המלצה לכרטיס טלוויזיה לצפייה בלבד
היי,
אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה לאחר שכרטיס ה flyvideo שלי מת אחרי 8 שנים.
אני לא מקליט וגם לא צופה בערוצי HD (למרות שאני לא מתנגד, אם יהיו לי כאלה).
סה"כ צופה בטלוויזיה בצפייה ישירה וזהו.
קראתי פה מספר אשכולות ויש איזה קונצנזוס סביב CaptureHD של AverMedia. הוא נשמע מצויין אולם קצת יקר לי (כ600 ש"ח).
האם יש לכם המלצה עבורי לכרטיס אמין (לכמה השנים הקרובות) שמתאים לוינדוס 7, שמתחבר לממיר של YES שלא בהכרח מקליט היטב?
אני אודה לכם מאד מאד.
אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה לאחר שכרטיס ה flyvideo שלי מת אחרי 8 שנים.
אני לא מקליט וגם לא צופה בערוצי HD (למרות שאני לא מתנגד, אם יהיו לי כאלה).
סה"כ צופה בטלוויזיה בצפייה ישירה וזהו.
קראתי פה מספר אשכולות ויש איזה קונצנזוס סביב CaptureHD של AverMedia. הוא נשמע מצויין אולם קצת יקר לי (כ600 ש"ח).
האם יש לכם המלצה עבורי לכרטיס אמין (לכמה השנים הקרובות) שמתאים לוינדוס 7, שמתחבר לממיר של YES שלא בהכרח מקליט היטב?
אני אודה לכם מאד מאד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
איך התחברת בעבר לכרטיס הטלוויזיה הישן?
אם התחברת ב-composite (חיבור RCA "בננה" צהוב), ואתה מעוניין להמשיך באותו סוג חיבור, אז אפשר ללכת על הכרטיס הזה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748134
הכרטיס הזה זול יחסית ומשתלם - החסרון שלו הוא שאין לו חיבור S-Video, שהוא איכותי יותר (יש אותו בממירי יס המקליטים).
השוק של כרטיסי טלוויזיה אנלוגיים הולך ונעלם, ולכן קצת קשה להמליץ כרגע על משהו שאפשר לרכוש בארץ שיש לו גם כניסת S-Video.
אם התחברת ב-composite (חיבור RCA "בננה" צהוב), ואתה מעוניין להמשיך באותו סוג חיבור, אז אפשר ללכת על הכרטיס הזה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748134
הכרטיס הזה זול יחסית ומשתלם - החסרון שלו הוא שאין לו חיבור S-Video, שהוא איכותי יותר (יש אותו בממירי יס המקליטים).
השוק של כרטיסי טלוויזיה אנלוגיים הולך ונעלם, ולכן קצת קשה להמליץ כרגע על משהו שאפשר לרכוש בארץ שיש לו גם כניסת S-Video.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
במקרה הזה הייתי במקומך קונה את הקופסה הקטנה הזאת שפשוט מאפשרת לך לחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ואת האפשרות לצפות בטלויזיה גם כשהמחשב כבוי.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
יש לי בדיוק את הדגם הזה וכתוב שהוא דו-כיווני (יש לו גם יציאת VGA OUT אם תשים-לב) אם כי אני מודה שלא השתמשתי עדיין בפונקציה הזאת.nirhazir כתב:אתה בטוח שזה דו כיווני? נראה לי שזה ממיר מVGA לRCA ולא להיפך....
מקסימום לא הדגם הזה אז כל דגם אחר שכן תומך בזה ועולה בערך אותו דבר. בכל אופן מה שאני רציתי להגיד זה שאם אתה לא רוצה להקליט במחשב ואתה גם ככה חייב להשתמש בממיר (מה שקורה עם יס והוט) אז עדיף כבר לחבר אותו ישירות למסך המחשב ולא דרך המחשב עצמו.