שילוב DAC עם סטרימר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
tzahir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
המערכת שלי:

YAMAHA RXA-810 רסיבר
QUAD 11L2 רמקולים
מקורות:
CDP וסטרימר לא אודיופילי לחלוטין XTREAMER PRO
השאלה שלי היא האם ניתן לחבר DAC בין הסטרימר לבין הרסיבר (באמצעות יציאה אופטית בסטרימר) ע"מ להשיג שיפור משמעותי בסאונד או ש DAC אמור לעבוד רק עם מחשב וסטרימר זה מחוץ לתחום..
בנוסף, הייתי שמח לקבל המלצות ל DAC שיתאים לסטאפ שלי בתקציב של כ 1500 ש"ח.
תודה.

Tankpopper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

אצלי המצב מאוד דומה. אני משתמש בXTREAMER DVD שיוצא לMUSICAL FIDELITY VDAC2 (שנמצא בדיוק במסגרת התקציב שלך) דרך חיבור COAX.

אני יכול לומר בלב שלם שהDAC היה קניה נכונה.. השיפור הוא משמעותי מאוד לטעמי.

tzahir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

גם אני חשבתי על ה VDAC2.
מה עוד אתה יכול לספר עליו?
עם איזה מגבר ורמקולים אתה משתמש?

Tankpopper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #4 

מה עוד אני יכול לספר עליו? הוא מתחבר לחשמל ונשמע אחלה :D סתם סתם..

הBREAK IN היה קצת ארוך מן הצפוי, בערך כמאה שעות - אבל אחרי זה הוא נשמע נהדר.. מאוד נייטראלי - בדיוק מה שאני רוצה במערכת כמו שלי, שבא כל אחד מהחלקים מפוצץ כבר באופי.. מה שבעיקר היה לי חשוב זה להעלות את רמת הפירוט שהמקור שלי מפיק - ואת זה בהחלט קיבלתי.

המערכת שלי מורכבת מרמקולים קואקסיילים של טאנוי (15 אינץ') בבנייה עצמית, מגבר 100 וואט של SAE דגם 2200 ופרה בסיסי של טקניקס (פרה מנורות בדרך :D ) ויש גם פטיפון כמובן.. AR XA האגדי משנת 1962.

ISAC69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

גם אני ממליץ על MUSICAL FIDELITY V DAC2

שליחה #5 

הוא במיסגרת התקציב שלך והוא בכלל לא רע יש לי אותו כחצי שנה והוא חולל שיפור משמעותי בסאונד לקבצי ה MP3 שלי .
עדיף לחבר לחיבור קוקאסיאלי מאשר האופטי שנותן תוצאות פחות טובות . ה DAC הזה נותן לסאונד צליל יותר מלא ומגובש,
מחזק את הבאס ונותן במת סאונד טובה , ברור שיש דאקים טובים יותר אבל במחיר הרבה יותר גבוה ( כמו ה MUSICAL FIDELITY M1 למשל) אבל ברמת המחיר שלו הוא הקנייה הטובה ביותר כנראה .

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”