סרטים עם DTS ולתת למחשב לעבד את ה-DTS והסאונד שמגיע לרסיבר הוא כבר לא DTS.
יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום לזה לעבוד?
-
- בדיקה של DTS בווינדוס
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הבעייה היא ככל הנראה בטלוויזיה, עד כמה שידוע לי היא תומכת ב-DD בלבד (יש די מעט טלוויזיות שתומכות ב-DTS).
הפתרון הוא להתחבר ישירות לרסיבר ב-SPDIF ולא דרך הטלוויזיה. אם אין ללפטופ שלך יציאה כזו, אז אפשר לרכוש כרטיס קול חיצוני עם יציאה כזו.
הפתרון הוא להתחבר ישירות לרסיבר ב-SPDIF ולא דרך הטלוויזיה. אם אין ללפטופ שלך יציאה כזו, אז אפשר לרכוש כרטיס קול חיצוני עם יציאה כזו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
צודק. כנראה שטעיתי וזה כן אפשרי עם הטלוויזיה הזו.
תנסה לשנות ב-XBMC את ה-Audio output device ל-Direct sound, וכמובן תאפשר בחזרה את ה-DTS capable reciever.
תנסה לשנות ב-XBMC את ה-Audio output device ל-Direct sound, וכמובן תאפשר בחזרה את ה-DTS capable reciever.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"