ב-26 לאוקטובר ייצא לשוק הטאבלט של מייקרוסופט ה – Surface, מייקרוסופט מפרסמת מחירים של הטאבלט התומך במערכת חלונות 8. תתפלאו הוא לא יותר זול מהאייפד...

לא כזה פשוט...Satyr82 כתב:USB 3 כלכך יקר שהיציאות הן USB 2 ? נו מה יהיה, לא יתקדמו?...

ובשביל מחשב נייד ארגוני? שמתחבר ל ACTIVE DIRECTORY, עם אבטחה של הצפנת דיסק מלא, וכו'? פתאום נראה זול.dgent כתב:גם אני די התאהבתי בפרו , בעיה אחת גדולה... , 800$ לא נראה לכם קצת יקר בשביל טבלט? (הפנייה לא מכוונת לבעלי IPAD 3...
בדיוק מה שאני חושב....drixie כתב:ובשביל מחשב נייד ארגוני? שמתחבר ל ACTIVE DIRECTORY, עם אבטחה של הצפנת דיסק מלא, וכו'? פתאום נראה זול.dgent כתב:גם אני די התאהבתי בפרו , בעיה אחת גדולה... , 800$ לא נראה לכם קצת יקר בשביל טבלט? (הפנייה לא מכוונת לבעלי IPAD 3......
בדיוק, אני מדבר עליי כאדם פרטי, לא על ארגון (שיכול לקנות גם לפטופ ב 2000$ אם הוא צריך) , לא הבנתי את ההשוואה... מבחינת מיקרוסופט? כן , זה בהחלט נראה מצוין , כמו שאתה אומר יש ארגונים שייקנו את המוצר אולי , אני מדבר עלינוshinshin כתב:בדיוק מה שאני חושב....drixie כתב:ובשביל מחשב נייד ארגוני? שמתחבר ל ACTIVE DIRECTORY, עם אבטחה של הצפנת דיסק מלא, וכו'? פתאום נראה זול.dgent כתב:גם אני די התאהבתי בפרו , בעיה אחת גדולה... , 800$ לא נראה לכם קצת יקר בשביל טבלט? (הפנייה לא מכוונת לבעלי IPAD 3......
בנוסף, ה- SurfaceRT מגיע עם חבילת אופיס בחינם!
אומנם ללא אאוטלוק אבל לא נראה לי שזה משמעותי לרוב האנשים שיקנו את הטאבלט הזה...
אאחחח.... אם היה לי כסף.......

סוף סוף מישהו כותב משהו אמיתי והגיוניItay_Pollak כתב:בשביל מה צריך USB? האמריקאים קונים ישירות בITUNES ושומעים/צופים.
תכלס - עם AIRVIDEO גם לא צריך.
אם הרשת הייתה תקינה לאורך כל הדרך - כולנו היינו מחוברים כל הזמן ככה.
הכל עובר לענן.
כל הקבצים בDROPBOX ו גוגל דוקס
כל התמונות וכו' בicloud
רוב האנשים הם לא אנחנו השרופים שרוצים לעשות אלף דברים......