המלצה: חנות HDZONE בתל אביב - גם את הטלויזיה הבאה שלי אקנה אצלם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #1 

הבהרה:

לכותב אין שום קשר או אינטרס כלכלי פיננסי כזה או אחר עם החנות או בעליה ואינו מקורב או מיודד עם הנפשות הפועלות בשום צורה או אופן.

חיפשתי טלויזיה והתבייתתי על ה-E5 של פנסוניק. חבר שכבר רכש בעבר 3 טלויזיות מ-HDZONE, המליץ לי על החנות בחום רב.
יש להם אחלה אולם תצוגה בתל אביב ועובדים שפיצים מפה ועד הודעה חדשה. אני לא יודע כמה אנשים בעולם אוהבים באמת את העבודה שלהם אבל על אוהד מ-HDZONE בדומה לטלויזיות שלו רואים טוב מאוד... שהוא אוהב את מה שהוא עושה כשהוא מסביר ומפרט גם אחרי שעה שחפרתי לו במוח וגם אחרי שהתקשרתי עוד 4-3 פעמים על מנת לוודא ולשאול כל מיני דברים מתוך סקרנות וסתם שכחה. ענה באדיבות, סבלנות ובגובה העיניים, אז לא היה בי שמץ של ספק שאקנה אצלו. סיכמנו על מחיר הוגן וכך היה.

כעבור כמה ימים הגיע אלי יואל הבעלים/שותף שני שהוא מתקין מטעם יורוקום כך מסתבר. מאוד מהר הוא עזר לי להחליט על מקום אידיאלי לשים את הטלויזיה, כן ליד מזגן, לא ליד מזגן, באיזה גובה, למה דווקא בגובה הזה ועשה עבודה נקיה ומסודרת. בזמן שהוא קדח בקיר הוא השתמש ביאה במקביל על מנת לא לפזר את הרסיסים ברחבי הבית - פעם ראשונה שאני רואה איש מקצוע עושה דבר כזה. את החוטי HDMI עטף באיזולירבנד לבן על מנת שיבלטו כמה שפחות על הקיר ואף הסתיר אותם כמה שרק היה אפשר מאחורי הטלויזיה. בסוף התהליך כייל את הטלויזיה וכמובן לא שכח להסביר מה לעשות על מנת לממש את חמשת שנות האחריות.

אני לקוח מרוצה :D

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

תודה על ההמלצה (Y)
תתחדש (~) (b) (b)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”