שאלות לגבי רסיברים של Denon
שלום לכולם...
מתוך הרסיברים ששמעתי (ימאה, פיוניר, קרדון) הדנון נשמע לי הכי יפה.
שמתי לב שיש כמה דגמים של דנון.
יצא לי לשמוע את 1312 ואת 1912.
הבנתי שב1912 יש air play (שאני לא אשתמש בו) ו7.1.
אני מעדיף את ה7.1 שאם ארצה לחבר עוד שני רמקולים תהיה אפשרות.
1. האם יש עוד דגמים טובים של דנון שלא ראיתי? דגמים שיש תמיכה ב7.1?
שאלות לגבי 1912:
2. שמתי לב שהביקורות על ה1912 בcnet לא משהו (חוץ מהair play), האם זה דגם מומלץ?
3. האם הוא קל לשימוש ויש לו תפריט מהיר להגדרות של הסאונד?
4. האם יש בו המרה ל5.1? כלומר, אם אני רואה ערוץ 22 שמוציא סטריאו, המגבר יכול להשמיע את הערוץ ב5.1 בצורה טובה?
5. יש לי טלוויזיה (es8000) ובלוריי (bde5500) של סמסונג. איך אני מחבר אותם לרסיבר כדי לקבל את האיכות הכי טובה?
6. האם הרסיבר מנתק את עצמו כדי לא להשרף במקרה שמגביהים יותר מידי?
7. האם הוא תומך בגלקסי (אנדרואיד)?
8. איזה מוכר אמר לי שמחליפים את היבואן של דנון ולכן המחירים שלו ירדו, האם זה נכון או בולשיט?
אשמח אם תענו...
תודה ;-]
מתוך הרסיברים ששמעתי (ימאה, פיוניר, קרדון) הדנון נשמע לי הכי יפה.
שמתי לב שיש כמה דגמים של דנון.
יצא לי לשמוע את 1312 ואת 1912.
הבנתי שב1912 יש air play (שאני לא אשתמש בו) ו7.1.
אני מעדיף את ה7.1 שאם ארצה לחבר עוד שני רמקולים תהיה אפשרות.
1. האם יש עוד דגמים טובים של דנון שלא ראיתי? דגמים שיש תמיכה ב7.1?
שאלות לגבי 1912:
2. שמתי לב שהביקורות על ה1912 בcnet לא משהו (חוץ מהair play), האם זה דגם מומלץ?
3. האם הוא קל לשימוש ויש לו תפריט מהיר להגדרות של הסאונד?
4. האם יש בו המרה ל5.1? כלומר, אם אני רואה ערוץ 22 שמוציא סטריאו, המגבר יכול להשמיע את הערוץ ב5.1 בצורה טובה?
5. יש לי טלוויזיה (es8000) ובלוריי (bde5500) של סמסונג. איך אני מחבר אותם לרסיבר כדי לקבל את האיכות הכי טובה?
6. האם הרסיבר מנתק את עצמו כדי לא להשרף במקרה שמגביהים יותר מידי?
7. האם הוא תומך בגלקסי (אנדרואיד)?
8. איזה מוכר אמר לי שמחליפים את היבואן של דנון ולכן המחירים שלו ירדו, האם זה נכון או בולשיט?
אשמח אם תענו...
תודה ;-]
דנון לא מזמן עברה כבר לסדרה חדשה יותר XX13 אמנם השינויים לא כאלה גדולים מדגמי XX12
אבל אם כבר אתה משקיע ברסיבר חדש ברר מול היבואן מתי הדגמים החדשים מגיעים לארץ.
אני אישית הייתי מחכה.
אבל אם כבר אתה משקיע ברסיבר חדש ברר מול היבואן מתי הדגמים החדשים מגיעים לארץ.
אני אישית הייתי מחכה.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. יש לדנון את ה-1612 בין ה-1312 ל-1912, אבל הוא 5.1 ולא 7.1.
2. מהמותגים המוכרים (ימאהה, פיוניר, אונקיו, דנון, הרמן קרדון וסוני), לא הייתי טוען שיש חברה אחת שהיא אבסולוטית יותר טובה מהאחרות, ולכן הכי טוב ללכת עם מה שהאוזן שלך אומרת, כלומר על דנון, בלי קשר לביקורות כאלה ואחרות. מה שכן, אם לא ניסית אונקיו עדיין, אז הייתי מנסה גם אותם ומשווה בזמן אמת מול הדנון.
3. זה בעיקר תלוי ביכולת הטכנית שלך ובשליטה שלך באנגלית, אבל בגדול הייתי אומר שאם אתה מסתדר עם מחשבים, וגולש באינטרנט גם באתרים שלא נגמרים ב-co.il, אז כנראה שיהיה בסדר...
