לכל המכורים, זוכרים אותי?? עוד מעוללות אייפד הדפוק.
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
תקציר הפרקים הקודמים,
אבי קיבל אייפד2 (IOS5)ועלי הוטלה המשימה לארגן לו תכנים מעבר לשימושי גלישה רגילה.
את סיפור העברת קבצי הוידאו פירטתי בשירשור לפני כחצי שנה...
לפני חודש וחצי נסעתי איתו לאירופה ורציתי להתקין עליו אPP שקוראת מפות אופליין שיהיה לנו בדרכים. מצאתי אPP נחמדה MapsWithMe התקנתי והורדתי את המפות להן הייתי זקוק.
ו... האפפ קרסה ולא הצליחה להציג אף מפה.
הסרתי והתקנתי שוב. ו... האפפ קרסה. ומה אני כמשתמש יכול לעשות?? לדחוף אצבע.
(באייפד אצל אחותי האפפ עובדת פיקס)
אז מצאתי אפפ אחרת ונאלצתי להוריד 1.2G של מפה מלאה של כל אירופה, הרבה מעבר למה שהייתי זקוק אבל זו לפחות עבדה יפה מאד ברזולוצית רחובות.
מכיוון וקצת התעסקתי אם האייפד בנסיעה, כשחזרנו רציתי לעדכן כל מיני אפפ, כי הרי זה מנדנד כשיש עידכונים. ביצעתי את העידכונים אבל לא בדקתי אותם אחד אחד באייפד אלא ראיתי באייטיון.
לפני החגים אני מקבל טלפון... "לאן נעלמו כל הסרטים והוידאו?"
כשביקרתי אותו בדקתי ומה אני רואה, שעידכון נגן הוידאו החייתי שמצאתי שמאפשר ניגון AVI כמו שצריך, הוא עידכון דפוק ואינו מוצא את הקבצים. רק אז קראתי באתר על אחרים שמתלוננים על אותו הדבר.
האייטיונס מראה שכל הקבצים עדין במכשיר אבל הנגן לא רואה אותם.
מה עושים עכשיו??? הרי השיטה "החלומית" באייפד משייכת קובץ לאפפ מסוים וגם התקנת נגן אחר לא תפתור את הבעיה.
למזלי מצאתי את הגרסה הקודמת של הנגן על הPC אך כל נסיונותי לגרום לאייטיון להתקין אותה עלו בתוהו, נאלצתי למחוק את העידכון הסורר מהאייפד וכמובן בגלל השיטה החלומית של האייפד למחוק גם 20G של וידאו ולהתקין את הכל מחדש.
אח.. איזה טימטום, ותמשיכו להעריץ ולהשתחוות למולך האייפד!!
- לפני שבוע הגיע הטבלט אנדרויד הסיני שקניתי ב600 שקל (מעבד כפול ו 16G)
ישר מהקופסא חיברתי אותו לPC ב USB, מיד הוא הופיע כדיסק , העברתי איזה AVI ואיזה FLV שמצאתי , איזה PDF וכמה תמונות והוא ניגן והראה את הכל בלי למצמץ.
עם הזמן למדתי שאין שום קשר בין אפפ לתוכן, התוכן ניתן לגישה עם כל דבר שרלוונטי, תענוג!!
כך זה צריך להיות מכשיר נועד לשרת אותנו ולא אנחנו את המכשיר
אבי קיבל אייפד2 (IOS5)ועלי הוטלה המשימה לארגן לו תכנים מעבר לשימושי גלישה רגילה.
את סיפור העברת קבצי הוידאו פירטתי בשירשור לפני כחצי שנה...
לפני חודש וחצי נסעתי איתו לאירופה ורציתי להתקין עליו אPP שקוראת מפות אופליין שיהיה לנו בדרכים. מצאתי אPP נחמדה MapsWithMe התקנתי והורדתי את המפות להן הייתי זקוק.
ו... האפפ קרסה ולא הצליחה להציג אף מפה.
הסרתי והתקנתי שוב. ו... האפפ קרסה. ומה אני כמשתמש יכול לעשות?? לדחוף אצבע.
(באייפד אצל אחותי האפפ עובדת פיקס)
אז מצאתי אפפ אחרת ונאלצתי להוריד 1.2G של מפה מלאה של כל אירופה, הרבה מעבר למה שהייתי זקוק אבל זו לפחות עבדה יפה מאד ברזולוצית רחובות.
מכיוון וקצת התעסקתי אם האייפד בנסיעה, כשחזרנו רציתי לעדכן כל מיני אפפ, כי הרי זה מנדנד כשיש עידכונים. ביצעתי את העידכונים אבל לא בדקתי אותם אחד אחד באייפד אלא ראיתי באייטיון.
