עזרה במקרנים לכיתת לימוד
שלום,
אני אורחת כאן. אני כותבת כי ראיתי שזה הבית לכל שאלה שיש לי בנושא מקרנים ותודה לכם על פורום זה.
החלטנו וועד ההורים של בית הספר היסודי לשדרג עוד 4 כיתות לימוד השנה עם מקרן ומסך (מחשב כבר יש).
שלחנו בקשה להצעת מחיר כולל התקנה ל 4 מקרנים+מסך סה"כ יצא 19750 כולל מע"מ. המקרנים יותקנו לתקרת הכיתה המסך מעל הלוח.
המקרן הוא לא תלת מימד -הוא סה"כ משמש את המורה.
האם הצעה זו סבירה מבחינת מחיר?
בהצעה לא רשום שהאחריות בבית הלקוח. האם חשוב שסעיף זה יהיה? האם זה מקובל?
לאילו חברות אני יכולה לשלוח בקשה להצעת מחיר? האם יש כאן חברות מומלצות?
תודה מראש על כל התשובות.
אני אורחת כאן. אני כותבת כי ראיתי שזה הבית לכל שאלה שיש לי בנושא מקרנים ותודה לכם על פורום זה.
החלטנו וועד ההורים של בית הספר היסודי לשדרג עוד 4 כיתות לימוד השנה עם מקרן ומסך (מחשב כבר יש).
שלחנו בקשה להצעת מחיר כולל התקנה ל 4 מקרנים+מסך סה"כ יצא 19750 כולל מע"מ. המקרנים יותקנו לתקרת הכיתה המסך מעל הלוח.
המקרן הוא לא תלת מימד -הוא סה"כ משמש את המורה.
האם הצעה זו סבירה מבחינת מחיר?
בהצעה לא רשום שהאחריות בבית הלקוח. האם חשוב שסעיף זה יהיה? האם זה מקובל?
לאילו חברות אני יכולה לשלוח בקשה להצעת מחיר? האם יש כאן חברות מומלצות?
תודה מראש על כל התשובות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי ותודה על המילים החמות.
האם אלו מקרנים אינטראקטיביים או רק להקרין ממצגת/מה שיש על מחשב?
האם זה כולל חיווט לשולחן המורה או חיבור אלחוטי כלשהו?
האם זה לוקח בחשבון שהמורה יעשה ״צל״ על התמונה המוקרנת או אלו מקרנים המקרינים מטווח קצר?
כדי שנוכל להעריך יותר טוב את הצעת המחיר צריך לדעת מה זה כולל ואילו מוצרים יש (יש מקרנים זולים מאוד וגם כאלו שעולים הרבה יותר מכל ההצעה הזו יחד בשוק).
האם אלו מקרנים אינטראקטיביים או רק להקרין ממצגת/מה שיש על מחשב?
האם זה כולל חיווט לשולחן המורה או חיבור אלחוטי כלשהו?
האם זה לוקח בחשבון שהמורה יעשה ״צל״ על התמונה המוקרנת או אלו מקרנים המקרינים מטווח קצר?
כדי שנוכל להעריך יותר טוב את הצעת המחיר צריך לדעת מה זה כולל ואילו מוצרים יש (יש מקרנים זולים מאוד וגם כאלו שעולים הרבה יותר מכל ההצעה הזו יחד בשוק).
מדובר על מקרן: NEC260 אינטרקטיבי 3D. כולל חיוט, רמקולים, חיבור למחשב, מסך נגלל ידני, תעלות לכיסוי הכבלים.
אנחנו רוצים 4 כאלה
המקרנים מחוברים למחשב שנמצא בכיתה לכן יש צורך בחיוט למחשב. בכל בית הספר יש אינטרנט אלחוטי. המקרן מיועד ככלי למורה לשדרוג מערך השיעור. המקרנים יותקנו על תקרת הכיתה ולא נראה לי שתהיה בעיה של צל.
אחריות: 36 חודשים ע"י היבואן הרשמי.
6חודשים על הנורה.
1 שנה אחריות על ההתקנה בבית הלקוח.
אנחנו רוצים 4 כאלה
המקרנים מחוברים למחשב שנמצא בכיתה לכן יש צורך בחיוט למחשב. בכל בית הספר יש אינטרנט אלחוטי. המקרן מיועד ככלי למורה לשדרוג מערך השיעור. המקרנים יותקנו על תקרת הכיתה ולא נראה לי שתהיה בעיה של צל.
אחריות: 36 חודשים ע"י היבואן הרשמי.
6חודשים על הנורה.
1 שנה אחריות על ההתקנה בבית הלקוח.