קצת עזרה חברים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ariell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות טלוויזיה
הייתי היום במחסני חשמל הציעו לי LCD 42 של LG תומכת 3D ב3000 שקלים.
אני לא מחפש טלוויזיה בסכומים גבוהים, אך חשוב לי שיהיה לה תלת מימד ואיכות טובה, האם אני עושה טעות בזה שאני רוכש אותה, או אולי אני צריך להסתכל בכיוון הפלזמות
כל עצה תתקבל בברכה

ariell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

כדי להבין האם היא טובה, או שיש טובות יותר בקטגוריה הזאת, אתה חייב ללכת לחנויות נוספות ולראות בעיניים שלך טלויזיות מתחרות. זאת דרך היחידה לבדוק

ariell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

איך אני יודע אבל אם הטלויזיה טובה איכותית, זה הגיוני שLG תלת מימד של LCD יהיה במחיר זול שכזה, הבנתי שיש דבר כזה שאם זה לא נגמר באות אנגלית מסוימת אז הטלויזיה לא מקורית, השאלה כמה זה משנה חוץ מעניין האחריות של היבואן, עד כמה השוני בין היבואנים השונים שמביאים טלויזיות, אם אני מעוניין לקנות טלויזיה טובה לא אכפת לי LED LCD או פלזמה אבל ה3D מעניין אותי ואני לא מחפש להשקיע יותר מידי, האם הטלויזיה הזאת תחזיק לי מעמד לזמן רב?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

כמה דברים:
1. אני לא חושב שיש דרך לדעת מראש כמה זמן טלויזיה תחזיק מעמד. לי הייתה טלויזיה גרמנית, שהחזיקה מעמד סה"כ 4 שנים. ביחס לשם שלה ולמחיר שלה בזמן הקניה הייתי מצפה שתעבוד לפחות 15 שנה, אבל עובדה - טעיתי.
2. לא הבנתי אותך לגבי הנושא "טלויזיה מקורית". למה בדיוק התכוונת?
3. שוני ביבואנים? כל אחד מייבא מוצרים מסויימים ומתחייב לספק שירות לאורך זמן מסויים. כולם עושים אותו דבר +-. אני אישית מעדיף כזה שיתן שירות במסגרת האחריות זמן ארוך יותר (ז"א אני אעדיף מוצר עם אחריות ארוכה יותר, ולא אכפת לי מי בדיוק היבואן).

ariell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

יש מספר דגם מקורי שמסתיים בY לרוב ויש את שאר הטלויזיות של LG
CM54O מה דעתך עליה?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

אני אף פעם לא ראיתי את הטלויזיה הזאת... אבל אני אישית גם לא הסתכלתי אף פעם על טלויזיות של LG, מעדיף מותגים אחרים

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”