לפני החגים אני מקבל טלפון... "לאן נעלמו כל הסרטים והוידאו?"
כשביקרתי אותו בדקתי ומה אני רואה, שעידכון נגן הוידאו החייתי שמצאתי שמאפשר ניגון AVI כמו שצריך, הוא עידכון דפוק ואינו מוצא את הקבצים. רק אז קראתי באתר על אחרים שמתלוננים על אותו הדבר.
האייטיונס מראה שכל הקבצים עדין במכשיר אבל הנגן לא רואה אותם.
מה עושים עכשיו??? הרי השיטה "החלומית" באייפד משייכת קובץ לאפפ מסוים וגם התקנת נגן אחר לא תפתור את הבעיה.
למזלי מצאתי את הגרסה הקודמת של הנגן על הPC אך כל נסיונותי לגרום לאייטיון להתקין אותה עלו בתוהו, נאלצתי למחוק את העידכון הסורר מהאייפד וכמובן בגלל השיטה החלומית של האייפד למחוק גם 20G של וידאו ולהתקין את הכל מחדש.
אח.. איזה טימטום, ותמשיכו להעריץ ולהשתחוות למולך האייפד!!
- לפני שבוע הגיע הטבלט אנדרויד הסיני שקניתי ב600 שקל (מעבד כפול ו 16G)
ישר מהקופסא חיברתי אותו לPC ב USB, מיד הוא הופיע כדיסק , העברתי איזה AVI ואיזה FLV שמצאתי , איזה PDF וכמה תמונות והוא ניגן והראה את הכל בלי למצמץ.
עם הזמן למדתי שאין שום קשר בין אפפ לתוכן, התוכן ניתן לגישה עם כל דבר שרלוונטי, תענוג!!
כך זה צריך להיות מכשיר נועד לשרת אותנו ולא אנחנו את המכשיר
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני מודה לך על השרשור הזה,אני כרגע בארה"ב ודי מתלבט אם להביא אייפד איתי או לוותר,
לקחתי ASUS TRANSORMER לניסיון מחבר והאמת - אולי זה אני אולי צריך להתרגל זה לא ממש נוח כמו הממשק של אפל,אבל מצד שני זה מנגן הכל OOB כולל FHD MKV ,
להפתעתי הרבה אנשים די מופתעים שאני מצפה לחיבור HOST USB בטאבלט שלי - אני רוצה אפשרות לחבר
HD חיצוני בעיקר לצפייה בסרטים.
ועדיין לא מצאתי טאבלט איכותי שעונה על כך,לפי מה שהבנתי מרבית הסינים דווקא כן תומכים.
כל כל מוזר לי שרוב האנשים בפורום מרימים גבה על הדרישה הזו - לפעמים זה מרגיש לי שהם כל כך עיוורים אחרי אפל שאפילו דבר כל כך טריוואלי שלא נמצא באייפד מקבל צידוקים טרחניים מטופשים אפילו.
אם יש לך המלצות כלשהן - אשמח גם בפרטי
לקחתי ASUS TRANSORMER לניסיון מחבר והאמת - אולי זה אני אולי צריך להתרגל זה לא ממש נוח כמו הממשק של אפל,אבל מצד שני זה מנגן הכל OOB כולל FHD MKV ,
להפתעתי הרבה אנשים די מופתעים שאני מצפה לחיבור HOST USB בטאבלט שלי - אני רוצה אפשרות לחבר
HD חיצוני בעיקר לצפייה בסרטים.
ועדיין לא מצאתי טאבלט איכותי שעונה על כך,לפי מה שהבנתי מרבית הסינים דווקא כן תומכים.
כל כל מוזר לי שרוב האנשים בפורום מרימים גבה על הדרישה הזו - לפעמים זה מרגיש לי שהם כל כך עיוורים אחרי אפל שאפילו דבר כל כך טריוואלי שלא נמצא באייפד מקבל צידוקים טרחניים מטופשים אפילו.
אם יש לך המלצות כלשהן - אשמח גם בפרטי
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הכל נובע מהחוסר ידע שלך, פשוט וקל.
אתה יכול להמשיך להגיד שאייפד זה *** מכשיר, זכותך לחשוב ככה.
אתה יכול להמשיך להגיד שאייפד זה *** מכשיר, זכותך לחשוב ככה.
נערך לאחרונה על ידי mp3lll ב 17/10/2012 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

כרגיל MP3 הגאון, שיודע הכל אבל לא מספק תשובות ברורות לשאלות מדויקות.mp3lll כתב:הכל ניבע מהחוסר ידע שלך, פשוט וקל.
אתה ירול להמשיך להגיד שאייפד זה *** מכשיר, זכותך לחשוב ככה....
והשאר..
העדר שותק , אינדוקטרינציה במיטבה או בושה.
