שינוי מועדי הספקה של מוצר וביטול
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הי
קניתי מוצר בחנות אינטרנטית חיפאית בידיעה שלפי האתר המוצר במלאי וזמין לרכישה במידיי (רק לבוא ולקחת)
אני ממתין וממתין לטלפון מהם שהמוצר מוכן וניתן לבוא לקחת אותו. כיוון שלא התקשרו , התקשרתי ומסרו לי שהיחידה שיש להם במלאי נמצאה כלא תקינה???? (מוזר בעיניי - לפתוח GPS ולוודא שהוא עובד).
הם מסרו לי שהמוצר יהי במלאי תוך שלושה ימים.
עברו ארבעה ימים ועדיין לא יצרו קשר, אז שוב התקשרתי לשאול - ושוב המוצר יהיה רק עוד שלושה ימים.....
כיוון שהמוצר מיועד למתנה אזי ישנה חשיבות (בעניי לפחות) שהמוצר יהיה במועד האירוע (מחר) ולא בעוד שבוע.
אם ברצוני לבטל את העיסקה בשלב הזה העלות הינה 5% .
האם נכון הדבר?
אגב שילמתי ב paypal והאם ניתן להתלונן שם במצב כזה?
קניתי מוצר בחנות אינטרנטית חיפאית בידיעה שלפי האתר המוצר במלאי וזמין לרכישה במידיי (רק לבוא ולקחת)
אני ממתין וממתין לטלפון מהם שהמוצר מוכן וניתן לבוא לקחת אותו. כיוון שלא התקשרו , התקשרתי ומסרו לי שהיחידה שיש להם במלאי נמצאה כלא תקינה???? (מוזר בעיניי - לפתוח GPS ולוודא שהוא עובד).
הם מסרו לי שהמוצר יהי במלאי תוך שלושה ימים.
עברו ארבעה ימים ועדיין לא יצרו קשר, אז שוב התקשרתי לשאול - ושוב המוצר יהיה רק עוד שלושה ימים.....
כיוון שהמוצר מיועד למתנה אזי ישנה חשיבות (בעניי לפחות) שהמוצר יהיה במועד האירוע (מחר) ולא בעוד שבוע.
אם ברצוני לבטל את העיסקה בשלב הזה העלות הינה 5% .
האם נכון הדבר?
אגב שילמתי ב paypal והאם ניתן להתלונן שם במצב כזה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78854
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
בגדול, אם הם לא מספקים לך את המוצר תוך הזמן שהם התחייבו לו (תלוי בהזמנה המקורית) אז אתה צריך לשלם 5% או 100 ש"ח (הנמוך בין השניים).
אני מניח שבמקרה הזה הם יסכימו לבטל את העסקה כולל הסכום הנוסף.
אני מניח שבמקרה הזה הם יסכימו לבטל את העסקה כולל הסכום הנוסף.
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

במקרה הנ"ל הם לא מוכנים לוותר על ה 5% (30 ש"ח).
מדובר על חנות שעד עתה עמדו בכל ההתחיבויות שלהם כלפי (ואפילו טעו פעמיים לטובתי....
מדובר על GPS שהתעניינתי בעבר עליו ושיש לי נסיון טוב איתו.
ישנם מוצרים דומים בחנויות אחרות במלאי אבל אין לי ניסיון איתם ועל כן בהתיעצות עם גורם נוסף (חמי שהוא גם המשלם על המוצר), הוחלט להמתין עוד כמה ימים.
בהנחה שגם זה לא יעזור אני אבטל את הקנייה.
מדובר על חנות שעד עתה עמדו בכל ההתחיבויות שלהם כלפי (ואפילו טעו פעמיים לטובתי....
מדובר על GPS שהתעניינתי בעבר עליו ושיש לי נסיון טוב איתו.
ישנם מוצרים דומים בחנויות אחרות במלאי אבל אין לי ניסיון איתם ועל כן בהתיעצות עם גורם נוסף (חמי שהוא גם המשלם על המוצר), הוחלט להמתין עוד כמה ימים.
בהנחה שגם זה לא יעזור אני אבטל את הקנייה.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
אם הם התחייבו לזמן הספקה נתון ולא עמדו בו אתה יכול לבטל ללא דמי חיוב בטענה שהקנייה לא תקפה כתוצאה מ"הפרת חוזה " של החנות (זה תופס בבית משפט)
אלא אם כן יש פה גורם עליון ובלה בלה בלה ........
אלא אם כן יש פה גורם עליון ובלה בלה בלה ........
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

המוצר נקנה על בסיס הידיעה שהוא במלאי וניתן לקחת אותו במיידי
איזה כוח עליון יכול לשנות את הסטאטוס הנ"ל.....
אחת הבעיות הינה שהמוצר ניקנה עם paypal כך שזה קצת מסבך את הקנייה.
משהו התנסה בביטול קנייה במצב כזה? (דרך ebay אני יודע שאין בעייה - כבר ביטלתי ובטלו לי רכישות והחשבון זוכה). השאלה מה קורה בחנויות מחוץ ל ebay
איזה כוח עליון יכול לשנות את הסטאטוס הנ"ל.....
אחת הבעיות הינה שהמוצר ניקנה עם paypal כך שזה קצת מסבך את הקנייה.
משהו התנסה בביטול קנייה במצב כזה? (דרך ebay אני יודע שאין בעייה - כבר ביטלתי ובטלו לי רכישות והחשבון זוכה). השאלה מה קורה בחנויות מחוץ ל ebay
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
אם נמאס לך תלך לחנות ותבקש לדבר עם המנהל- תשאל אותו מהו מועד ההספקה שהוא יכול לספק והאם הם מתכונים לפצות אותך בדרך כל שהיא, אם לא תבטל את הקניה בטענה של 'הפרת חוזה' ללא דמי ביטול ואם הם ראש בקיר תאיים בתביעה לבית משפט