שרשור תגובות: מהפכת הסלולר הישיר - המכשירים המובילים מהיבואן לצרכן

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
rib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #61 

לי נראה שהחברה פה מוציאים את העצבים בגלל המחירים שבפרסומת.. חחח
אם המחירים שם היו חצי אף אחד לא היה מתלונן...

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #62 

rib כתב:לי נראה שהחברה פה מוציאים את העצבים בגלל המחירים שבפרסומת.. חחח
אם המחירים שם היו חצי אף אחד לא היה מתלונן...
...
לא יודע מה איתך, אם אני כבר קונה בארץ, אני מעדיף שירות ואחריות על מחיר יותר זול.
מניסיון כואב...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #63 

נראה לי שהתגובות החריגות כאן הם על צורת הפרסום ולא התוכן.
מבחינת תוכן - אני מניח שיש הבאנרים באתר בעלי תוכן דומה (מחירים לא תמיד תחרותיים, חברות עלומות לעיתים וכו). לגביהם אין כאלו תגובות כיוון שבמקרה שלהם ברור שהם פרסומת נטו.
בפרסומת הנ"ל נעשה מאמץ משותף של המפרסם ושל האתר ליצור פרסומת סמוייה "יחסית". אמנם עם כיתוב שזוהי פרסומת (למרות ניסוח ראשוני מעומעם משהו של "מבצע מסחרי"), אבל מוצבת באיזור של הפנייה לכתבות, בעלת מבנה של כתבה, גרפיקה של כתבה וכו.
זה מזכיר דברים בסגנון מגזין/מדור פרסומי בעיתונים של פרסום המתחזה לכתבה.
בעבר האתר הזה השתמש בסגנון זה כדי להביא ידיעות פרסומיות עם איזשהו ערך מוסף עבור חברי האתר (עולים בזכרוני: השקות מוצרים, הזמנה מוקדמת ומוזלת של בוקסי, מקרנים עם כיול אישי וכו). כעת נכנסות גם ידיעות פרסומיות נטו, ללא כל ערך מוסף ואפילו ללא ערך כלל... נטו פרסומת שמנסה להידמות לכתבה.
על זה נאמר - כשר אבל מסריח.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #64 

חבר'ה,

מי שלא רוצה להיות פה, Wellcome...

:wink:
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #65 

BlkBrd

1. ממש לא - הכיתוב שזה פירסום מאוד ברור. אפשר גם להגיע לכל קורא הביתה ולהסביר לו שזה פרסום, אבל כנראה שאז נתקל בתלונות אחרות...
2. היו בשנים האחרונות המון פרסומות, מבצעים, אירועים וכולם הוצגו באופן זהה וסומנו כפרסום באופן הכי ברור שרק יכולנו.
3. כלומר, המבחן שלך אם זה בסדר הוא האם זה מביא ערך מוסף לחברי האתר. אם זה "סתם פרסום" אז אנחנו צריכים לדעת מראש אם פרסום מביא ערך מוסף, ואם לא, אז אנחנו צריכים לסרב לקבל את כספם...

אחלה מודל כלכלי...

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #66 

אני רוצה להגיד 2 דברים:
1. תפסיקו לבלבל את המוח, הבנתם את דעת בעלי האתר, הוא לא קופת צדקה והם החליטו לפרסם כך.
מחיר מתאים, לא מתאים, איך זה נראה והכל, מהכרות ארוכת טווח עם העוסקים בדבר מבטיח לכם שהכל נשקל בטרם ביצוע.
2. לטעמי הפרסום הזה טוב משמעותית מ"באנר" מאחר ואפשר להתדיין על המוצר המדובר, רק שפה מתדיינים על שטיות כרגע.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #67 

אנשים, עשיתם סרט מפרסומת מסכנה אחת... כמה אפשר להגזים?

