מטחנה של בזזרה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אתה חם
מטחנה נחמדה, יש לה 2 דגמים (עם טיימר ובלי) אבל לדעתי בתמחור הנוכחי שלה ואריו או K3 יהיו עדיפים, היא אמנם קונית 48 מ"מ ייחודית בנוף הביתי וגם מתאימה לסט אבל ממה שקראתי וראיתי נראה שכדאי ללכת לכיוון אחר.
מטחנה נחמדה, יש לה 2 דגמים (עם טיימר ובלי) אבל לדעתי בתמחור הנוכחי שלה ואריו או K3 יהיו עדיפים, היא אמנם קונית 48 מ"מ ייחודית בנוף הביתי וגם מתאימה לסט אבל ממה שקראתי וראיתי נראה שכדאי ללכת לכיוון אחר.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

מטחנה מעולה (אני מניח שאתה מתכוון ל M4), בדגם ללא המחלק מנות יש המון פידבק ברשת על גושים בטחינה אבל זה ממש לא סוף העולם.
גרסת הדוזר כנראה עדיפה, בארץ אפשר להשיג אותה דרך יבוא של קפה ג'ו (משרדים ראשיים, אזור התעשיה בחולון).
בזמנו היה להם סטוק של M4D - דוזרלסס דיגיטלית במחיר אטרקטיבי יחסית, שווה לברר מולם.
קח בחשבון שמחירה יקר מהקומפאק, הדיגיטאלית אף יותר.
גרסת הדוזר כנראה עדיפה, בארץ אפשר להשיג אותה דרך יבוא של קפה ג'ו (משרדים ראשיים, אזור התעשיה בחולון).
בזמנו היה להם סטוק של M4D - דוזרלסס דיגיטלית במחיר אטרקטיבי יחסית, שווה לברר מולם.
קח בחשבון שמחירה יקר מהקומפאק, הדיגיטאלית אף יותר.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

המטחנה הקטנה שלהם (דגם חדש אגב) בנויה עם דיסקיות שטוחות 50 מ"מ בדומה לרוקי ולא נראה שתקבל שדרוג באיכות הטחינה (אולי רק בנוחות ובארגונומיקה).
לדעתי ה K3 השחורה ב 1600 היא הקניה הכי משתלמת לבית (אפילו יותר משתלמת אם מוצאים מיד 2), אם תמצא ואריו במחיר טוב אז סבבה.
לדעתי ה K3 השחורה ב 1600 היא הקניה הכי משתלמת לבית (אפילו יותר משתלמת אם מוצאים מיד 2), אם תמצא ואריו במחיר טוב אז סבבה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ה 50 מ"מ היא האובל מיני. בכלל אובל עושים לבזרה את המטחנות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

K3 תמיד מיוצרת מאלומיניום. או שהוא צבוע בשחור או צבעים אחרים או מלוטש.
אין דגם מנירוסטה או פלסטיק או דברים אחרים שאני מכיר לפחות.
אין דגם מנירוסטה או פלסטיק או דברים אחרים שאני מכיר לפחות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

רב המטחנות המסחריות מבוססות על יציקה של אלומיניום