ביבוא אישי אפשר להביא את הנקסוס מאמאזון עד הבית תוך שבוע במשהו כמו 2,100 ש"ח, לעומת 2,300 ש"ח אצל לידור
ביבוא אישי אפשר להביא את ה-ONE X מאמאזון עד הבית תוך שבוע במשהו כמו 2,500 ש"ח, לעומת 2,800 ש"ח אצל לידור
המחירים של האייפון 4S ושל הגלאקסי S3 אכן תחרותיים ביחס לאמאזון...
...אבל קצת יקרים ביחס לזאפ (150 ש"ח פרמיה על ה- ו-200 ש"ח פרמיה על ה-ONE X S3)
המחיר של האייפון 5 כולל פרמיה של כ-600 ש"ח על יבוא אישי מאירופה (אבל זמני האספקה באירופה הם 3-4 שבועות כרגע, אז ייקח לו בערך חודש להגיע לארץ...) - בקיצור, לכל הפאנבויז ששורפות להם האצבעות ומקנחים את האף בשטרות של 200 ש"ח יש פה אולי הצעה ספק סבירה...
נשאלת השאלה אם כן איזה אחריות מקבלים (זה לא כתוב בשום מקום...) אבל על פניו יש פה הצעה סבירה אם כי רחוק ממהפכנית!
נערך לאחרונה על ידי epony ב 14/10/2012 13:53, נערך 3 פעמים בסך הכל.
2. המחירים בפירוש יקרים יותר ממחירים שתוכלו פיזית לרכוש בחנות בחו"ל. לא כולם יכולים לטוס לחו"ל בשביל לרכוש סלולרי... לא חושב שאף יבואן יכול לתת מחיר שיכול להתחרות בזה.
3. כפי שאבי כתב - מדובר בפרסום, אם זה יקר למישהו, או שאתם יכולים להשיג על ידי טיסה לחו"ל, אז זה לא רלוונטי אליכם.
epony ,
בהחלט מותר להעביר ביקורת, אבל לא לומר שזה ניצול במה (כפי שכתב erlich01).
יש מפרסמים ופירסומות באתר וכפי ששמתם לב, ידיעות פרסומיות מסומנות בהתאם, גם בצידו הימני של הפורום (מסומנות בנקודה אדומה לפני ואחרי הכותרת)
וגם במאמר עצמו (כתוב באדום בוהק: מבצע מסחרי).
מפה, שכל אחד יעשה את החשבון שלו בעצמו, וכאמור, אין גם בעיה להעביר ביקורת, אם יש כזו.
oferlaor כתב:לפי בקשתכם, התווסף עוד מידע על האחריות.
Gilliboy,
גם טפסי הרישום באירועים הם שלנו... הרעיון היה לשלב את הטופס בתוך המאמר בכדי לחסוך לקוראים את הצורך לקפוץ לעוד אתר נפרד (וזה בעייתי לבצע במקרה הזה).
בכל אופן, שים לב שאין בטופס מספר כרטיס אשראי או משהו כזה .
לנו כמובן אין שום קשר לחיוב.
זה פרסום רגיל לכל דבר.
...
עופר,
ברור לי שזה פרסומי, זה גם מודגש באדום בראשית המאמר. אני לא התבלבלתי לרגע, אבל נראה לי שאחרים כן,
ולכן רק ציינתי איך זה עלול להרגיש עבור מישהו שפספס, ואולי גם לא מכיר ויודע שזהו טופס רישום זהה לכל הרשמה באתר.
אולי קצת הגזמתי בדברי כאשר כתבתי "ניצול במה". אבל אני מניח שרוב האנשים הפעילים ברמה כזו או אחרת פה יבצעו בדיקה זריזה ברשת על מנת לבצע השוואת מחירים.
הפרסום עצמו לגיטימי וככל שירבו הרי זה משובח.
אבל לדעתי גם ככה כבר כמה שנים ניתן לקנות טלפון באופן פרטי בצורה זולה משמעותית מרשתות הסלולר (למרות שלהוציא 100 כפול 36 חודש נשמע יותר זול מלהוציא 3000 ש"ח כעת.) אז הרפורמה באה באיחר מסויים.