חברת גולן שינתה הערב - יום ראשון 14/10/12 באופן בוטה את פרטי המבצע של הטבת 4 חודשים למצרפים בני משפחה
והוסיפה את הפיסקה ( שלא הייתה קיימת עד הערב)********* " ללקוחות הראשונים (שהצטרפו עד ה- 2.10)"
למה שינו , כי לקוחות רבים דרשו להצטרף לגולן מיום 3 באוקטובר רק בגלל המבצע הזה שהינו בתוקף עד 5 בנובמבר 2012 כאשר בפרוש לא נכתב שישנה התניה שזה רק ללקוחות ראשונים עד 2 באוקטובר ולקבל את הטבת החינם הזאת והם נלחצו פתאום כי פחדו שיפסידו הרבה כסף.
את השינוי הם עשו באתר כאילו הוא נכון מיום 3 באוקטובר רטרואקטיבית- כמו גנבים בלילה- ולא ציינו שהוא נעשה רק ביום 14 באוקטובר וזה כדי לסתום את הפיות של לקוחות רבים שרצו לקבל את ההטבה מיום 3 באוקטובר והם סרבו בטענת שווא ותוך הטעית הלקוחות.
הנוסח שהיה באתר עד לפני כמה שעות מיום תחילת המבצע - הינו מיום 3 באוקטובר 2012
"עדכונים וחדשות
חדש, הטבה מגולן טלקום. אנו שמחים להעניק לכם 4 חודשים חינם (ללא תשלום על החבילה) לכל בן משפחה שיבחר לעזוב את החברות המתחרות, לשמור על המספר ולהצטרף אלינו. 03.10.2012"
עכשיו תשוו את זה עם הנוסח החדש מהערב - יום ראשון 14 באוקטובר 2012
"עדכונים וחדשות
חדש, הטבה מגולן טלקום ללקוחות הראשונים (שהצטרפו עד ה- 2.10). אנו שמחים להעניק לכם 4 חודשים חינם (ללא תשלום על החבילה) לכל בן משפחה שיבחר לעזוב את החברות המתחרות, לשמור על המספר ולהצטרף אלינו.
03.10.201 "
וזה מה היה כתוב בדף המבצע עד לפני כמה שעות החל מיום תחילת המבצע - 3 באוקטובר 2012 /u]
" לידיעתך:
ההטבה הינה למצטרפים בין ה-3 לאוקטובר ל- 5 נובמבר
ההטבה היא 4 חודשים ללא תשלום על החבילה(99 ש"ח או 9.99 ש"ח), לא כולל שימושים החורגים מהחבילה במידה ויהיו (כגון: שירותי פרימיום, שיחות בחו"ל וכו')
בשלב זה ההטבה הינה ללקוחות מתניידים ולא לקווים חדשים.
כדי להינות מההטבה עליך לצרף את הקו על מספר הלקוח הקיים שלך: היכנס ל-"חשבון שלי", ולחץ על כפתור "הוספת קו".
חשבונך בגולן טלקום יכול לכלול עד שישה קווים "
====================================
וזה מה שהם שינו לפני כמה שעות: בערב של יום ראשון 14 באוקטובר 2012
" לידיעתך:
ההטבה ללקוחות הראשונים שהצטרפו על לתאריך ה- 2.10.2012 - ( זה המשפט שהוסף לפני כמה שעות)
ההטבה הינה למצטרפים בין ה-3 לאוקטובר ל- 5 נובמבר
ההטבה היא 4 חודשים ללא תשלום על החבילה(99 ש"ח או 9.99 ש"ח), לא כולל שימושים החורגים מהחבילה במידה ויהיו (כגון: שירותי פרימיום, שיחות בחו"ל וכו')
בשלב זה ההטבה הינה ללקוחות מתניידים ולא לקווים חדשים.
כדי להינות מההטבה עליך לצרף את הקו על מספר הלקוח הקיים שלך: היכנס ל-"חשבון שלי", ולחץ על כפתור "הוספת קו".
חשבונך בגולן טלקום יכול לכלול עד שישה קווים."
---------------------------------------------------
כול מי שרצה לקבל את ההטבה הזאת וסורב בתוקף - מוזמן לפנות אלי דחוף בהודעה אישית - מתארגנת קבוצה לתביעה ייצוגית במחדל זה.
