מטחנת ואריו בקופיסטור סינמהסיטי
היום עברתי בחנות, רכשתי קצת קפה לטעימה ועל הדרך קשקשתי קצת עם המוכר, בחור נחמד מאוד
הם מוכרים את הואריו ב 2200, אבל הוא הבטיח למכור ב 1900 למי שיבקש יפה...
במחיר הזה, מרחק לא גדול מה K3 המפורסמת, זו אלטרנטיבה מעניינת למטחנה מתאימה יותר לסביבה ביתית - חצי בגודל וללא כל פשרה באיכות הטחינה.
במחיר הזה, מרחק לא גדול מה K3 המפורסמת, זו אלטרנטיבה מעניינת למטחנה מתאימה יותר לסביבה ביתית - חצי בגודל וללא כל פשרה באיכות הטחינה.
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
מטחנה קונית מעולה, מתאימה מאוד לאספרסו וקפוצינו ומפיקה את המירב מהפולים, הגודל טוב, רק חבל שהיא קצת "פלסטיקית" וקלה ולא heavy duty. בחו"ל יש גם דגם עם משקולת שנותן קצת יותר "קונטרה" לפורטפילטר בזמן הטחינה. מאוד מאוד פופולארית בארה"ב. לטעמי מתומחרת קצת גבוה מידי, זה למעשה גלגול של ה "סוליס" וה "מליטה". בין הואריו לקומפאק k3 נראה לי שהקומפאק לוקחת בגדול, אמינה, כבדה(יתרון) בנויה לתלפיות, איכותית מאוד ויפה עם דסקיות טחינה מכובדות שעושות את העבודה לאורך זמן. אין ספק שהואריו ייחודית ושווה בנוף המטחנות אך לא תחרותית מול ה k3.
לואריו סכינים קרמיות, הנעת רצועה - אל תשפוט לפני שתתנסה, ועדיף ראש בראש. אני לא אתפלא אם היא תנצח במבחן התוצאה (גם אם לא במבחן האמינות - ה K3 מבחינה זו היא כמו משאית במקום פרייבט...
אמר לי המוכר שיש דגם נוסף ויקר יותר אותו הם לא מייבאים עקב מחירו הגבוה, הוא גם טוחן לפי משקל ולא זמן (מגניב!)
דבר נוסף:
ראיתי שם מטחנה חדשה של קופיטק, בה לא נתקלתי קודם. נראית כמו וריאציה סימפטית יותר וקצת יותר זולה (1200 שח) של הלליט
אופציה מעניינת למטחנת כניסה
אמר לי המוכר שיש דגם נוסף ויקר יותר אותו הם לא מייבאים עקב מחירו הגבוה, הוא גם טוחן לפי משקל ולא זמן (מגניב!)
דבר נוסף:
ראיתי שם מטחנה חדשה של קופיטק, בה לא נתקלתי קודם. נראית כמו וריאציה סימפטית יותר וקצת יותר זולה (1200 שח) של הלליט
אופציה מעניינת למטחנת כניסה
what's next?
- sunrise
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 37 פעמים
הדגם שטוחן עפ"י משקל שנקבע מראש מסומן באות W (יעני Weight) והחיסרון הגדול שלו הוא שהוא לא טוחן לתוך הידית, אלא לתוך המיכל שלו, ומשם יש לשפוך את הקפה לפורטפילטר. דגם זה יקר בכ 100 יורו לעומת הדגם הרגיל.
http://www.home-barista.com/reviews/bar ... ml#p120969
הפוסט השלישי בעמוד, לפי ג'ים שולמן במבחן הטעם היא לוקחת את המאצר מיני בהליכה, ומשיגה תיקו מול קומפאק K10.

הפוסט השלישי בעמוד, לפי ג'ים שולמן במבחן הטעם היא לוקחת את המאצר מיני בהליכה, ומשיגה תיקו מול קומפאק K10.
הייhosq כתב:היום עברתי בחנות, רכשתי קצת קפה לטעימה ועל הדרך קשקשתי קצת עם המוכר, בחור נחמד מאוד
במחיר הזה, מרחק לא גדול מה K3 המפורסמת, זו אלטרנטיבה מעניינת למטחנה מתאימה יותר לסביבה ביתית - חצי בגודל וללא כל פשרה באיכות הטחינה....
האם מדובר בחנות שבסינימה סיטי ראשל"צ? אם כן - איך הקפה שם?
אשמח לשמוע
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול