בבקשה עזרה עם המדיה פורטל
אז התקנתי לי את התוכנה מדיה פורטל בשביל אירגון קבצי וידיאו ומוסיקה
לא בשביל טלוויזיה עכשיו הכול טוב
אבל יש בעיה יש לי קליפים מוסיקלים שהם מסוג flv עכשיו איך אני יכול לסדר אותם ככה שהם היו לי אם מידע ושהם היו מאורגנים מתחת לתיקיית אומנים כלומר רובי ווילימס וכול הקליפים שלו עם מידע .
בתודה מראש
לא בשביל טלוויזיה עכשיו הכול טוב
אבל יש בעיה יש לי קליפים מוסיקלים שהם מסוג flv עכשיו איך אני יכול לסדר אותם ככה שהם היו לי אם מידע ושהם היו מאורגנים מתחת לתיקיית אומנים כלומר רובי ווילימס וכול הקליפים שלו עם מידע .
בתודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הערה כללית.
כאשר אתה כותב הודעה יש למטה כפתור "בדיקת כתיב". ממליץ בחום שתשתמש בו לפני שאתה שולח הודעה.
כאשר אתה כותב הודעה יש למטה כפתור "בדיקת כתיב". ממליץ בחום שתשתמש בו לפני שאתה שולח הודעה.
סליחה
אני רוצה להסביר את השאלה הקודמת שלי
יש לי קלפים מוזיקלים מסוג flv עכשיו אני רוצה לראות אותם אם מידע ותמונות
עכשיו יש שתי דרכים לעשות את זה דרך סרטים או דרך מוזיקה
אם אני עושה את זה דרך סרטים אין בעיה אם מידע אני יכול להוסיף לכול שיר את המידע שאני רוצה אבל אז אני לא יכול לראות את השירים בתיקיות לפי אומן ואם אני עושה את זה דרך מוזיקה אני רואה את זה בתיקיות אבל לקבצים אין שם ואני לא יודע איך מוסיפים לקובץ מידע משהו יכול בבקשה לאזור לי
יש לי קלפים מוזיקלים מסוג flv עכשיו אני רוצה לראות אותם אם מידע ותמונות
עכשיו יש שתי דרכים לעשות את זה דרך סרטים או דרך מוזיקה
אם אני עושה את זה דרך סרטים אין בעיה אם מידע אני יכול להוסיף לכול שיר את המידע שאני רוצה אבל אז אני לא יכול לראות את השירים בתיקיות לפי אומן ואם אני עושה את זה דרך מוזיקה אני רואה את זה בתיקיות אבל לקבצים אין שם ואני לא יודע איך מוסיפים לקובץ מידע משהו יכול בבקשה לאזור לי
חה חה חה אתה קורע אותי מצחוק
משהו יכול בבקשה לעזור לי ולא לומר משהו אל הכתיב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את הבעיה הראשונה פתרתי עכשיו יש לי בעיה חדשה:
אני רואה כתוביות בצבע שחור ולא מצליח לשנות אותם.משהו יודע למה
?????? 
אני רואה כתוביות בצבע שחור ולא מצליח לשנות אותם.משהו יודע למה
Re: חה חה חה אתה קורה אותי מצחוק
כן , תקנה מסך חדש.ronbaron כתב:משהו יכול בבקשה לאזור לי ולא לומר משהו אל הכתיב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
אני רואה כתוביות בצבע שחור ולא מצליח לשנות אותם.משהו יודע למה??????
...
רון , אתה מאוד מצחיק , אתה מבקש עזרה , אבל לא טורח להתנסח ברור , לפסק שיהיה קל לקרוא או לבדוק את שגיאות הכתיב (ותאמין לי , אתה לא יחיד ומיוחד שכותב עם שגיאות).
מעבר לכל זה , אם היית טורח קצת לקרוא בפורום , היית שם לב שלא כולם טלפטים ולכן השאלה שלך שווה בערך כמו לשאלה של :האוטו לא מניע... למה....
להבא תפרט , איזה מקודדים אתה משתמש ? איזה סרט (divx , dvd , וכו'...) עם איזה נגן...
בכל מקרה , סביר להניח שהבעיה היא בפילטר שמציג את הכתוביות , או ffdshow או vobsub.
תבדוק בהגדרות שלו את צבע הגופן של התרגום.
בעצלכה
רון ,ronbaron כתב:ערן .
בקשר לכתוביות לא חשבתי שזה כזה מעניין(כי רק בתוכנה הזאת זה לא עובד).
כפי שכבר אמרתי אני משתמש בתוכנה media portal נדמה לי שבדריבר של wm9.
כבר שיניתי את הצבע של הכתוביות וזה לא עוזר.
בתודה...
מקודד ופילטר זה 2 דברים שונים.
א. נסה לנגן ב MPC לדוגמא , או ב VLC... ותראה אם התרגום גם בשחור.
ב. בנוסף , אתה יכול לשים הודעה בפורום האמריקאי של MP או אפילו לעשות שם חיפוש , ב 99% מהמקרים התקלות כבר היו למישהו וחיפוש יניב פיתרון.
בהצלחה.