מה אתם עושים כשאתם מורידים סרט בגרסה של 40 גיגה ואין לה תרגום?
מחפש את אותו הסרט בגרסה של 1080P AVC REMUX ורצוי של קרילמרקו.
אם תראה הבדל בתמונה ובסאונד זה רק בציוד קצה. אותי זה מספק תמיד.
גם שם הגרסאות שוקלות לא מעט - בין 18-30 ג'יגה MKV. אבל יותר פשוט להדביק תרגום מבלי לשבור את הראש.
גם שם הגרסאות שוקלות לא מעט - בין 18-30 ג'יגה MKV. אבל יותר פשוט להדביק תרגום מבלי לשבור את הראש.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אם יש לך תרגום SRT אתה יכול לחלץ את ה M2TS הגדול ביותר (שזה בד"כ הסרט) ולהתאים את השמות של הקבצים...orenttrr כתב:יש פה מישהו שיודע לסנכרן תרגום או יודע איפה אפשר לבקש שיסכרנו תרגום?...
בעייתי אם הסרט מורכב מכמה קבצי MT2S
יש לא מעט גרסאות CEE שכוללות תרגום עברי מובנה , צריך לחפש....
אני צופה בסרטים ללא תרגום או עם תרגום באנגלית , אלא אם כן יש אורחים אז צריך לשבור את הראש
REMUX זה בלו ריי מלא רק בלי התוספות ופסי קול נוספים, ולכן אין שום הבדל באיכות, ולכן אין שום משמעות של איזה קבוצת שיחרור התרגוםLiorShap כתב:מחפש את אותו הסרט בגרסה של 1080P AVC REMUX ורצוי של קרילמרקו.
גם שם הגרסאות שוקלות לא מעט - בין 18-30 ג'יגה MKV. אבל יותר פשוט להדביק תרגום מבלי לשבור את הראש....
לגבי התרגום, אני מסנכרן לבד, לוקח דקה ברוב הסרטים, תנסה את זה, לא ממש בעיה
אם זה סרט 2D רגיל, אז יש מגוון אפשרויות, אפשר בקלות לחפש ברשת, משהו כזה: iso bluray srt.
אם זה סרט 3D, אז זה כבר דיי בעיה, לפני כמה חודשים פתחו פה פוסט עם פתרון, אך הוא רק עם התוכנה TMT והוא דיי מוגבל.
בהצלחה.
אם זה סרט 3D, אז זה כבר דיי בעיה, לפני כמה חודשים פתחו פה פוסט עם פתרון, אך הוא רק עם התוכנה TMT והוא דיי מוגבל.
בהצלחה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בד"כ הסינכרון של סרט בלוריי עם גירסה אחרת של בלו ריי ריפ מאוד פשוט וכולל Delay קבוע לאורך כל הסרט.
תוכנה אחת היודעת לעשות את זה היא Subtitle Workshop. בחר שם ב-Edit-Timing-Set Delay (מקווה שזוכר נכון...) או פשוט Ctrl-D...
תוכנה אחת היודעת לעשות את זה היא Subtitle Workshop. בחר שם ב-Edit-Timing-Set Delay (מקווה שזוכר נכון...) או פשוט Ctrl-D...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני גם משתשמש בתוכנה הזו. פשוט בודקים מתי מתחיל הדיבור בסרט ומתי הוא מסתיים - לוחצים ctrl+B ואז קובעים את תחילת וסיום התרגום > שומרים וזהו. בדרך כלל לוקח מספר נסיונות עד שמוצאים את הדיוק המושלם.pixies כתב:בד"כ הסינכרון של סרט בלוריי עם גירסה אחרת של בלו ריי ריפ מאוד פשוט וכולל Delay קבוע לאורך כל הסרט.
תוכנה אחת היודעת לעשות את זה היא Subtitle Workshop. בחר שם ב-Edit-Timing-Set Delay (מקווה שזוכר נכון...) או פשוט Ctrl-D......