אכזבה לאחר קנייה 32CS560Y ובקשה לעצה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
chicka44 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

בהיותי גיימר רציני וחובב סדרות HD, ולאחר כמה שנים טובות עם טלוויזיית SD החלטתי סוףסוף לקנות מסך HD חדש.

הקווים המנחים היו מסך 32" שיהיה גם FHD ולצערי הרב נבחר בסוף הדגם 32CS560Y של חברת LG
(סך הכל חברה עם שם מעולה ומסך שיצא השנה וסידרה הממשיכה סדרה משנה שעברה שזכתה להצלחות אדירות, מה יכול להיות רע??)

קניתי אותו באחת מרשתות החשמל הגדולות בקניון האיזורי התקנתי אותו, חיברתי אך אבוי האכזבה!

מעבר לעובדה ששידורי ה SD נראים מזעזע ( מה שצפיתי בעקבות שימוש בממיר יס רגיל - אבל בכל זאת שידורים על סף הבלתי נסבל)
ישנם Trail Lines מינוריים בתזוזת מסך שאני משחק בסוני, ובאופן כללי הרגשה של "כבדות" וסירבול מסויים במערכת.

קניתי את המסך בשביל 90% שימוש בפלייסטיישן ו 10% צפייה בסרטים ושידורי ספורט

נכנסתי להגדרות והסרתי את כל "משפרי התמונה" ומסירי הרעש הדיגיטליים, אך עדיין ישנו מעין אפקט של גוסטינג, או יותר מדוייק טרייליינס - המופיעים שיש עומס גרפי או תזוזת מסך.

דיברתי בצאט התמיכה של LG והם אמו לי שיחס הניגודיות הוא 1:100,000 וזמן התגובה הוא 1 Ms

האם באמת יכול להיות ש LG שיחררו מוצר כזה לשוק?

שוב פעם, אלו לא אפקטים שמורגשים האופן בולט, אבל עדיין מפריעים לעין. (סרטים מUSB עובדים לא רע, אבל עדיין לא חלק כמו שציפיתי - עדיין יש סירבול מסויים)

ראיתי את הפוסט הארוך בפורום האמריקאי, אבל רוב התלונות שם הן על יציאות וכניסות וכדומה.

השאלה שלי, היא האם באמת יכול להיות אפקט כזה לאור הנתונים היבישם של המסך - שאמורים ליצור זמן תגובה מהיר מאוד ולמנוע טרייליינס ומריחות? מישהוא שמע על תופעה דומה בדגם הזה? (כן ראיתי את הבחור שכתב פה בעבר על הדגם)

וכן, האם כדאי לי להחזיר את המסך לחנות? ואיך להתנהל מולם?

ואם בכלל אני יכול לקנות בשוק מסך בגודל הזה באותו טווח מחיר 1900-2000 שיהיה יותר טוב מהמסך המקורי ויריץ לי משחקים בצורה יותר חלקה?

אם מישהוא יכול לעזור, לחלוק מחשבה, או לעוץ עיצה, אני יותר מאשמח. בייחוד לאור זאת שאני צריך להחליט מהר אם אני צריך להחזיר אותו לחנות - ואם כן מה לקחת במקומו

תודה רבה לכולם!!

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

אני מאוד מקווה שלא ציפית יותר מידי ממסך LCD פשוט יחסית לבצע עיבוד תמונה ברמה גבוהה ושיציג תמונה איכותית,אז זה מאוד סביר .

שלחתי לך הודעה בפרטי .

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

chika44

לפני כל דבר אחר - מה הקוד שכתוב בשורה הראשונה על המדבקה שנמצאת בצד הטלוויזיה?

אמור להופיע מספר הדגם, מקו, ואז קוד מוצר עם כמה אותיות.

chicka44 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

הקוד הוא TD.AMFYLH

ואכן ציפיתי לדגם שלפחות מציג תנועה בצורה חלקה - בכל מקרה ודה על ההודעה בפרטי

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

נסה לבדוק החלפה לפנסוניק u30

chicka44 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

השאלה היא האם זה לא הכי טוב שאני יכול לקבל בטווח המחירים

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

הטלוויזיה ביבוא של ח.י, כן?

לפי הקוד זה פאנל IPS. עשית בדיקת אצבע כדי לוודא שזה לא פאנל A-MVA?