ולמתעניני האנדואיד, אין לי תשובה כי לא למדתי את האספקט הזה, אין לי צורך בו.
לטעמי זו טעות לעבוד עם טאבלט כשמחוברים לו כבלים, זה פתח לדפיקה של המחברים עקב תזוזה.
שאלו בפורום אנדרואיד.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
mp3lll צודק .. אין מה לעשות , לפני שקונים מכשיר בודקים אם מה שהוא מציע לך מתאים לך אישית מבחינת הצרכים שלך ,אתה ראית שלך הוא לא מתאים ולכן לא קנית אותו ,מספיקלי כנראה לא בדק מספיק את העניין ואת התוצאה אפשר לראות פה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
מספיק לי ,
זה מאוד פשוט .
חברת אפל מייצרת מכשירים שחווית המשתמש וההנאה בתפעול שלהם היא פשוט
קסם והקסם וההנאה הזו פשוט גורמת לרוב האנשים להתמכר למכשירים האלה.
הקסם והכיף הזה גם מחפר לרוב על כל החסרונות של המכשירים הנ״ל.
ה״עדר״ לא כזה טיפש כמו שחושבים ולכן קונה את מכשירי אפל בהמוניו והמספרים
כמובן מדברים בעד עצמם.
שום טאבלט סיני ושום אנדרואיד הכי משוכלל ויוקרתי לא הצליח עד עכשיו לשחזר את החוויה
של האייפון/אייפד ולכן פשוט חבל על האנרגיה שלך לנסות לשכנע אנשים אחרת.
זה מאוד פשוט .
חברת אפל מייצרת מכשירים שחווית המשתמש וההנאה בתפעול שלהם היא פשוט
קסם והקסם וההנאה הזו פשוט גורמת לרוב האנשים להתמכר למכשירים האלה.
הקסם והכיף הזה גם מחפר לרוב על כל החסרונות של המכשירים הנ״ל.
ה״עדר״ לא כזה טיפש כמו שחושבים ולכן קונה את מכשירי אפל בהמוניו והמספרים
כמובן מדברים בעד עצמם.
שום טאבלט סיני ושום אנדרואיד הכי משוכלל ויוקרתי לא הצליח עד עכשיו לשחזר את החוויה
של האייפון/אייפד ולכן פשוט חבל על האנרגיה שלך לנסות לשכנע אנשים אחרת.
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

דור, אין ספק שהקסם הוא גדול, כל עוד אתה מוכן להשתעבד לכללי הקסם.
האם דרישה אלמנטרית של חופש בניהול ניגון ופתיחת קבצים היא דרישה מופרזת (במאה ה21) ממכשיר שעולה 500$?
גם אזרחי צפון קוריאה נהנים מקסם המשטר שלהם.
#t=141s
לאמציו, המכשיר בוודאי שלא נקנה על ידי אלא ניתן במתנה לאבי (ואני אוכל את החרא)
ועדין אף אחד לא נותן פתרון "אייפדי"אחר לממצאי.
האם דרישה אלמנטרית של חופש בניהול ניגון ופתיחת קבצים היא דרישה מופרזת (במאה ה21) ממכשיר שעולה 500$?
גם אזרחי צפון קוריאה נהנים מקסם המשטר שלהם.
#t=141s
לאמציו, המכשיר בוודאי שלא נקנה על ידי אלא ניתן במתנה לאבי (ואני אוכל את החרא)
ועדין אף אחד לא נותן פתרון "אייפדי"אחר לממצאי.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מספיקלי
נו מספיק עם השטויות האלה. אם לא מתאים לך המכשיר, תמכור אותו ותקנה משהו אלטרנטיבי, ישאר לך כנראה עוד כסף ספייר.
אם אתה מחפש פתרונות זה סיפור אחר.
השיטה להעביר תכנים כמו שצריך זה להמיר אותם ל-Quicktime. יש לנו מדריך באתר. זה פשוט ונוח וזה גם יחסוך לך הרבה מאוד בטריה. אם יש לך תלונות על טיפול בקבצי ה-AVI, תתלונן ליצרן האפליקציה שפישל כאן, זה לא קשור לאפל.
נו מספיק עם השטויות האלה. אם לא מתאים לך המכשיר, תמכור אותו ותקנה משהו אלטרנטיבי, ישאר לך כנראה עוד כסף ספייר.
אם אתה מחפש פתרונות זה סיפור אחר.
השיטה להעביר תכנים כמו שצריך זה להמיר אותם ל-Quicktime. יש לנו מדריך באתר. זה פשוט ונוח וזה גם יחסוך לך הרבה מאוד בטריה. אם יש לך תלונות על טיפול בקבצי ה-AVI, תתלונן ליצרן האפליקציה שפישל כאן, זה לא קשור לאפל.