קצת עזרה חברים
אני רוצה לקנות טלוויזיה
הייתי היום במחסני חשמל הציעו לי LCD 42 של LG תומכת 3D ב3000 שקלים.
אני לא מחפש טלוויזיה בסכומים גבוהים, אך חשוב לי שיהיה לה תלת מימד ואיכות טובה, האם אני עושה טעות בזה שאני רוכש אותה, או אולי אני צריך להסתכל בכיוון הפלזמות
כל עצה תתקבל בברכה
הייתי היום במחסני חשמל הציעו לי LCD 42 של LG תומכת 3D ב3000 שקלים.
אני לא מחפש טלוויזיה בסכומים גבוהים, אך חשוב לי שיהיה לה תלת מימד ואיכות טובה, האם אני עושה טעות בזה שאני רוכש אותה, או אולי אני צריך להסתכל בכיוון הפלזמות
כל עצה תתקבל בברכה
איך אני יודע אבל אם הטלויזיה טובה איכותית, זה הגיוני שLG תלת מימד של LCD יהיה במחיר זול שכזה, הבנתי שיש דבר כזה שאם זה לא נגמר באות אנגלית מסוימת אז הטלויזיה לא מקורית, השאלה כמה זה משנה חוץ מעניין האחריות של היבואן, עד כמה השוני בין היבואנים השונים שמביאים טלויזיות, אם אני מעוניין לקנות טלויזיה טובה לא אכפת לי LED LCD או פלזמה אבל ה3D מעניין אותי ואני לא מחפש להשקיע יותר מידי, האם הטלויזיה הזאת תחזיק לי מעמד לזמן רב?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כמה דברים:
1. אני לא חושב שיש דרך לדעת מראש כמה זמן טלויזיה תחזיק מעמד. לי הייתה טלויזיה גרמנית, שהחזיקה מעמד סה"כ 4 שנים. ביחס לשם שלה ולמחיר שלה בזמן הקניה הייתי מצפה שתעבוד לפחות 15 שנה, אבל עובדה - טעיתי.
2. לא הבנתי אותך לגבי הנושא "טלויזיה מקורית". למה בדיוק התכוונת?
3. שוני ביבואנים? כל אחד מייבא מוצרים מסויימים ומתחייב לספק שירות לאורך זמן מסויים. כולם עושים אותו דבר +-. אני אישית מעדיף כזה שיתן שירות במסגרת האחריות זמן ארוך יותר (ז"א אני אעדיף מוצר עם אחריות ארוכה יותר, ולא אכפת לי מי בדיוק היבואן).
1. אני לא חושב שיש דרך לדעת מראש כמה זמן טלויזיה תחזיק מעמד. לי הייתה טלויזיה גרמנית, שהחזיקה מעמד סה"כ 4 שנים. ביחס לשם שלה ולמחיר שלה בזמן הקניה הייתי מצפה שתעבוד לפחות 15 שנה, אבל עובדה - טעיתי.
2. לא הבנתי אותך לגבי הנושא "טלויזיה מקורית". למה בדיוק התכוונת?
3. שוני ביבואנים? כל אחד מייבא מוצרים מסויימים ומתחייב לספק שירות לאורך זמן מסויים. כולם עושים אותו דבר +-. אני אישית מעדיף כזה שיתן שירות במסגרת האחריות זמן ארוך יותר (ז"א אני אעדיף מוצר עם אחריות ארוכה יותר, ולא אכפת לי מי בדיוק היבואן).