שרשור תגובות: בוקסי משיקים בארה"ב את ה-BoxeeTV

חדשות ועדכונים של HT Magazine
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

Shed כתב:
MartinHSabag כתב:
hipoo כתב:לא נשמע לי מוצלח במיוחד..
מחד יש את הממירים של חברות הלווין,להוט יש אפשרו של החלפת הארד דיסק בממיר כן שיכולת האיחסון היא בלתי מוגבלת.
מאידך יש את עניין הסטרימינג, אני אישית מעדיף סטקימר שכן תומך בכל פורמטי האודיו/וידאו החדשים...

שוב, זאת דעתי...
...
בהוט, או כל PVR מקומי אחר, אתה יכול לראות את ההקלטות שלך מחוץ לבית על כל פטפורמה ובו זמנית כמה משתמשים בני הבית?
...
בקומקאסט וגם בuverse של att אתה יכול לראות בכל מקום בעולם את ההקלטות מהpvr שלך בתנאי שהתוכנית שהוקלטה נמצאת בספריית הvod של הספק, ללא תשלום.
כלומר, אם הקלטתי פרק של "פרפר נחמד" שנמכר בvod/ בדולר, אני יכול לצפות בו כאוות נפשי בכל מקום בעולם ללא חיוב כלל, כאשר ההזרמה לא נעשית מהממיר בבית אלא מהשרתים של ספק השירות. בצורה כזו, אין תלות בתשתית של הלקוח, או בכך שהממיר יהיה בחשמל.

לגבי בוקסי - אני מת על האנשים שם, ומאחל להם ההצלחה מכל הלב אבל אני חושב שהם שגו בעבר ושוגים גם כעת. לדעתי ל cloud pvr אין מבדל מספיק גדול כדי להצדיק רכישת קופסא פלוס מנוי חודשי. בנוסף, המוניטין שהם צברו לא משהו, מספיק להעיף מבט בהערות לבלוג שלהם.
אני, במקום אבנר, הייתי משקיע שני אנשי פיתוח למשך שנה (סהכ שנתיים אדם) בתיקון הבוקסי בוקס, ובנוסף הייתי משחרר את הקוד שלה לגמרי, ןבכך מרוויח עוד כח פיתוח של קהילה שברובה מורכבת ממפתחיםוpower users.
...
היי רן,
טוב לקרוא ממך שוב.
אני מסכים שיש פתרונות לצפייה מחוץ לבית (בקרוב גם בארץ), עניתי ל-hipo, רק כדי להמחיש את הבידול העיקרי מ-PVR מקומי, נניח מ-FTA.
בכל מקרה, אין ביננו אי הסכמה ואני גם מסכים לגבי הפסקה האחרונה שלך. השאלה היא אם בכלל זה היה בידיים שלו להחליט או שהמשקיעים/דירקטוריון לחצו אליו....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #22 

הייתי בין הראשונים שהביא לארץ את הבוקסי בוקס מארה"ב במחיר של 200 דולר.
מאוד נהניתי ממנו (עד עצם היום הזה) ,המלצתי לחברים קרובים לרכוש את המוצר וכמו רבים הופתעתי לרעה מהודעת בוקסי לזנוח את המוצר הנ"ל ולעבור לפלטפורמה וקונספט אחר לגמרי.
את האמת שברגע ששמתי לב שמזמן לא יצאה עידכון לבוקסי בוקס חשדתי שמשהו רקוב בממלכת בוקסי בקשר לגבי תוכניות למוצר ולצערי חששותיי התגשמו.
לא ככה חברה רצינית פועלת מול קהל לקוחות שרכש את מוצריה ,זונחת פיתוח באופן מהיר יחסית מה עוד שהמוצר עדיין נמצא על המדפים , זה ממש גובל בשערוריה.
אין מצב שאני אישית הולך לקנות את הקופסה החדשה שלהם ובוודאי שלא אמליץ עליהם בעתיד למרות שמדובר על פיתוח ישראלי.
לדעתי הקונספט החדש לא יחזיק מים , יש הרבה פתרונות היום בעולם לשמירת תכנים ומדיה על עננים תוך כדי מתן גישה לתכנים מכל פלטפורמה אפשרית מכל מקום בעולם ,בוקסי לא המציאה את הגלגל.
יש הרבה שחקנים בשוק והם לא הולכים ללקק דבש
רק דוגמה קטנה לחברה אמריקאית שכבר קיימת 4 שנים בשוק ראו לינק לחברה ולמוצר:
http://pogoplug.com/

בוקסי יכולים לפתוח דוכן לפלאפל לא יותר...
נערך לאחרונה על ידי SARAS ב 18/10/2012 14:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5085 פעמים

שליחה #23 

חברות ה- ISP ב- US מציבות CAP על נפח חודשי. מי שמתכנן לצפות בהרבה הקלטות, כנראה צפוי להגיע ל- CAP המקסימלי שלו במהרה.

PopPy,
אם מסתכלים על זה מנקודת מבט קצת שונה, זוהי התאמה דינאמית של החברה לשוק ולא קפיאה במקום.

בכתבת הוידאו היחצנית הבאה, ניתן לראות את ממשק המשתמש שנראה די יפה.

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #24 

SARAS, POPPY
כל מילה שלכם נכונה מאוד. ההרגשה שהחברה מדלגת כל שנתיים וזונחת את הקהל הנאמן ששילם עבור המוצרים שלהם.

לדעתי בארץ הם דיי גמורים, לפחות בקרב קהילת האנשים שמבינים עניין ומכירים את הסיפור ויש כבר לא מעט כאלה.
בחו"ל יש הרבה אנשים עם בטן מלאה שאין סיכוי שיתקרבו שוב למוצר של החברה הזאת.

עכשיו לגבי ההקלטה והעלאה לענן, כמו שזיו אמר, בהחלט יש מגבלה ובדרך הזאת המגבלה למשתמשים תגיע מהר מאוד וכך גם הקנסות מחברות ה ISP. ככה שאני לא צופה לזה עתיד מתוק.

Drazick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #25 

תכל'ס, חברה מצחיקולה.
למה לא להישאר במקום שצברתם מעט ניסיון ויכולת - תוכנה לניהול והרצת מדיה מקומית או רשתית.
חומרות המכשירים הניידים הושנים ובטח הקופסאות רק מתחזקת מיום ליום ומסירה מגבלות על המתכנתים.

כל מה שראוי שהם היו צועדים לעבור זו חווית שימוש נוחה.

חבל...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”