Samsung ES5600 - איזה דיסק און קי לקנות כדי להקליט שידורי עידן+
-
יפת
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
יש לטלויזיה הזו ממיר עידן פלוס מובנה. שאני מנסה להקליט את שידורי עידן פלוס זה רושם לי שהדיסק און קי לא מהיר מספיק. איזה דיסק און קי לקנות כדי שאני יוכל להקליט את שידורי עידן פלוס?
- maor_az
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
למה דיסק און קי ולא הארד דיסק נייד שם הנפח גדול יותר ,בדיסק און קיי לא תוכל להקליט הרבה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
maor_az,
Thumb Drive הרבה יותר קומפקטי לשימוש וברוב המקרים, יספק את צרכי ההקלטה. אלו לא הקלטות כמו בפתרונות הכבלים\לווין בהם אנחנו מקליטים עונות של סדרות, בעידן+, ההקלטה לרוב היא מזדמנת.
יפת,
קיימים Thumb Drives אשר עובדים בארכיקטטורה של מספר ערוצים. תדעי לזהות אותם על ידי מחיר הרבה יותר גבוה לעומת כוננים אחרים באותו נפח, אך יש לציין כי למרות השימוש בכוננים מהירים שכאלו, עדיין יתכן שהמסך יטען שהם איטיים מידי עבורו.
Thumb Drive הרבה יותר קומפקטי לשימוש וברוב המקרים, יספק את צרכי ההקלטה. אלו לא הקלטות כמו בפתרונות הכבלים\לווין בהם אנחנו מקליטים עונות של סדרות, בעידן+, ההקלטה לרוב היא מזדמנת.
יפת,
קיימים Thumb Drives אשר עובדים בארכיקטטורה של מספר ערוצים. תדעי לזהות אותם על ידי מחיר הרבה יותר גבוה לעומת כוננים אחרים באותו נפח, אך יש לציין כי למרות השימוש בכוננים מהירים שכאלו, עדיין יתכן שהמסך יטען שהם איטיים מידי עבורו.
-
יפת
-
- חבר פעיל מאוד

האם זה יתאים? http://www.ebay.com/itm/2GB-4GB-8GB-16G ... 2ec15f52a2ziv_r כתב:maor_az,
יפת,
קיימים Thumb Drives אשר עובדים בארכיקטטורה של מספר ערוצים. תדעי לזהות אותם על ידי מחיר הרבה יותר גבוה לעומת כוננים אחרים באותו נפח, אך יש לציין כי למרות השימוש בכוננים מהירים שכאלו, עדיין יתכן שהמסך יטען שהם איטיים מידי עבורו....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
סביר להניח שלא.
מומלץ לעיין במדריך למשתמש של המסך, ייתכן וקיים שם אזכור בנוגע למאפיינים הנחוצים להתקן.
מומלץ לעיין במדריך למשתמש של המסך, ייתכן וקיים שם אזכור בנוגע למאפיינים הנחוצים להתקן.
-
יפת
-
- חבר פעיל מאוד

לא מופיע שום אזכור בקשר לאיזה דיסק און קי צריך אבל המהירות צריכה להיות כותב 4.3Mbps קורא 2.6Mbpsziv_r כתב:סביר להניח שלא.
מומלץ לעיין במדריך למשתמש של המסך, ייתכן וקיים שם אזכור בנוגע למאפיינים הנחוצים להתקן....
אבל בבדיקה של הדיסק און קי רשום שמהירות הקריאה היא 0. אמרו לי בסמיליין(יבאונית סמסונג) שהדיסק און קי לא מתאים לטלויזיה אך לא רצו להגיד לי איזה דיסק און קי לקנות.