מחפש לקנות 2 מסכים - תקציב 10000
שלום,
אני מחפש לקנות 2 מסכי טלויזיה אחד לחדר שינה ואחד לסלון (המחיר גמיש מעט), להלן פרטי החדרים:
חדר השינה - המרחק מהמסך הולך להיות בין 1.9 מ ל2.2 מ המסך יהיה מול חלון אבל החלון סגור רוב היום והזמן העיקרי שאני רואה טלויזיה מתחיל בין אחרי הצהוריים ונגמר בלילה אז לא נראה לי שתהיה בעיה של השתקפות.
למרחק הזה חשבתי על משהו בגדול 40 כי זה נראה לי סביר ובדקתי את רוב הגדלים כמו כן נראה לי עדיף LED.
הסלון - המרחק הקצר ביותר הוא 2.3 והמרחוק הארוך ביותר הוא 3.7, החדר מאוד מואר אפילו עם וילונות יש מספיק אור וגם בחדר הזה שעות השימוש יהיה מאחרי הצהריים עד הלילה.
במקרה הזה חשבתי על משהו בגודל של 50-60 כנראה שעדיף פלזמה בגלל השעות.
אשמח לשמוע דעות והמלצות לדגמים.
תודה.
אני מחפש לקנות 2 מסכי טלויזיה אחד לחדר שינה ואחד לסלון (המחיר גמיש מעט), להלן פרטי החדרים:
חדר השינה - המרחק מהמסך הולך להיות בין 1.9 מ ל2.2 מ המסך יהיה מול חלון אבל החלון סגור רוב היום והזמן העיקרי שאני רואה טלויזיה מתחיל בין אחרי הצהוריים ונגמר בלילה אז לא נראה לי שתהיה בעיה של השתקפות.
למרחק הזה חשבתי על משהו בגדול 40 כי זה נראה לי סביר ובדקתי את רוב הגדלים כמו כן נראה לי עדיף LED.
הסלון - המרחק הקצר ביותר הוא 2.3 והמרחוק הארוך ביותר הוא 3.7, החדר מאוד מואר אפילו עם וילונות יש מספיק אור וגם בחדר הזה שעות השימוש יהיה מאחרי הצהריים עד הלילה.
במקרה הזה חשבתי על משהו בגודל של 50-60 כנראה שעדיף פלזמה בגלל השעות.
אשמח לשמוע דעות והמלצות לדגמים.
תודה.
קודם כל תודה על התגובה.
אז אני בכיוון הנכון שעדיף פלזמה למצב שלי ולא LED?
אגב אפשר לדעת איזה טלויזיות LED מומלצות בגודל 40?
בקשר לשידורים רוב הזמן יהיה YES בSD אבל שאר הזמן יהיה רק HD מהמחשב או מגורמים אחרים לפחות בחדר שינה.
בקשר לשידורים רוב הזמן יהיה YES בSD אבל שאר הזמן יהיה רק HD מהמחשב או מגורמים אחרים לפחות בחדר שינה.
אין ספק שטלויזיית הלד סמסונג D6400 - נותנת תמונה חדה צבעונית ומרהיבהYozer כתב:קודם כל תודה על התגובה.
בקשר לשידורים רוב הזמן יהיה YES בSD אבל שאר הזמן יהיה רק HD מהמחשב או מגורמים אחרים לפחות בחדר שינה....
דגם מוצלח מאוד (40 אינצ') ומומלצת מאוד - בסביבות ה-4 k
לפי תגובות של חברים בפורום, פלזמת סמסונג e490 בעלת 51 אינצ'
נותנת תמונה טובה יחסית בשידורי sd
(יותר טובה מה-e550 בתחום ה-sd)
מדובר בפלזמה טובה וראוייה
וכל מי שרכש אותה, נהנה מאוד מאיכות התמונה.
מחירה מעל 4k ומבחינת עלות-איכות היא באמת כדאית.
מקרנסקי כתב:אין ספק שטלויזיית הלד סמסונג D6400 - נותנת תמונה חדה צבעונית ומרהיבהYozer כתב:קודם כל תודה על התגובה.
בקשר לשידורים רוב הזמן יהיה YES בSD אבל שאר הזמן יהיה רק HD מהמחשב או מגורמים אחרים לפחות בחדר שינה....
דגם מוצלח מאוד (40 אינצ') ומומלצת מאוד - בסביבות ה-4 k
לפי תגובות של חברים בפורום, פלזמת סמסונג e490 בעלת 51 אינצ'
נותנת תמונה טובה יחסית בשידורי sd
(יותר טובה מה-e550 בתחום ה-sd)
מדובר בפלזמה טובה וראוייה
וכל מי שרכש אותה, נהנה מאוד מאיכות התמונה.
מחירה מעל 4k ומבחינת עלות-איכות היא באמת כדאית....
אוקי תודה על ההמלצות בדגמים אך יש כמה דברים שמטרידים אותי אז אם אפשר קצת התייחסות לנושאים הבאים:
1. האם הגודל שנקבע 50 ו40 אינץ תקף לגבי המרחקים שציינתי (1.9-2.2 ו3.7-2.3), או שעדיף לי לקחת נגיד 42 ו55 או משהו בכיוון הזה?
2. קיימת ההתלבטות בין LED לפלזמה בהקשר של תאורות החדרים וזמני הצפייה האם זה נכון לקחת טלויזיה אחת LED ואת השניה פלזמה או שאני טועה?
3. חשוב שלטלויזיה בחדר שינה (נניח LED כרגע) יהיה גם קצב רענון יחסית טוב כי זה כנראה יחובר למחשב סטרימר DVD או XBOX אז גם לדברים כאלה זה צריך לתת מענה.
4. יש המלצות לאיזה שהם יציאות? האם רק HDMI מספיק יש לי כבל של HDMI לRCA זה אומר שאני לא צריך חיבור RCA? אם בעתיד אני ארצה סראונד האם אני צריך לחפש טלויזיות עם יציאות מסויימות?
5. הSMART לא מעניין אותי אבל בקשר לתלת מימד אני לא יודע, בעקרון אני לא חושב שצריך אבל נראה שזה כן צובר תאוצה כלשהיא לא?
6. האם בסמסונג D6400 יש גם את משחק הפאנלים המזוייפים?
שוב תודה רבה!
yozer
לגבי סעיף 1 - גודל המסכים מתאים למרחק הצפייה.
בסלון עם מרחק של 3.7 מטר אתה יכול גם לרכוש מסך 55 אינצ', אבל לא ברור אם יישאר לך מזומן לחדר שינה.
הפלזמה e550 מעולה וכוללת הכל, וכבר כתבת שאתה רגיל לצפות אחה''צ-לילה, ולכן זה מתאים.
2. אתה יכול לחדר שינה led ולסלון פלזמה. אין קשר בין הדברים
גם לי בסלון פלזמה ובחדרים לד.
3. עד כמה שזכור לי לסמסונג d6400 קצב רענון מהיר 400 hz
לגבי סעיף 5 - אתה עוד עתיד להתמכר לתלת מימד, בטח ב-e550 שנותנת תמונה מרהיבה ב-d3
סעיף 6 - לא יודע על פנאלים מזוייפים, רק שראיתי במס' פעמים את ה-d6400 והתמונה שראיתי ממש מרשימה.
לגבי יתר הסעיפים, לא ממש התעמקתי, כי המגילה שרשמת ארוכה ומתישה
תוכל לברר לבד.
לגבי סעיף 1 - גודל המסכים מתאים למרחק הצפייה.
בסלון עם מרחק של 3.7 מטר אתה יכול גם לרכוש מסך 55 אינצ', אבל לא ברור אם יישאר לך מזומן לחדר שינה.
הפלזמה e550 מעולה וכוללת הכל, וכבר כתבת שאתה רגיל לצפות אחה''צ-לילה, ולכן זה מתאים.
2. אתה יכול לחדר שינה led ולסלון פלזמה. אין קשר בין הדברים
גם לי בסלון פלזמה ובחדרים לד.
3. עד כמה שזכור לי לסמסונג d6400 קצב רענון מהיר 400 hz
לגבי סעיף 5 - אתה עוד עתיד להתמכר לתלת מימד, בטח ב-e550 שנותנת תמונה מרהיבה ב-d3
סעיף 6 - לא יודע על פנאלים מזוייפים, רק שראיתי במס' פעמים את ה-d6400 והתמונה שראיתי ממש מרשימה.
לגבי יתר הסעיפים, לא ממש התעמקתי, כי המגילה שרשמת ארוכה ומתישה
תוכל לברר לבד.
תודה רבה!
ענית על רוב הסעיפים כך שזה כבר מעולה
בקשר ל55 לסלון מה היית ממליץ ?(בשביל עוד אופציות).
לא מצאתי אבל ה3D ב e550 הוא אקטיבי או פאסיבי?
בזאפ כתוב שהקצב רענון של הd6400 הוא 400 אבל באתר היצרן כתוב 100, יש מצב שזה 100 אבל הם מאיצים את זה ל400 ?
ולסיום האם יש עוד אופציות למסך לד מלבד הd6400? אם נגיד יורדים ל37 או עולים ל42 ובאופן כללי אולי דגם מ2012 אם יש כמובן.
ושוב תודה
בזאפ כתוב שהקצב רענון של הd6400 הוא 400 אבל באתר היצרן כתוב 100, יש מצב שזה 100 אבל הם מאיצים את זה ל400 ?
ולסיום האם יש עוד אופציות למסך לד מלבד הd6400? אם נגיד יורדים ל37 או עולים ל42 ובאופן כללי אולי דגם מ2012 אם יש כמובן.
ושוב תודה
מה שרע זה שלא מצאתי D7000 בגודל של 40 אבל אשמח לדעת אם יש משהו בכיוון.מקרנסקי כתב:ומה רע ב-d7000 ?
אחד הלדים היפים והמוצלחים של סמסונג.
קצת יקר, אבל התקציב מכסה את רובו....
ואפשר לקבל התייחסות לפוסט לפני עם השאלות האחרונות?
תודה רבה מקרנסקי.
yozerYozer כתב:תודה רבה!
ושוב תודה...
ביקשת שאתייחס לפוסט הזה
אבל אתה כבר יורה לכל הכיוונים, לא מגובש עם עצמך
בתחילה ביקשת לסלון 50-60 אינצ', ולפתע אתה יורד ל...37-42 אינצ' שממש לא מתאימים ממרחק של 3.7מטר
ואם החלטת על 55 אינצ' לד, אז לא תמצא בפחות מ-10k מסך איכותי, ואז תצטרך לוותר על מסך לחדר שינה
מפני שהתקציב לא יספיק.
ה-3d של ה-e550 הוא אקטיבי.
אז הפלזמה e550 יכולה להתאים (ואז יישאר לך עודף של 4.5k לעוד טלויזיה לחדר שינה)
וגם הפיליפס לד 55 אינצ' דגם 66pfl7606 בסביבות 9k יכולה להתאים (ולחדר שינה הייסנס לד 40 אינצ' ב-2k)
או אולי שארפ לד 60 אינצ' דגם 60le835 בסביבות 10k - ואז תצטרך להגדיל את התקציב..
ובשורה התחתונה
לפחות לסלון, עדיף לך להתרכז במסך שמעל ל-50 אינצ' כדי למקסם את החוויה.
אוקי נראה לי לא הסברתי את זה כמו שצריך יצא סלט, אז נחלק את זה ל2 חלקים לפי חדרים.מקרנסקי כתב:yozerYozer כתב:תודה רבה!
ושוב תודה...
ביקשת שאתייחס לפוסט הזה
אבל אתה כבר יורה לכל הכיוונים, לא מגובש עם עצמך
בתחילה ביקשת לסלון 50-60 אינצ', ולפתע אתה יורד ל...37-42 אינצ' שממש לא מתאימים ממרחק של 3.7מטר
ואם החלטת על 55 אינצ' לד, אז לא תמצא בפחות מ-10k מסך איכותי, ואז תצטרך לוותר על מסך לחדר שינה
מפני שהתקציב לא יספיק.
ה-3d של ה-e550 הוא אקטיבי.
אז הפלזמה e550 יכולה להתאים (ואז יישאר לך עודף של 4.5k לעוד טלויזיה לחדר שינה)
וגם הפיליפס לד 55 אינצ' דגם 66pfl7606 בסביבות 9k יכולה להתאים (ולחדר שינה הייסנס לד 40 אינצ' ב-2k)
או אולי שארפ לד 60 אינצ' דגם 60le835 בסביבות 10k - ואז תצטרך להגדיל את התקציב..
ובשורה התחתונה
לפחות לסלון, עדיף לך להתרכז במסך שמעל ל-50 אינצ' כדי למקסם את החוויה....
סלון
כתבתי שהE550 נראית טוב מכל הבחינות אבל אני עדיין מתלבט בגודל נראה לי 51 זה קטן קצת אז חשבתי אולי אם לעלות ל55 אם תוכל להמליץ על משהו בגודל הזה לפלזמה.
חדר שינה
בקשר להd6400 לא ראיתי ביקורות שמחות שטוענות כי יש כמה בעיות ידועות כמו חוסר 3D בFHD וגם קצב רענון שכתוב 400 בזאפ אבל 100 אצל סמסונג באתר, באגים ומשחקי פאנלים וגם לא הכי אהבתי שזה דגם 2011 ולא 2012 אז חשבתי לחפש כמו שאמרו החל מD7000 אבל לא מצאתי כזאת בגודל שאני צריך (40 אינץ) אז שאלתי אם יש משהו אחר שהיית יכול להמליץ בגודל שלי.
זה הכל
שווה לחכות לעוד דגמים לחדר השינה או שאולי עדיף לשקול פלזמה כי כמו שאמרתי לא הכי אהבתי את הd6400.מקרנסקי כתב:לא מכיר פלזמה עם 55 אינצ' שמתאימה לתקציב שלך
בשל כך המלצתי לך על 51 אינצ'.
לגבי החדר שינה
כבר כתבתי ואני כותב זאת שנית
d6400 בסביבות ה-4k
לא מכיר אף טלויזיית לד שברמת המחיר שלה עולה על הסמסונג האמורה....
אני חושב שהסלון באמת סגור כבר על הE550 אבל נראה שאני נדפק עם החדר שינה או שזה בעייתי או שזה לא בגדול הנכון אני מחפש 40 אינטש מקיסמום.
הבעיה שעם פלזמה לחדר שינה אני הולך לחבר את זה הרבה למחשב אז תמונה סטטית בגלל זה עדיף לי LED ולא בגלל התאורה דווקא.
הבעיה שעם פלזמה לחדר שינה אני הולך לחבר את זה הרבה למחשב אז תמונה סטטית בגלל זה עדיף לי LED ולא בגלל התאורה דווקא.
טוב אחרי עוד חיפושים ראיתי באמת שהD6400 מאוד פופלארית אבל כמו שאמרתי יש לה הרבה בעיות ידועות אז הסתכלתי על הD7000 ויש אותה גם בגודל 40 אבל משום מה לא מצאתי שזה נמכר בחנויות בישראל כשמצד שני מצאתי אנשים שכתבו שהציעו להם בחנויות אז גם לא ברור כמה זה עולה אולי מישהו יודע משהו על זה?
הסתכלתי באתר היבואן של סמסונג ולא ראיתי שיש שם D7000 בגודל 40 אז זה אומר שלא מייבאים אני מניח מה שעוד יותר מקשה למצוא כזאת טלויזיה.
הסתכלתי גם על הES6200 למה זה לא מומלץ בהשוואה לD6400? נראה שיש לזה יותר תכונות נחמדות אבל לא ברור למי יש איכות תמונה יותר טובה.
הסתכלתי גם על הES6200 למה זה לא מומלץ בהשוואה לD6400? נראה שיש לזה יותר תכונות נחמדות אבל לא ברור למי יש איכות תמונה יותר טובה.