האם כתוב זה פרסומת? כן
האם כתוב שזה פרסומת יותר מפעם אחת? כן

פרסומת היא פרסומת, לא יותר ולא פחות... מי ש"בונה" אותה הוא מי שהזמין את הפרסומת גם אם זה לא באנר (וטוב שכך) שקופץ ומעצבן את העין
HT סהכ פרסמו את זה באתר תמורת, הפלא ופלא... כסף, כן... בשביל להחזיק אתר באוויר צריך תקציב וזה מגיע לרוב מפרסומות

אני אישית מרוצה מהעובדה שזאת פרסומת שגם נותנת פרטים ולא רק זורקת מחיר בפנים באנימציה שתגרום למישהו התקף אפילפסיה (אתם יודעים על איזה פרסומות אני מתכוון)

האם המחיר טוב או לא טוב? זה לא משנה... פרסומת מפרסמת מחיר קיים שמי שמוכר רוצה למכור בו, אפשר להסכים או לא להסכים, אבל אין מה להתלונן על המחיר להנהלה, זה לא שהם מוכרים לכם את המכשירים בעצמם, הם רק פלטפורמה פרסומית

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #68 

זמן אספקה מיידי ?!
בשיחת טלפון קצרה מתברר ש אייפון 5 אינו במלאי ......
אז גם מחיר נגד עין הרע וגם אספקה לא מיידית ?

BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #69 

העובדה שאנשים מתרעמים פה מצביעה על כך שלא היה ברור מהתחלה שזוהי פרסומת נטו (גם לי).
כשאני רואה כותרת "מהפכת הסלולר בפעולה", "יבוא ישיר ללקוח", "מבצע מסחרי", כל זה במקום השמור בד"כ לכתבה - אני בהחלט אתפתה ללחוץ, מה שלא הייתי כנראה עושה על באנר.
כמובן שזה לא במקרה או בטעות, אלא ניסיון מכוון להגברת חשיפה. בואו לא ניתמם שזו פרסומת ככל האחרות שרק "במקרה" מוקמה במקום משונה...
השיטה הזו הופכת ליותר ויותר מקובלת - תוכן שיווקי המשולב בתוך תוכנית טלויזיה, מדור פרסומי בעיתון, כתבות על מכונית חדשה בחסות היבואן ועוד. תמיד תופיעה הכתובית המתאימה שמציינת את העובדה שהיה פה תשלום על התוכן, אבל זה תמיד ייראה מסריח בעייני הקורא האינטיליגנטי.
כנראה שיש אנשים שציפו באתר הזה למשהו אחר (זו אגב מחמאה...)

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #70 

חברים יקרים, אני חושב שקצת נסחפתם. האתר עובד על פרסום וטוב שכך. זה עדיף מתשלום דמי חבר וזה גם מאפשר לנו לקבל פרסום ממוקד שבהרבה מקרים איכותי וטוב לנו הקוראים. כולנו נהנים מהתוכן ומהאירועים והמימון לא מגיע משרי אריסון. אז בואו לא נירק לבאר. יש צורה לנהל דיון.

מכיוון שהפורמט של המודעה זהה לזה של מאמר אז יש אפשרות לקיים דיון על הפרסום. דבר נדיר כשלעצמו ברוב המקרים.

אני לא חושב שעופר\מרטין צריכים להיות שומרי הסף של התוכן של כל מודעה פרסומית. בהנחה שאין שם קריאה לרצח המוני אני חושב שזה לא מתפקידם לפקח על קיום חוקי הפרסום בארץ או על איכות המבצע.
אם מישהו נפגע אז יש כפתור "דווח". עם יש בעיות בפרסום יש את המועצה לצרכנות. מישהו פה חשב לצעוק על מעריב\ידיעות בגלל פרסום של ג יפית?

שוב, הדבר היחידי שהפריע לי היה הניסוח של לידור.
72o

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #71 

taoyossi

קיבלתי בבוקר טלפון (לצערי זה לא טופל עקב עומס עבודה) - המלאי של האייפון 5 נגמר (בין היתר בזכות המבצע כאן, אבל למי שתהה - הם גם מכרו במקומות נוספים) הסתיים.

בהתאם לזאת המבצע כולו הסתיים.

BlkBrd

שוב, אתה מנסה לצייר את זה כאילו שהתוכן התערבב עם פרסומות. לא כך הדבר, הסברתי את זה כבר מספר פעמים.

מה שאני רואה בעיקר זה אנשים שמאוד נהנים לחפש בפינות איך אחרים לא בסדר. זה נכון שאנחנו לא צדיקים יותר מהאפיפיור, אבל אנחנו מנסים כל הזמן להשתפר - אבל יש נקודה שצריך להודות שהציפיות של אנשים שאתר כזה יכול לרוץ בלי פרסום בכלל כמלכ"ר, וחוסר הגמישות של הכותבים בשרשור הזה באמת עשה לי טעם לא טוב בפה.

נעול

חזור אל “סלולר”