תודה על הסקירה המושקעת...
לא הצלחתי להבין האם מנגנון ה- Cinavia משפיע רק על ניגון דיסקים פיזיים או שמא הנ"ל פועל גם על ניגון קבצים שמאוכסנים במחשב והשימוש באופו הוא בתצורה של סטרימר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
avihuli כתב:תודה על הסקירה המושקעת...
לא הצלחתי להבין האם מנגנון ה- Cinavia משפיע רק על ניגון דיסקים פיזיים או שמא הנ"ל פועל גם על ניגון קבצים שמאוכסנים במחשב והשימוש באופו הוא בתצורה של סטרימר.
...
ה Cinavia משפיע בשימוש כסטרימר בניגון תיקיות BDMV של דיסקים מוגנים שמאוכסנים במחשב. זו תמונת המסך שהצגתי בסקירה.
גם המרה לפורמטים אחרים כגון MKV אמורים להיות מזוהים ע״י הנגן ולהיחסם. לא בדקתי כאלו.
תודה על התשובה.
ושאלה אחרונה (שלי לפחות בנושא) - האם החסימה הנ"ל תתבצע גם על קבצים / דיסקים / תיקיות שאין עליהם את ההטבעה של "סימן המים" ?
להבנתי, לא - אבל רוצה לוודא ב- 100% שאני צודק.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
רק חלק מהסרטים היום מכילים הגנת CINAVIA. לפי בדיקה שלי כ 20% מהסרטים החדשים מוגנים ב CINAVIA.
כמובן שבעתיד כנראה שהאחוז הזה יגדל.
סרטים שאינים מוגנים ב CINAVIA, ינגנו תקין מכל מקום.
סרטים מוגנים ינגנו ללא קול אחרי 20 דקות.
ההגנה מתייחסת לכל מדיה שאינה הדיסק המקורי:
- דיסק בלוריי מגובה פיזי
- ניגון תיקיית BDMV מכונן USB או משיתוף במחשב
- דיסק שהומר לקובץ בפורמט אחר, כגון MKV, AVI וכו'
וכן גם אם תורידו סרט פיראטי מהרשת בקובץ בפורמט כלשהו, אם במקור הדיסק היה מוגן ב CINAVIA, הקובץ לא ינגן תקין.
זוהי אחת הביקורות הראשונות בעולם שמתפרסמות על הנגן החדש BDP-103 של OPPO
אין ספק כי הטמעת מנגנון הסטגנוגרפיה של Cinavia די פוגמת בנגן להיות פופולרי בישראל כמו הדגמים הקודמים של OPPO וזאת בשל התדירות הגבוהה בצורך של ניגון תכני מפירי זכויות יוצרים.
עד שלא יעלו על פתרון לנושא, מי שקנה נגן לפני החובה במימוש Cinavia, כנראה ישאר עימו הרבה זמן.
סתם לאינפורמציה כללית אם אין על ההעתק את סמיון המים איך המכשיר יודע שהיה אמור להיות שם סימון מלכתחילה? משמע איך הוא מבדיל בין עותק לא חוקי של סרט שהיה בו סימון מים, לעותק חוקי ללא סימון מים?
סתם לאינפורמציה כללית אם אין על ההעתק את סמיון המים איך המכשיר יודע שהיה אמור להיות שם סימון מלכתחילה? משמע איך הוא מבדיל בין עותק לא חוקי של סרט שהיה בו סימון מים, לעותק חוקי ללא סימון מים?
מעבד הוידאו במכשיר איכותי ביותר.
אפשרות השימוש במעבד למקורות חיצוניים מאפשר לנצל את השיפורים הרבים שהוא נותן גם למקורות האלו.
יש אפשרות גם לשימוש בהגדרות ה Zoom השונות.
ניתן אפילו להשתמש בו בכדי להמיר שידור של ערוץ 2 מ 2D ל 3D.
ברסיבירים שאני ראיתי, לא הייתה כלל שליטה על פרמטרים עבור כל כניסה, לא הייתה שליטה על ZOOM וגם לא הייתה המרה ל 3D. כמו כן איכות התמונה ב HDMI לא ממש שופרה.