קניתי ביבוא אישי מגרמניה את הטלוויזיה הזאת (הדגם שלה זה ES8090) אבל הבעיה שלי איתה זה שעידן פלוס לא עובד: קניתי אנטנות עצמאית (אחת אקטיבית ואחת פסיבית) וזה לא עבד, היה אצלי טכנאי של עידן פלוס שהביא אנטנה משלו והטלוויזיה לא קלטה כלום אבל כאשר הוא חיבר את אותה האנטנה לממיר חיצוני שהוא הביא הייתה קליטה (אם כי לא כל כך חזקה בכל מקרה).
אני עשיתי בדיקה אחרת - חיברתי את הכבלים שלי לנגן(VCR) וידאו וממנו כבל קואקסיאלי לכניסת האנטנה של הטלוויזיה ואז היא כן מצאה 3 ערוצים (את אותם הערוצים האנלוגים שעוד לא גרטו סופית בפ"ת[ביטלו אצלינו כמעט לחלוטין שידורים אנלוגים]). מה זה אומר - האם הממיר הפנימי בטלוויזיה תקין - האם זה אותו ממיר לשידורים אנלוגים ולעדין פלוס הדיגיטלי? האם יכול להיות שבגלל שהיא מחו"ל (כבר היה אצלי טכנאי של החנות שיבאה לי אותה ושינה אותה לישראל - יש לה עכשיו עברית) אז ההגדרות של ה- Tuner בתפריט הטכנאים לא מתאימות לארץ? אם למישהוא יש טלוויזית סמסונג רצוי מ- 2012 שעובד בה העידן פלוס יכול לבדוק בתפריט טכנאים מה כתוב אצלו בהגדרות Tuner ולשלוח לי תמונה בפרטי או אם יש רעיונות אחרים איך אפשר לסדר את זה או לפחות לבדוק האם הבעיה בממיר הפנימי בטלוויזיה (בחנות אמרו לי שאי אפשר לבדוק האם הממיר הפנימי תקין או לא)?