4. יש בו "המרה ל-5.1" דרך פיענוח שנקרא דולבי פרולוג'יק 2. אם זה טוב או לא זה תלוי בטעם האישי שלך...
5. כבל HDMI מהנגן לרסיבר, וכבל HDMI מהרסיבר ל-TV. הכי פשוט והכי טוב.
6. כן, יש מנגנון הגנה, ואני מאחל לך שלא תגיע אליו..!
מה שכן, אתה תצטרך לעלות מאוד גבוה ולהישאר שם הרבה זמן, וגם אז זה תלוי גם ברמקולים שלך אם הרסיבבר בכלל ייקלע ל-"מצוקה"
7. עקרונית כן, יש לו מנגנון DLNA, אבל למיטב הבנתי הוא לא בהכרח חלק ונוח כמו מנגנון האיירפליי של אפל.
8. חצי בולשיט
- החליפו את היבואן של דנון לפני שנה, והירידה במחירים היא עקב כניסת הדגמים החדשים יותר מסדרת ה-xx13 (למשל 1313 ו-1913, ובאופן כללי דגמים לשנת 2013) של דנון, שמוזילה את דגמי ה-xx12 (דגמי 2012 שהושקו בעצמם לפני שנה בערך).
לעניות דעתי זאת הזדמנות טובה לקנות משהו כמו ה-1912, ולא את ה-1913 שמחליף אותו, כי לא הייתה איזה פריצת דרך טכנולוגית אדירה שמצדיקה לרוץ ולקנות דווקא את הכי חדש - קצת כמו במכוניות, זה יותר עניין של "מתיחת פנים" מאשר של דגם חדש לחלוטין עם המון פיצ'רים וטכנולוגיות שלא היו קיימים עד היום...
2. מהמותגים המוכרים (ימאהה, פיוניר, אונקיו, דנון, הרמן קרדון וסוני), לא הייתי טוען שיש חברה אחת שהיא אבסולוטית יותר טובה מהאחרות, ולכן הכי טוב ללכת עם מה שהאוזן שלך אומרת, כלומר על דנון, בלי קשר לביקורות כאלה ואחרות. מה שכן, אם לא ניסית אונקיו עדיין, אז הייתי מנסה גם אותם ומשווה בזמן אמת מול הדנון.
3. זה בעיקר תלוי ביכולת הטכנית שלך ובשליטה שלך באנגלית, אבל בגדול הייתי אומר שאם אתה מסתדר עם מחשבים, וגולש באינטרנט גם באתרים שלא נגמרים ב-co.il, אז כנראה שיהיה בסדר...
4. יש בו "המרה ל-5.1" דרך פיענוח שנקרא דולבי פרולוג'יק 2. אם זה טוב או לא זה תלוי בטעם האישי שלך...
5. כבל HDMI מהנגן לרסיבר, וכבל HDMI מהרסיבר ל-TV. הכי פשוט והכי טוב.
6. כן, יש מנגנון הגנה, ואני מאחל לך שלא תגיע אליו..!
מה שכן, אתה תצטרך לעלות מאוד גבוה ולהישאר שם הרבה זמן, וגם אז זה תלוי גם ברמקולים שלך אם הרסיבבר בכלל ייקלע ל-"מצוקה"
7. עקרונית כן, יש לו מנגנון DLNA, אבל למיטב הבנתי הוא לא בהכרח חלק ונוח כמו מנגנון האיירפליי של אפל.
8. חצי בולשיט
לעניות דעתי זאת הזדמנות טובה לקנות משהו כמו ה-1912, ולא את ה-1913 שמחליף אותו, כי לא הייתה איזה פריצת דרך טכנולוגית אדירה שמצדיקה לרוץ ולקנות דווקא את הכי חדש - קצת כמו במכוניות, זה יותר עניין של "מתיחת פנים" מאשר של דגם חדש לחלוטין עם המון פיצ'רים וטכנולוגיות שלא היו קיימים עד היום...
תודה רבה על התשובות!
1. לא עדיף לקנות 7.1 (1912) למרות שאני לא אחבר 7.1 כרגע? שתהיה אופציה כזאת? הרסיבר
2. אהבנו את הדנון הכי הרבה לבנתיים. איזה דגם של אונקיו מתחרה ב1912 אותו תקציב ומפרט טכני פחות או יותר?
3. שאלתי בשביל אבא שלי חח. אני אבין הכל ;-]
5. הבלוריי מחובר לטלוויזיה דרך hdmi ואין לו עוד חיבור hdmi. לבלוריי יש יציאת hdmi אחת וcoax אחד. איך הכי טוב לחבר?
אם אני מחבר את הבלוריי לטלוויזיה ומהטלוויזיה למגבר זה אפשרי?
8. הבנתי שניופאן כבר לא מתעסקים עם דנון וש-"ט.ר" עכשיו מייבאים אותם.
