Samsung ES5600 - איזה דיסק און קי לקנות כדי להקליט שידורי עידן+

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
יפת פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

יש לטלויזיה הזו ממיר עידן פלוס מובנה. שאני מנסה להקליט את שידורי עידן פלוס זה רושם לי שהדיסק און קי לא מהיר מספיק. איזה דיסק און קי לקנות כדי שאני יוכל להקליט את שידורי עידן פלוס?

maor_az
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה

למה דיסק און קי ולא הארד דיסק נייד שם הנפח גדול יותר ,בדיסק און קיי לא תוכל להקליט הרבה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

maor_az,
Thumb Drive הרבה יותר קומפקטי לשימוש וברוב המקרים, יספק את צרכי ההקלטה. אלו לא הקלטות כמו בפתרונות הכבלים\לווין בהם אנחנו מקליטים עונות של סדרות, בעידן+, ההקלטה לרוב היא מזדמנת.

יפת,
קיימים Thumb Drives אשר עובדים בארכיקטטורה של מספר ערוצים. תדעי לזהות אותם על ידי מחיר הרבה יותר גבוה לעומת כוננים אחרים באותו נפח, אך יש לציין כי למרות השימוש בכוננים מהירים שכאלו, עדיין יתכן שהמסך יטען שהם איטיים מידי עבורו.

יפת פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ziv_r כתב:maor_az,
Thumb Drive הרבה יותר קומפקטי לשימוש וברוב המקרים, יספק את צרכי ההקלטה. אלו לא הקלטות כמו בפתרונות הכבלים\לווין בהם אנחנו מקליטים עונות של סדרות, בעידן+, ההקלטה לרוב היא מזדמנת.

יפת,
קיימים Thumb Drives אשר עובדים בארכיקטטורה של מספר ערוצים. תדעי לזהות אותם על ידי מחיר הרבה יותר גבוה לעומת כוננים אחרים באותו נפח, אך יש לציין כי למרות השימוש בכוננים מהירים שכאלו, עדיין יתכן שהמסך יטען שהם איטיים מידי עבורו.
...
האם זה יתאים? http://www.ebay.com/itm/2GB-4GB-8GB-16G ... 2ec15f52a2

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

סביר להניח שלא.
מומלץ לעיין במדריך למשתמש של המסך, ייתכן וקיים שם אזכור בנוגע למאפיינים הנחוצים להתקן.

יפת פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ziv_r כתב:סביר להניח שלא.
מומלץ לעיין במדריך למשתמש של המסך, ייתכן וקיים שם אזכור בנוגע למאפיינים הנחוצים להתקן.
...
לא מופיע שום אזכור בקשר לאיזה דיסק און קי צריך אבל המהירות צריכה להיות כותב 4.3Mbps קורא 2.6Mbps
אבל בבדיקה של הדיסק און קי רשום שמהירות הקריאה היא 0. אמרו לי בסמיליין(יבאונית סמסונג) שהדיסק און קי לא מתאים לטלויזיה אך לא רצו להגיד לי איזה דיסק און קי לקנות.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”