סלינג בוקס
שלום לכולם,
רציצע לדעת האם יש למישהו פה את המכשיר סלינג בוקס?
אם כן המכשיר הזה באמת טוב כמו שהוא נשמע? איך איכות הצפייה? האם מהירות אינטרנט של 30 מגה הורדה ו-1.5 העלאה מספיקים? והאם הצפייה דרך הסמארטפון היא נורמלית?
תודה רבה לכל העוזרים!
רציצע לדעת האם יש למישהו פה את המכשיר סלינג בוקס?
אם כן המכשיר הזה באמת טוב כמו שהוא נשמע? איך איכות הצפייה? האם מהירות אינטרנט של 30 מגה הורדה ו-1.5 העלאה מספיקים? והאם הצפייה דרך הסמארטפון היא נורמלית?
תודה רבה לכל העוזרים!
- Godlike2003
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום חבר'ה,
ראיתי שהתכתבתם פה שאתם רואים מצויין ב-SLING אני רכשתי את ה-SLING SOLO ואני רואה בו סביר מינוס, רציתי לדעת איך אתם רואים מצויין? יש לי 15 מגה בבית דרך בזק, כל הפורטים פתוחים והסטרים שלי מידי פעם מקוטע ומפוקסל ז"א לא תמיד חלק, יש לכם מושג למה זה ככה?
תודה רבה,
אורי.
ראיתי שהתכתבתם פה שאתם רואים מצויין ב-SLING אני רכשתי את ה-SLING SOLO ואני רואה בו סביר מינוס, רציתי לדעת איך אתם רואים מצויין? יש לי 15 מגה בבית דרך בזק, כל הפורטים פתוחים והסטרים שלי מידי פעם מקוטע ומפוקסל ז"א לא תמיד חלק, יש לכם מושג למה זה ככה?
תודה רבה,
אורי.
- Godlike2003
-
- חבר שרק התחיל

הבנתי, האם יש דרך "לסדר" או להגדיר בצורה טובה מלבד ההגדרות הדיפולטיביות של הסלינג כך שמהירות העלאה תיהיה גדולה יותר? אין בעיה להשתלט על רוחב הפס בבית של ההעלאה, (גם איפה שהסלינג יש מהירות הורדה של 15, ומהירות העלאה של 1 מגה.) אבל אמרת שצריך 3 מגה העלאה כך שאני לא ארגיש בהבדל ממש ...
שוב תודה, אני ממש אבוד עצות אני נהנה מהמכשיר מאוד אבל נדיר שאני מצליח לראות טוב וברור מזה כבר שנה.
ועוד שאלה, האם כדאי לי לעבור ל-PRO HD? מלבד שידור ב-HD שאין לי גם ככה מה השוני בין מכשיר ה-SOLO שיש לי כרגע?
שוב תודה, אני ממש אבוד עצות אני נהנה מהמכשיר מאוד אבל נדיר שאני מצליח לראות טוב וברור מזה כבר שנה.
ועוד שאלה, האם כדאי לי לעבור ל-PRO HD? מלבד שידור ב-HD שאין לי גם ככה מה השוני בין מכשיר ה-SOLO שיש לי כרגע?
- Godlike2003
-
- חבר שרק התחיל

composite
לא טוב?
טוב הבנתי אני אשדרג את החבילה שוב.. העלאתי ל-15 הייתי בטוח זה יסדר את זה ...
ודבר נוסף האם היית ממליץ להשתמש בצפייה בסלינג דרך דפדפן או דרך תוכנת DESKTOP?
טוב הבנתי אני אשדרג את החבילה שוב.. העלאתי ל-15 הייתי בטוח זה יסדר את זה ...
ודבר נוסף האם היית ממליץ להשתמש בצפייה בסלינג דרך דפדפן או דרך תוכנת DESKTOP?
תראה פה: http://www.myvulkano.com/index.htmlarnold כתב:יש מכשירים כאלו זולים מומלצים במקום הסלינג המקורי?...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
המכשיר בקישור עובד קצת אחרת. הוא אינו מאפשר צפייה בלייב, אלא רק הקלטה, והעברה למכשיר הנייד. עם הסלינג זה משהו אחר לגמרי - הרעיון של צפיה בלייב, ולקפוץ מערוץ לערוץ בכל מקום בעולם, דרך כמעט כל פלטפורמה.שלגון כתב:תראה פה: http://www.myvulkano.com/index.htmlarnold כתב:יש מכשירים כאלו זולים מומלצים במקום הסלינג המקורי?......
בנוסף, המכשיר מותאם לשימוש בישראל, ומותאם לממירים של הוט (ואני כמעט בטוח גם של יס) מבחינת השליטה.
דבר נהדר, ויחסית לתמורה, אין פה מה לחסוך.
אתה טועה, ידידי. כל המכשירים שלהם תומכים ב- place shifting. המכשירים המתקדמים תומכים גם ב- time shifting.roypeles כתב:המכשיר בקישור עובד קצת אחרת. הוא אינו מאפשר צפייה בלייב, אלא רק הקלטה, והעברה למכשיר הנייד. עם הסלינג זה משהו אחר לגמרי - הרעיון של צפיה בלייב, ולקפוץ מערוץ לערוץ בכל מקום בעולם, דרך כמעט כל פלטפורמה.שלגון כתב:תראה פה: http://www.myvulkano.com/index.htmlarnold כתב:יש מכשירים כאלו זולים מומלצים במקום הסלינג המקורי?......
בנוסף, המכשיר מותאם לשימוש בישראל, ומותאם לממירים של הוט (ואני כמעט בטוח גם של יס) מבחינת השליטה.
דבר נהדר, ויחסית לתמורה, אין פה מה לחסוך....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"