מחפש מערכת בשביל APPLE TV3
יש לי מערכת ישנה ורמקולים ישנים ומאז שקניתי את הATV הם לא בשימוש מכיוון שאין במגבר כניסה אופטית,בכל אופן החלטתי להחליף את הכל לרמקולים קטנים,יש לכם הצעה למערכת חביבה מגבר ורמקולים בסביבות 1200 שתפענח לי 5.1 מהמכשיר?
תודה ויום טוב(:
תודה ויום טוב(:
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשים לב שבמערכות שכאלה אם תרצה להוסיף עוד מכשיר (נניח ממיר של יס/קונסולת משחקים) - אין מקום לחיבור.
- epony
- חבר במועדון 10K

Itay_Pollak כתב:תשים לב שבמערכות שכאלה אם תרצה להוסיף עוד מכשיר (נניח ממיר של יס/קונסולת משחקים) - אין מקום לחיבור....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מצד שני - כמובן שמערכת שלמה אחרת תעלה יותר בכיוון 3000 ש"ח ואף 4000 ש"ח.
מה שכן - היא תחזיק לך הרבה יותר שנים, גם מבחינת הסיפוק שלך ממנה (איכות אודיו, כמות חיבורים ושאר אפשרויות), וגם מבחינת אמינות.
מה שכן - היא תחזיק לך הרבה יותר שנים, גם מבחינת הסיפוק שלך ממנה (איכות אודיו, כמות חיבורים ושאר אפשרויות), וגם מבחינת אמינות.
השאלה היא אם במערכות האלה שהDVD בא עם המגבר (אף פעם לא אהבתי מכשירים שמכילים בתוכם כמה מכשירים) כשאני מחבר את הכבל אופטי מהסטרימר למגבר אני יקבל 5.1 כי מה שהבנתי שבהרבה מהמערכות האלה יש בעיה עם הכניסה האופטית והיא נותנת רק סטריאו.
- epony
- חבר במועדון 10K

המערכת הזאת ספציפית תומכת בדולבי דיגיטל ו-DTS. 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בחלק מהמערכות הישנות החיבור האופטי היה בכלל יציאה, והם כלול רק כניסת סטריאו.
היום במערכות בסגנון הזה יש כניסה אופטית ולפעמים אפילו HDMI.
מה שחשוב שתבין במערכות הללו - מעבר לכל מה שכבר אמרנו - אתה דיי בגן סגור.
כלומר - רוצה להחליף רסיבר - הרמקולים לא מתאימים, רוצה להחליף רמקולים הרסיבר לא מתאים...
היום במערכות בסגנון הזה יש כניסה אופטית ולפעמים אפילו HDMI.
מה שחשוב שתבין במערכות הללו - מעבר לכל מה שכבר אמרנו - אתה דיי בגן סגור.
כלומר - רוצה להחליף רסיבר - הרמקולים לא מתאימים, רוצה להחליף רמקולים הרסיבר לא מתאים...
אני סבבה עם זה..אני לוקח את זה בתור מערכת חד פעמית שמקסימום תעבור לאחד מבני המשפחה מתישהו,בכל אופן אם הבנתי נכון אני פשוט מחבר את הAPPLE TV עם כבל אופטי למגבר\DVD מעביר בשלט לכניסה האופטית ומקבל 5.1 בDTS או פרו לוג'יק באופן מלא?
יש לכם עוד מערכות בסכום הזה להציע ?איך אני יכול לדעת כשאני קורא את המפרט להבין שהוא יתמוך לי ב5.1 בכניסה האופטית?
יש לכם עוד מערכות בסכום הזה להציע ?איך אני יכול לדעת כשאני קורא את המפרט להבין שהוא יתמוך לי ב5.1 בכניסה האופטית?