9. שאלה חדשה:
מה החסרונות של הדנון 1912? מה חסר בו?
1. לא עדיף לקנות 7.1 (1912) למרות שאני לא אחבר 7.1 כרגע? שתהיה אופציה כזאת? הרסיבר
2. אהבנו את הדנון הכי הרבה לבנתיים. איזה דגם של אונקיו מתחרה ב1912 אותו תקציב ומפרט טכני פחות או יותר?
3. שאלתי בשביל אבא שלי חח. אני אבין הכל ;-]
5. הבלוריי מחובר לטלוויזיה דרך hdmi ואין לו עוד חיבור hdmi. לבלוריי יש יציאת hdmi אחת וcoax אחד. איך הכי טוב לחבר?
אם אני מחבר את הבלוריי לטלוויזיה ומהטלוויזיה למגבר זה אפשרי?
8. הבנתי שניופאן כבר לא מתעסקים עם דנון וש-"ט.ר" עכשיו מייבאים אותם.
9. שאלה חדשה:
מה החסרונות של הדנון 1912? מה חסר בו?
- epony
- חבר במועדון 10K

1. הדעות חלוקות אבל לעניות דעתי 7.1 מול 5.1 זו לא סיבה מספיק טובה כדי לשדרג מרסיבר אחד לשני, פשוט מכיוון שהרוב המכריע של אנשים פשוט לא מתכוונים או פשוט לא יכולים להכניס 7 רמקולים לסלון שלהם. יותר נכון לדעתי להגדיק תקציב ולשמוע קטעי מוזיקה וסרטים שאוהבים ומכירים ממש טוב על כמה שיותר שילובים של רסיברים ורמקולים שונים עד שמוצאים את השילוב המנצח במסגרת התקציב הנתון.
2. הייתי בודק את האונקיו 579 ו/או 609, שנמצאים במצב דומה של מכירת חיסול בעקבות השקתו של הדגם החדש יותר 616, ושווה גם לבדוק את ה-515 החדש יותר, שמתומחר דומה ל-1912...
5. מנתקים את הבלוריי מה-TV ומחברים אותו לרסיבר, ואת הרסיבר מחברים ל-TV.
8. נכון. זה לא ממש "חדשות" כי זה קרה כבר לפני חצי שנה בערך...
9. קטונתי מלהגדיר חסרונות לרסיברים, וכאמור, זה לא משנה! מה שהכי חשוב זה שהוא נשמע לך טוב ביחד לרסיברים אחרים ששמעת..!
2. הייתי בודק את האונקיו 579 ו/או 609, שנמצאים במצב דומה של מכירת חיסול בעקבות השקתו של הדגם החדש יותר 616, ושווה גם לבדוק את ה-515 החדש יותר, שמתומחר דומה ל-1912...
5. מנתקים את הבלוריי מה-TV ומחברים אותו לרסיבר, ואת הרסיבר מחברים ל-TV.
8. נכון. זה לא ממש "חדשות" כי זה קרה כבר לפני חצי שנה בערך...
9. קטונתי מלהגדיר חסרונות לרסיברים, וכאמור, זה לא משנה! מה שהכי חשוב זה שהוא נשמע לך טוב ביחד לרסיברים אחרים ששמעת..!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
שווה לבדוק גם מרנץ שזה למעשה דנון בחזות קצת שונה.
אחל מוצרים
אחל מוצרים
- epony
- חבר במועדון 10K

istarmini כתב:שווה לבדוק גם מרנץ שזה למעשה דנון בחזות קצת שונה.
אחל מוצרים...
עדיין מתלבט........
על ה1912 נראה לע שאני לא אלך כי אין ממש הבדל בינו לבין הדגמים היותר ישנים, לא?
אני גם לא צריך את הפיצרים של airplay.
יחובר ל cerwin vega הבאים:
סנטר VE5C
קדמיים VE12
אחוריים VE-5M
איזה דנון יספיק לי?
1312
1612
1912
הקדמיים ממש גדולים האם הם מתאימים לרסיברים הנל?
שמעתי אותם ביחד עם ה1312 ושמעו טוב, אבל האם יגיעו לעוצמה רבה עם המגבר?
תודה.
על ה1912 נראה לע שאני לא אלך כי אין ממש הבדל בינו לבין הדגמים היותר ישנים, לא?
אני גם לא צריך את הפיצרים של airplay.
יחובר ל cerwin vega הבאים:
סנטר VE5C
קדמיים VE12
אחוריים VE-5M
איזה דנון יספיק לי?
1312
1612
1912
הקדמיים ממש גדולים האם הם מתאימים לרסיברים הנל?
שמעתי אותם ביחד עם ה1312 ושמעו טוב, אבל האם יגיעו לעוצמה רבה עם המגבר?
תודה.