בעייה ב Synology DS212 מול Popcornhour
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
הזמנתי לחבר NAS חדש, DS212 של סינולוג'י, יחד עם שני דוסקים 3 גיגה RED של WD בתצורת MIRROR.
חיברתי אותו לרשת הביתית שלי, כולה ג'יגה, אליה גם מחובר ה FREENAS שלי. העתקתי מספר ריפים מלאים של בלוריי, חלקם M2TS בלבד.
מיפיתי ב C200 שלי שיתוף NFS חדש ל NAS החדש, במקביל לשיתוף הקיים שיש לי ל FREENAS.
התופעה היא שסרטים אותם אני מזרים מה NAS החדש מקרטעים בעוד שהם מוזרמים בצורה תקינה לחלוטין מה FREENAS הישן שלי.
מידע נוסף:
1. בדקתי רק עם דיסק אחד מחובר כדי לנטרל את השפעת ה MIRROR, אם קיימת.
2. הצלבתי כבלי רשת בין ה NASים.
3. בדקתי SHARE SMB. אותה תופעה.
4. ניטרלתי את כל ה SERVICES ב DS212.
5. בהעתקה רגילה דרך הרשת אני מקבל קצבים של 35MB לשניה, בדיוק כמו מה FREENAS.
לא ברור לי הסיפור הזה. ציפיתי שה SYNOLOGY יריץ בלוריי ללא שום בעיה.
רעיונות?
חיברתי אותו לרשת הביתית שלי, כולה ג'יגה, אליה גם מחובר ה FREENAS שלי. העתקתי מספר ריפים מלאים של בלוריי, חלקם M2TS בלבד.
מיפיתי ב C200 שלי שיתוף NFS חדש ל NAS החדש, במקביל לשיתוף הקיים שיש לי ל FREENAS.
התופעה היא שסרטים אותם אני מזרים מה NAS החדש מקרטעים בעוד שהם מוזרמים בצורה תקינה לחלוטין מה FREENAS הישן שלי.
מידע נוסף:
1. בדקתי רק עם דיסק אחד מחובר כדי לנטרל את השפעת ה MIRROR, אם קיימת.
2. הצלבתי כבלי רשת בין ה NASים.
3. בדקתי SHARE SMB. אותה תופעה.
4. ניטרלתי את כל ה SERVICES ב DS212.
5. בהעתקה רגילה דרך הרשת אני מקבל קצבים של 35MB לשניה, בדיוק כמו מה FREENAS.
לא ברור לי הסיפור הזה. ציפיתי שה SYNOLOGY יריץ בלוריי ללא שום בעיה.
רעיונות?
-
esloan
- חבר ותיק

עם סרטי 720P אין שום בעיה. גם לא בהעתקת קבצים ב SMB. רק בסרטים עם ביטרייט גבוה.dima_vy כתב:ניסית לבדוק גם עם קבצים קטנים יותר, האם הבעיה קיימת?...
לפי מיטב זכרוני יש לא מעט משתמשי סינולוג'י בפורום. מה המצב אצלכם?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני משתמש ב-QNAP, שהוא מאוד קרוב במפרט שלו, אם לא זהה לגמרה, ולי אין בעיות, ואני עובד עם רשת של 100 מס"ש. ההבדל הוא רק שאתה ציינת שניסית רק העתקה ב-SMB. האם ניסית גם לנגן סרטים, מה-samba share? אצלי זה עובד כך ואין שום בעיהerezsolan כתב:עם סרטי 720P אין שום בעיה. גם לא בהעתקת קבצים ב SMB. רק בסרטים עם ביטרייט גבוה.dima_vy כתב:ניסית לבדוק גם עם קבצים קטנים יותר, האם הבעיה קיימת?...
לפי מיטב זכרוני יש לא מעט משתמשי סינולוג'י בפורום. מה המצב אצלכם?...
-
esloan
- חבר ותיק

רק לדייק:dima_vy כתב:אני משתמש ב-QNAP, שהוא מאוד קרוב במפרט שלו, אם לא זהה לגמרה, ולי אין בעיות, ואני עובד עם רשת של 100 מס"ש. ההבדל הוא רק שאתה ציינת שניסית רק העתקה ב-SMB. האם ניסית גם לנגן סרטים, מה-samba share? אצלי זה עובד כך ואין שום בעיהerezsolan כתב:עם סרטי 720P אין שום בעיה. גם לא בהעתקת קבצים ב SMB. רק בסרטים עם ביטרייט גבוה.dima_vy כתב:ניסית לבדוק גם עם קבצים קטנים יותר, האם הבעיה קיימת?...
לפי מיטב זכרוני יש לא מעט משתמשי סינולוג'י בפורום. מה המצב אצלכם?......
העתקה ב SMB עובדת בסדר גמור ובקצבים גבוהים. הבעיה היחידה היא הזרמה לפופקורן של קבצים בביט רייט גבוה, גם ב NFS SHARE וגם ב SMB SHARE. כאמור, שאר מרכיבי הרשת הציוד הקצה מתפקדים היטב (רשת, סטרימר וה FREENAS הקיים).
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
יש לי לא הרבה ריפים של בלו ריי אבל כל מה שהיה עבד לי תקין. אני עם DS411 ו פופקורן A200.
יש לך אולי איזו דוגמא שאני אוכל לנסות?
יש לך אולי איזו דוגמא שאני אוכל לנסות?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק