סמסונג 46" 6030?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
טל_ג פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם, צריך את עזרתכם...

החלטתי לקנות לסלון טלויזית 46" במקום ה-37" שיש לי עכשיו.
אחרי כל מיני התייעצויות עם חברים המסקנה היתה שסמסונג היא המומלצת ביותר.
בעוד שה-6200 הוא הדגם הבולט ביותר גם פה בפורום וגם במקומות נוספים, הוא לצערי מעבר לתקציב.
חשבתי על ה-6030 (46EH6030 ליתר דיוק).
באולמות התצוגה ניתן לראות רק את ה-6200, שנראית מעולה (יצא לי לראות אותה בשני אולמו תצוגה שונים, של שקם אלקטריק וביג-בוקס), השאלה היא כמה איכות התמונה שונה בינה לבין ה-6030, שלא מצאתי בשום מקום בתצוגה, ומוזר לי לקנות טלויזיה שלא ראיתי את איכותה לפני הרכישה. ידוע לי שקצב הרענון הוא 200 לעומת 400, אני לא בטוח כמה זה נראה לעין ומשפיע על ההבדל בין הדגמים. ה-6200, כאמור, נראתה מצוין.
(בהשוואה בין ה-6200 ל-6030 חשובה לי רק איכות השידור, שכן אין לי צורך ברשת אלחוטית או בסמארט-טיוי, הטלויזיה בכל מקרה מחוברת לבוקסי).

תודה,
טל

maor_az
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אחלה מסך ראיתי אותו ביריד חבר ,תמונה יפה מאוד עם מנגנון החלקת תמונה.
קח בחשבון שהמסך לא דק כמו ה- 6200 אבל לפי מה שהבנתי הוא בנוי אחרת מהמסכים הדקים שם התאורה היא היקפית בעוד שבמסכי LED העבים יותר של סמסונג בינהם הדגם 6030 ,התאורה היא אחורית.
לכן התמונה של ה - 6030 היא מדוייקת יותר ,כך לפחות ראיתי בהשוואה למסכים של סמסונג באותו יריד חבר.

להערכתי אתה יכול לראות אותו ב אלמ הם הרשת של היבואן.
בהצלחה

טל_ג פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה על המענה המהיר.
אני עדיין בחיפושים מקיפים באינטרנט וחיפוש כמה שיותר מידע,
ראיתי עכשיו שהדגם של 46EH5300 עולה פחות והוא דגם חדש יותר, אם כי קצב הרענון בו הוא 100 הרץ. אבדוק גם אותו, בשאיפה שיהיו שניהם בתצוגה.

האם מישהו יודע על יתרונות לכיוון ה-5300? כאמור, העניין המרכזי פה הוא איכות השידור, השאר זה סתם נחמד.

אוריאגמון
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

טל_ג כתב:תודה על המענה המהיר.
ראיתי עכשיו שהדגם של 46EH5300 עולה פחות והוא דגם חדש יותר, אם כי קצב הרענון בו הוא 100 הרץ. אבדוק גם אותו, בשאיפה שיהיו שניהם בתצוגה.

האם מישהו יודע על יתרונות לכיוון ה-5300? כאמור, העניין המרכזי פה הוא איכות השידור, השאר זה סתם נחמד.
...
אני קניתי ת6030 אומרים שבגלל שהיא לד מלא לעומת 6200 אז הצבעים יותר מדוייקים ומלאי חיים ;)

אוריאגמון
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אוריאגמון כתב:
טל_ג כתב:תודה על המענה המהיר.

...
אני קניתי ת6030 אומרים שבגלל שהיא לד מלא לעומת 6200 אז הצבעים יותר מדוייקים ומלאי חיים ;)
...
עכשיו התקינו לי אותה נהנה מכל רגע ורגע ממליץ בחום הדבר היחיד שאיכזב אותי זה התפריט אבל זה כל כך שולי וגם לא משתמשים בו ויש עוד תפריט נוח שנפתח שאפר להשתמש בו בקיצור אין שום חיסרון מורגש בנתיים (היא אצלי כבר יום ) בנתיים ראיתי שתי סירטי תלת מימד שהם מדהימים |!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ההמרה לתלת מימד קצת מאכזבת אבל עדיין מצויינת והאיכות מעולה איך אפשר להגיע בכזאת קלות להגדרות פשוט מדהים!!
השלט קצת מציק כי הוא לא נוח אבל אני כבר כמעט התרגלתי לזה ואני איתה רק יום בקיצור ממליץ לך ;)

תומריקו
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #6 

בשעה טובה ..
אני אמור לקבלה עוד כחודש ( התקנה בדירה החדשה ) , אשמח אם תוכל לשתף פרמטרים לתמונה אידיאלית .
בנוסף , איך הנגן המובנה ??

תיהנה ...

אוריאגמון
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תומריקו כתב:בשעה טובה ..
אני אמור לקבלה עוד כחודש ( התקנה בדירה החדשה ) , אשמח אם תוכל לשתף פרמטרים לתמונה אידיאלית .
בנוסף , איך הנגן המובנה ??

תיהנה ...
...
תשאל שאלות והענה לך ;)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”