La cimbali

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
ronene פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, חדש בפורום
האם ניתן לקבל חוות דעת על צימבלי m21s ?
מתעניין ברכישה
אם מישהו מכיר מיד שניה גם אשמח לשמוע
תודה מראש
רון

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

ממליץ על אתרי review מח"ול שם יש חוות דעת על המון מכונות, באופן כללי כמו כל דבר בעולם , מכונת אספרסו יקרה היא מכונה טובה .

לילה טוב
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

לפי השאלות אתה מתעניין בלה צימבלי חדשה או יד שתיים? כלומר אתה רוצה רק אותה? ברור שמדובר במכונה מצויינת,בין הטובות שאפשר לרכוש בארץ, אבל למה היא?כן היא בנויה מצויין להרבה שנים של עבודה קשה, אבל יש הרבה מכונות שיתנו לך קפה מצויין במחיר יותר זול או מכונות מנוף או hi-end במחיר דומה או בתוספת תשלום. דיש יתן לך בטח את דעתו לגבי מ21.

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 735
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

דיש יתן לך בטח את דעתו לגבי מ21.
...

אכן, נתתי, בפורום הכחול, גם שם הוא שאל...וכמו שציינתי שם, אני מפנה אותו למודעת יד שניה המציעה מכונה כזו מהדור הקודם, זה שבנה את המוניטין של הדגם הזה...מישהו במודיעין ביקש עליה 1500 שקל, לפני שיפוצון מתבקש.

כעת הוא העלה את מחירה ל-1750, אולי היא בהריון עם ...מטחנה. :lol:

יש עוד אחת, ממש כמו שלי, בת שלוש שנים, המוכר מבקש עליה 8000 שקל. גם ב"יד 2".

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #5 

הייתי נוקט במשנה זהירות עם עסקאות זולות שמצריכות "שיפוץ", מכונות שעבדו בעסקים קטנים בארץ לרוב מוזנחות, דלוקות 24/7 ולא מתחוזקות כראוי.

אפשר להיכנס להרפתקאה ארוכה ויקרה ולהחליף המון חלקים ועדיין לא להיות מרוצים מהתוצאה, שיפוץ מתאים למי שיש ידיים טכניות ברמה גבוהה עם גישה לכלים, הבנה במרכיבי המכונה וכמובן ים של סבלנות.

צ'ימבלי חדשה לדעתי יקרה מידי וניתן לקבל קפה טוב יותר ממכונות זולות יותר, נכון שהיא בנויה כמו טנק אבל לדעתי זה לא פלוס כזה ענקי לצרכים ביתיים שמצדיק כזה תג מחיר.

ממליץ לך בחום לבדוק מכונות עם ראש e61, אלקטרה סמיאוטומטיקה המרהיבה או סטרגה עם מנוף.
כולן לדעתי יתנו קפה טוב יותר ויראו הרבה יותר טוב בנוף הביתי.

שקול גם חיבור ישיר למים ולביוב ונסה לתחום תקציב לרכישה וכמובן חובה מטחנה איכותית לא משנה איזו מכונה תחליט לרכוש.

בהצלחה.

ronene פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

תודה על התגובות
כנראה שזו המכונה
לגבי זו המופיעה ביד 2 היא הדגם המתחבר ישירות למקור מים
אני מחפש את הדגם עם מיכל המים של 3וחצי ליטר בשל אי יכולת למקם המכונה ליד מקור מים

adi_habrusi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #7 

חחח בהריון עם מטחנה
יום דבש

liorcimbali
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

לי יש cimbali m21 זו אכן מכונה שבנויה ברמה מאד גבוהה אמינה מאד ובנויה בצורה יחסית פשוטה והקפה נהדר
אבל... אם אתה חושב ליקנות עגלה מיד 2 זה ניראה לי טעות .
אם אתה משקיע סכום של סביב ה10kבחדשה או משומשת במצב טוב ,אני היתי פוזל לכיוון מכונת מנוף כמו הסטרגה .
אם כי אני לא פוסל ביכלל את הcimbali. זו מכונה מדהימה. שווה לך ליבדוק את העיניין.
בהצלחה!

benesh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

בביתי יש Cimbali M21 כבר שנה וחצי שעובדת בכמות של קילו קפה לשבוע וחצי (בית של חובבי קפה). מכונה מקצועית ומסיבית, בנויה היטב, קלה מאוד לתפעול ולתחזוקה והקפה יוצא כל פעם מצוין. המכונה תמיד זמינה להכנה של כוסות קפה אחת אחרי השנייה מבלי לחכות בין כוס לכוס, מה גם שניתן להקציף בזמן החליטה.

ההקצפה נוחה מאוד ומהירה ביותר (כד 350 בפחות מ 10 שניות וכד של 1 ליטר בפחות מ 30 שניות). הדבר היחיד שלוקח זמן להתרגל אליו הוא שפיית ההקצפה מיועדת לכדים גדולים, ונדרש קצת תרגול בהקצפה של כדים קטנים בכדי להגיע לקצף איכותי.

מבחינת עלות-תועלת, ללא ספק יש מכונות שעלותן נמוכה ונותנות תמורה טובה. אישית, לי יש העדפה חזקה לציוד מקצועי מסחרי שמוכיח את עצמו בתחזוקה לאורך שנים.

כמה דברים שכדאי לשקול:
1. יד 2 - לא הייתי קונה, אלא אם זה מהחברה. אתה לא יודע אם בוצעו הוראות התחזוקה (בק פלאש, מים מרוככים, החלפת גומיות לראש החליטה).
2. מניסיון אישי, חיבור ישיר למים הוא מאוד, מאוד, מאוד נוח ומאפשר עבודה חלקה. הייתי שוקל אם התקציב מאפשר.

liorcimbali
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #10 

לגבי פיית ההקצפה, יש טריק מאד פשוט ,
נועצים קיסם באחד או שניים מהחורים שוברים את הקיסם .
וניגמר הסיפור . למהדרים ניתן ליקנות פיה עים פחות חורים.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”