אז מה השתנה מסגירת SAGETV ועד היום?
אז זהו עברה לה שנה מאז חברת SAGETV נרכשה ע"י חברת GOOGLE והמוצר ממשיך להיות היציב והטוב ביותר.
האם באמת קם תחליף כל כך יציב, עם אפשרויות הקלטה נרחבות (PVR) נהיול סרטים, סדרות וכמובן בעברית.
האם נוצרו מערכות שמשלבות CLIENT רזה יעיל זול שמאפשר העברת תכנים באיכות HD מלאה, מוסיקה סדרות וכו.
האם יש תשובה ל SAGETV אני בכל אופן עדיין עובד עם SAGETV אשמח לשמוע מה אתם עשיתם.
תודה
האם באמת קם תחליף כל כך יציב, עם אפשרויות הקלטה נרחבות (PVR) נהיול סרטים, סדרות וכמובן בעברית.
האם נוצרו מערכות שמשלבות CLIENT רזה יעיל זול שמאפשר העברת תכנים באיכות HD מלאה, מוסיקה סדרות וכו.
האם יש תשובה ל SAGETV אני בכל אופן עדיין עובד עם SAGETV אשמח לשמוע מה אתם עשיתם.
תודה
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אצלי SageTV עדיין עובד על השרת ועל 5 לקוחות.
משמש רק לטלויזיה. לקבצי וידאו אחרים, עברנו לXBMC אחרי תקופה ארוכה עם MPC-HC
התחלתי ניסיונות עם תוסף לXBMC שמתחבר לשרת SageTV - הEPG העיברי שובר אותו, אבל כשזה עובד, זה מעולה, כולל כתוביות.
stay tuned!
משמש רק לטלויזיה. לקבצי וידאו אחרים, עברנו לXBMC אחרי תקופה ארוכה עם MPC-HC
התחלתי ניסיונות עם תוסף לXBMC שמתחבר לשרת SageTV - הEPG העיברי שובר אותו, אבל כשזה עובד, זה מעולה, כולל כתוביות.
stay tuned!
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בשביל הקלטה דיגיטלית :
For The Record + MediaPortal
ואפשרות חדשה יחסית
ForTheRecord + XBMC
ב XBMC לאחרונה נוספה התמיכה של כתוביות (לשידורי YES)
אני אישית משתמש כבר שנים ב FTR עם מדיה פורטל, ובקרוב אני מניח שאני העבור ל XBMC ברגע שהתמיכה ב PVR תהיה יותר רישמית.
For The Record + MediaPortal
ואפשרות חדשה יחסית
ForTheRecord + XBMC
ב XBMC לאחרונה נוספה התמיכה של כתוביות (לשידורי YES)
אני אישית משתמש כבר שנים ב FTR עם מדיה פורטל, ובקרוב אני מניח שאני העבור ל XBMC ברגע שהתמיכה ב PVR תהיה יותר רישמית.
מדהים!
כל כך הרבה זמן ועדיין אין תחליף עובד יציב ואיכותי ל SAGETV, כיום אני מפעיל שרת SAGETV עם 6 ממירים HD300 וזה עובד מעולה ללא עצירה (רק בהפסקות חשמל).
אני מנסה היום לרכוש עוד ממירים כאלו בכדי שאוכל להרחיב את השימוש.
המערכת שלי מקליטה סדרות, תוכניות וכמובן משמשת כ MEDIA CENTER מלאה, המשתמשים (בני הבית) שלי לא מכירים אופציה אחרת ואינם מוותרים על המערכת.
אז אין ברירה אלא להמשיך ולהמתין ולראות האם תקום מתחרה אמיתית ואיכותית לSAGETV שכבר לא פעילה כשנה.
תודה
כל כך הרבה זמן ועדיין אין תחליף עובד יציב ואיכותי ל SAGETV, כיום אני מפעיל שרת SAGETV עם 6 ממירים HD300 וזה עובד מעולה ללא עצירה (רק בהפסקות חשמל).
אני מנסה היום לרכוש עוד ממירים כאלו בכדי שאוכל להרחיב את השימוש.
המערכת שלי מקליטה סדרות, תוכניות וכמובן משמשת כ MEDIA CENTER מלאה, המשתמשים (בני הבית) שלי לא מכירים אופציה אחרת ואינם מוותרים על המערכת.
אז אין ברירה אלא להמשיך ולהמתין ולראות האם תקום מתחרה אמיתית ואיכותית לSAGETV שכבר לא פעילה כשנה.
תודה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מה הכוונה דומה?banjo כתב:חשוב לציין שאני מקליט עם SAGE הקלטה דיגיטאלית מלאה, אנולגית כבר אינה בשימוש כמעט 3 שנים אצלי.
האם FTR דומה ל DVBE4SAGE?
האם היא טובה יותר? האם יש לה התקנות גם ל SAGE?
תודה...
יש לה את כל היכולות של DVBE4SAGE
כולל משיכת EPG ישירות מהלווין.
