MartinHSabag כתב:hipoo כתב:לא נשמע לי מוצלח במיוחד..
מחד יש את הממירים של חברות הלווין,להוט יש אפשרו של החלפת הארד דיסק בממיר כן שיכולת האיחסון היא בלתי מוגבלת.
מאידך יש את עניין הסטרימינג, אני אישית מעדיף סטקימר שכן תומך בכל פורמטי האודיו/וידאו החדשים...
שוב, זאת דעתי...
...
בהוט, או כל PVR מקומי אחר, אתה יכול לראות את ההקלטות שלך מחוץ לבית על כל פטפורמה ובו זמנית כמה משתמשים בני הבית?
...
בקומקאסט וגם בuverse של att אתה יכול לראות בכל מקום בעולם את ההקלטות מהpvr שלך בתנאי שהתוכנית שהוקלטה נמצאת בספריית הvod של הספק, ללא תשלום.
כלומר, אם הקלטתי פרק של "פרפר נחמד" שנמכר בvod/ בדולר, אני יכול לצפות בו כאוות נפשי בכל מקום בעולם ללא חיוב כלל, כאשר ההזרמה לא נעשית מהממיר בבית אלא מהשרתים של ספק השירות. בצורה כזו, אין תלות בתשתית של הלקוח, או בכך שהממיר יהיה בחשמל.
לגבי בוקסי - אני מת על האנשים שם, ומאחל להם ההצלחה מכל הלב אבל אני חושב שהם שגו בעבר ושוגים גם כעת. לדעתי ל cloud pvr אין מבדל מספיק גדול כדי להצדיק רכישת קופסא פלוס מנוי חודשי. בנוסף, המוניטין שהם צברו לא משהו, מספיק להעיף מבט בהערות לבלוג שלהם.
אני, במקום אבנר, הייתי משקיע שני אנשי פיתוח למשך שנה (סהכ שנתיים אדם) בתיקון הבוקסי בוקס, ובנוסף הייתי משחרר את הקוד שלה לגמרי, ןבכך מרוויח עוד כח פיתוח של קהילה שברובה מורכבת ממפתחיםוpower users.