תראה... לפי הביצוע של דגמים שבאו לפניו(שראיתי במו עיני) ולפי מה שקראתי בAVSForum, AVforums ובאתרים אחרים הCS560 לא אמור לאכזב מבחינת Motion Handling.

יש לי דגם אחר של LG מ2010 בבית של ההורים שלי ואני לא חושב שראיתי LCD שנתן תמונה כלכך טובה במשחקים.

למה אתה מתכוון בtrail lines? עצמים משאירים אחריהם שובל?

כמו שאתה יכול לקרוא מביקורת באמזון של משתמש שפעיל גם בAVSForums קצב רענון הוא לא הבעיה של הטלויזיה:

"The motion handling is partly excellent with no visible streaking and only very light blur on moving objects during camera pans. There is, unfortunately, a large problem with juddering from most video sources, notably blu-rays at 24p. Almost any time the camera is panning the scenery and objects on screen will move in a jerky, strobe-like fashion. Past LG sets were able to handle 24p content smoothly, even models at much lower price points, so this obviously comes as a disappointment. If you intend to use the set mainly for watching blu-rays then you may want to buy the 2011 LK450 model instead."

"Speaking of the PC, you are able to have the 32CS560 do 4:4:4 chroma without renaming the input label but, you have to do the EDID override if you are using a Nvidia video card. When it comes to video games (PC and console), there aren't a lot of complaints as myself and two other owners didn't notice any issues. When it comes to video though, the TV's flaws are there in full force just like they are with a DVD player."

" I should note my main motivation is its use as a PC display. Text is razor sharp with zero noticeable blur in games or movies. I feel no latency at all with my Nintendo Wii "

לגבי מה שאמרו לך - לא קיים LCD שזמן התגובה שלו 1 מילי שנייה. אל תתייחס למה שכתוב במפרט.

אני אגיד לך את האמת... אם אתה לא צריך חיבור למחשב הדבר היחיד שיתאים זה טלוויזיה של פנסוניק גם מבחינת מחיר וגם זמן תגובה.
יש גם איזשהו סיכוי שתמצא את 32LK450 ואת 32LK430 המצוינת גם כן בחנויות עודפים, אם תצליח לבטל עסקה.

הטלוויזיות של סמסונג למשל כולן עם פאנל VA שנמרח הרבה יותר ואני מבין שאחרי המעבר מCRT אתה שם לב לפרטים הקטנים.

בנוגע לחנות - פשוט תפנה אליהם ותסביר שאחרי שצפית בה זמן קצר בלבד הרגשת שאתה לא יכול לחיות עם התמונה.

אין הרבה מה לעשות מעבר לזה...

elico1987

זה פשוט לא נכון או לפחות לא עד 2012.

chicka44 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

רועי, תודה רבה רבה על התגובה המושקעת. שלחתי לך הודעה בפרטי

chicka44 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

מסתבר שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות :\

תשמע אני לא רוצה להיות חצוף, אבל יש סיכוי שאתה שולח לי את המספר שלך, הייתי מאוד מאוד מעוניין להתייעץ איתך על כמה דברים

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

שלחתי לך הודעה פרטית.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #11 

ניסית לעבור ל GAME MODE או משהו דומה בטלויזיה?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

chicka44 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

ניסיתי את כל האופציות שמה, למרות שדווקא משפרי תמונה רק מאיטים את זמן התגובה

בכל מקרה ראיתי את על הנושא מהפורום ההוא, הם דיברו בעיקר על הריצוד ב BD שבינתיים זאת לא המטרה שלי, אבל זה עדיין יכול להפריע..
העניין הוא שאני עדיין רואה את "צל" הדמויות במקרים מאוד ספציפיים לעיתים רחוקות שהאנימציה משתנה
(נניח ב PAN פתאומי ימינה או שמאלה, או לעיתים במשחקי פרו אבולושן שיש עומס במסך)

השאלה היא, האם אני אוכל באמת למצוא מסך אחר שמעדכן את התצוגה בצורה יותר מיידית?
או האם זה בעצם הכי טוב שאני יכול למצוא? אני באמת לא יודע מה לעשות פה...

שהלכתי לחברים, שיש להם LCD יותר גדולים (42) לא היה זכר לעניין הזה. השאלה האם זה בגלל הגודל החברות השקיעו יותר בחומרה טובה יותר?

האם כדאי לי ללהסתפק בזה? או להחליף ולקוות למשהו אחר? אם יש כזה בטווח המחירים שלי?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”