היא לא עובדת עם SAGE
רק MP או XBMC
יש כמובן את mythtv, שממשיכה להשתפר (ולדעתי נותנת את פתרון ההקלטות הטוב ביותר, כולל הקלטות דיגיטליות). בתור קליינט אפשר להשתמש או בלקוח רזה, או בכל מקלון אנדרואיד / גוגל TV.
הסטאפ אצלי:
1. שרת myth שמטפל בכל מה שקשור לטלוויזיה.
2. לקוח mythtv שנשאר מימים עברו.
3. לקוחות אנדרואיד (אחד מבוסס google tv, אחר מבוסס דונגל אנדרואיד) נוספים ברחבי הבית, כאשר הקלטות / שידור חי הם מושכים מהשרת (כתבתי פורט ל-mythtv בשבילם), מוזיקה / סרטים נמשכים מ-storage מקומי (אותו שרת) או מ-google play (יש לי גם אפשרות לרכוש מוזיקה / סרטים / סדרות מ-google play ולצפות בהם בלקוחות האנדרואיד).
4. nexus Q שמשמש בעיקר כ-headless audio streamer. כל השליטה עליו נעשית מטבלטים / טלפונים.
הסטאפ אצלי:
3. לקוחות אנדרואיד (אחד מבוסס google tv, אחר מבוסס דונגל אנדרואיד) נוספים ברחבי הבית, כאשר הקלטות / שידור חי הם מושכים מהשרת (כתבתי פורט ל-mythtv בשבילם), מוזיקה / סרטים נמשכים מ-storage מקומי (אותו שרת) או מ-google play (יש לי גם אפשרות לרכוש מוזיקה / סרטים / סדרות מ-google play ולצפות בהם בלקוחות האנדרואיד).
4. nexus Q שמשמש בעיקר כ-headless audio streamer. כל השליטה עליו נעשית מטבלטים / טלפונים.
You are never fully dressed without a smile
1. יש אפשרות לחלוק את הפורט בשביל האנדרואיד???Shed כתב:יש כמובן את mythtv, שממשיכה להשתפר (ולדעתי נותנת את פתרון ההקלטות הטוב ביותר, כולל הקלטות דיגיטליות). בתור קליינט אפשר להשתמש או בלקוח רזה, או בכל מקלון אנדרואיד / גוגל TV.
הסטאפ אצלי:
4. nexus Q שמשמש בעיקר כ-headless audio streamer. כל השליטה עליו נעשית מטבלטים / טלפונים....
2. האם יש תמיכה מלאה בעברית
3. האם יש TIMESHIFT להקלטות???
עברית ל- sagetv7
על פי "המלצת" בני - banjo - התקנתי את sagetv7. היא עוברת אצלי ביחד עם HD-PVR שמחובר לממיר HD של Yes.
אני משתמש ב totalEPG כדי ליצר קובץ מדריך שידורים, אותו אני טוען לתוך ה-sagetv בעזרת XMLTV Importer.
האם זו התצורה המוצלחת ביותר להקלטות HD? אני מבין שיש אפשרות להקלטה דיגיטלית לחלוטין תוך שימוש בכרטיסים של YES, אבל על פי מה שקראתי כאן זה נראה קצת מסובך.. כרטיסים מפסיקים לעבוד, בעיות בסטרים של התרגומים וכיוצ"ב. האם אני צודק ?
בתצורה שלי - הקלטה אנלוגית ב- HD - עד כאן הכל נראה בסדר. הבעיה כרגע - עברית.
ניסיתי לעקב אחרי השרשור של בני בנושא אולם הקובץ theme.rar כבר לא קיים בשרת.
בני, האם תוכל להעלות את הקובץ שוב, (או לחילופין לשלוח לי בפרטי ?)
כתבתי הודעה דומה גם בשרשור הישן אולם הוא מ-2010 ולא ידעתי אם ההודעה "תצוף על פני השטח".
תודה רבה,
דביר
אני משתמש ב totalEPG כדי ליצר קובץ מדריך שידורים, אותו אני טוען לתוך ה-sagetv בעזרת XMLTV Importer.
האם זו התצורה המוצלחת ביותר להקלטות HD? אני מבין שיש אפשרות להקלטה דיגיטלית לחלוטין תוך שימוש בכרטיסים של YES, אבל על פי מה שקראתי כאן זה נראה קצת מסובך.. כרטיסים מפסיקים לעבוד, בעיות בסטרים של התרגומים וכיוצ"ב. האם אני צודק ?
בתצורה שלי - הקלטה אנלוגית ב- HD - עד כאן הכל נראה בסדר. הבעיה כרגע - עברית.
ניסיתי לעקב אחרי השרשור של בני בנושא אולם הקובץ theme.rar כבר לא קיים בשרת.
בני, האם תוכל להעלות את הקובץ שוב, (או לחילופין לשלוח לי בפרטי ?)
כתבתי הודעה דומה גם בשרשור הישן אולם הוא מ-2010 ולא ידעתי אם ההודעה "תצוף על פני השטח".
תודה רבה,
דביר