המלצה למערכת קולנוע ביתית - 1.5k

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
liri33 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי.
יש לי חדר בגודל 10 מ"ר בערך, ואני רוצה להוסיף לו מערכת קולנוע ביתית.
התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, ואני לא בטוח אם אני רוצה מערכת של 5.1 או 2.1, תכף אני אסביר ..
כרגע יש לי טלוויזיה LCD של LG בגודל 32 אינץ' (עם חיבורי HDMI ושאר החיבורים הסטנדרטיים), ובנוסף סטרימר - XStreamer SideWinder 2.
המטרה היא לראות סרטים בטלוויזיה באיכות שמע מקסימלית.
חשבתי על ללכת על מערכת 5.1 עם רסיבר (אופציונלי - תלוי במחיר?), אבל הבנתי שהעסק יהיה יקר.
לכן, אני צריך המלצה לפתרון טוב בתקציב הזה. (לצפות בסרטים באיכות שמע גבוהה כמה שאפשר בתקציב)
אודה לכם על העזרה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

בתקציב כזה אולי עדיף לך לקנות סט טוב של רמקולים למחשב, לדוגמא altec lansing 5.1 כי רק הרסיבר יעלה לך פי 2 מכל התקציב, ללא רמקולים... אני מניח שיש לך מחשב בחדר כבר, ואז למחבר אותו כבר לטלויזיה...
או שתבדוק אפשרות יד שניה

liri33 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אין לי אפשרות לחבר למחשב. אגב, הייתי שמח אם היית יורד בבקשה לרמת דגם ספציפי

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

יש כמה אופציות בתקציב הנתון:

1. לקנות רסיבר ורמקולים בדיוטי פרי ב-$200 כ"א. כרגע בדיוטי יש רסיבר של פיוניר מדגם 322 שהוא די טוב למחיר הזה, אבל לא ברור איזה סט רמקולים הם מוכרים כרגע וצריך לברר את זה מולם (באג דיוטי פרי - dutyfree.bug.co.il)

2. לקנות מערכת מיד שנייה, שם אפשר למצוא הרבה דברים שיתנו תמורה מצויינת לעלות שלהם, אבל אפשר בקלות לאבד את הידיים והרגליים מרוב הצעות, ובמחירים האלה גם קשה להיות בטוח שמקבלים ציוד איכותי באמת.

3. לקנות מערכת משולבת DVD+מגבר+רמקולים. אני פחות אוהב את הפתרון הזה כי כמעט כל המערכות בתקציב הנתון הן בעלות כניסת סטריאו אחת ולעיתים רחוקות גם כניסה אופטית אחת (שזה חשוב אם אתה באמת רוצה לקבל סראונד אמיתי ולא סימולציה..!) - כאן יש מערכות נחמדות של סמסונג, סוני ושות' אבל חשוב כאמור לוודא שיש במערכת לפחות כניסה דיגיטאלית אחת לחיבור הסטרימר שלך. שווה גם לנסות למצוא מערכת שאין לה קונקטורים ייעודיים לרמקולים כי זה סתם יכול לסרבל לך שדרוגים עתידיים (למשל רכישת מגבר יותר רציני ואיכותי מבלי להחליך את הרמקולים...)

4. לקנות סט רמקולים 5.1 שמיועד במקור למחשב, כי הם מגיעים עם מגבר מובנה שמסוגל לפענח את הפורמטים הבסיסיים של צליל היקפי, ונכנסים יפה לתקציב שלך. דגם מומלץ: לוג'יטק Z906, שעולה 1,500 ש"ח ואולי אפילו טיפה יותר, אבל באמת שווה כל שקל!

5. לקנות סט קומפלט של רסיבר+רמקולים של אונקיו בארה"ב ולעשות יבוא אישי לארץ, אבל זה יעלה לך יותר קרוב ל-2,000 ש"ח: http://www.amazon.com/Onkyo-HT-S3500-5- ... B0077V88V8

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”