================= אנו לא פריאיירים של אף אחד =======================
לא של אורנז' /ולא של סלכום /ולא של פלאפון/ולא של גולן/ ולא של הוט/ ולא של רמי לוי
oferlaor כתב:גם אני נדפקתי מזה. רכשנו שני כרטיסים בגלל המבצע ובאמת התפלאתי שהוא נעלם פתאום.[/quoteת]
הי עופר
לא הבנתי, מה נעלם לך?
בכרטיסים התכוונת ל2 סימים?
ישנה חשיבות עליונה בפניות דחופות של המעונינים להצטרף לתביעה הייצוגית לנוכח התוספת הזאת שהוספה על ידי חברת גולן טלקום.
אל תדחו את העניין כי אני כבר פועל נמרצות מול משרד עורכי דין מהגדולים בארץ עם ניסיון רב וקבלות בהגשת תביעות ייצוגיות בתחום התקשורת.
גם אלו שלא מעונינים להצטרף - אבל חוו את ה"חוויה" הלא נעימה הזאת, בסירוב בעל פה והגורף ובלתי חוקי על ידי נציגי החברה , אנא הגיבו פה ושתפו אותנו בכול פרטי האירוע הזה שהיה לכם.
embedded כתב:אם נרשמתי לפני ה10\14 ואחרי ה10\2 איזה נוסח חל עלי?
...
לדעתי ולכן תביעתי זאת - שאתה זכאי וגם אני וגם עוד הרבה אחרים שעדיין לא יודעים ( לכן תביעה ייצוגית משרתת את המטרה הזאת) - לקבל את ההטבה של 4 חודשי חינם לכול מספר שתנייד או ניידת מחברה מתחרה וזה במהלך כול התקופה מיום 3 באוקטובר בבוקר ועד יום ראשון 14 באוקטובר בערב ( מועד ההפוספה הבוטה של ההתניה המגבילה רק " ללקוחות ראשונים ....).
פנה אלי בפרטי למסירת פרטים ודרך להתקשר אליך כדי להעביר אליך מידע נוסף שלא רשום פה.
הי עופר,
אני שמח שיצא לך לקרוא את הנוסח הישן אתמול ואת הנוסח החדש המשופץ מהערב. - שלא יגידו שאני חולם וחנטריש .
האם נראה לך, בהתייחס ששנינו לא עורכי דין , שאני טועה בהבנתי את הנוסח הראשון המקורי :
- שגם אני ואתה ( וגם עוד רבים כמונו שאולי אפילו לא יודעים עדין) - זכאים להנות מהמבצע של 4 חודשי חינם לכול נייד - ואני רציתי לצרף 3 ניידים נוספים - כלומר הטבה של 1200 שקל - על הראשון שרשמתי במחיר חבילה מלא וכמובן קיבלתי מספר לקוח והודעות החברה בהתאם.
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 15/10/2012 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
הזמנתי ביום רביעי או חמישי ובפירוש ראיתי את הנוסח המקורי בדיוק כפי שכתבת (תאריך בנובמבר). הבנתי שכל מנוי שמצטרף למנוי קיים יקבל 4 חודשים חינם (כלומר, כל אחד מתחיל להיות מחוייב החל מהחודש החמישי).
התפלאתי אבל זו הסיבה שהוספתי את הקו השני, אחרת לא הייתי טורח להעביר אותו.
אחרי שעשיתי אקטיבציה קראתי את ההודעה שלך והופתעתי מאוד לגלות את הנוסח החדש.
התחלתי בלכתוב להם אימייל. הפנתי אותם לשרשור הזה. השלב הבא זה לפנות למשרד התקשורת ולמשרד התמ"ת. אחרי זה אם צריך אז נלך על עורכי דין.
האם , בין חברי הפורום, ישנם עוד כאלו שעברו את אותה חוויה כמו עופר (תשלום עבור הניידים הנוספים) או כמוני (שרשמו נייד ראשון ועוד לא צירפו את בני המשפחה) בתקופה הרלוונטית בין התאריכים:
3 באוקטובר (פתיחת המבצע) ועד יום ראשון 14 באוקטובר שעות הערב (כאשר הוסיפו באתר חברת גולן טלקום את התוספת האמורה) ???
אם ישנם כאלו מאד רצוי להעביר אלי ו/או לעופר הודעות בפרטי ו/או לתת פה תגובה עם פרטי התקשרות.
משהו לא טוב עובר על גולן בתחום הזה
לא אפרט כי זה לא הנושא אבל נושא החיובים והעסקאות ואי התגובה
מאכזבים (בהרגשת בחילה קלה עברתי להוט - אפ"ס זה כבר דורש טיפול נפשי)