אחלה של כתבה עופר!
טוב מאוד שקמו להם שחקנים חדשים. הגיע הזמן באמת!
חבל שאין שחקנים (יצרנים) חדשים שכאלו בשאר החברות למשל : "אסם" " תנובה" וכדומה.
הגיע הזמן לתת להם גם בראש!
קצת הפריעה לי הפתיחה.
שכחנו מי התחיל את מהפכת הסלולר, מי ביטל החיוב על העברה לתא הקולי, מי החיל את חוק הניידות, מי חייב את כל החברות להקים שירות 144 אינטרנטי חינם, בכהונת איזה שר תקשורת, שמענו פעם ראשונה את הביטוי "עדכון רישיון חברת הסלולר", ושמענו בתכיפות, ובכלל בזכות מי החשבונית הסלולרית ניתנת להבנה...
נכון שכחלון המשיך ואף הרחיב את מה שהתחיל קודמו, אבל עדיין יש לתת גם קרדיט לאריאל אטיאס...
אם אתה פוליטיקאי שרוצה לשפר את אהדת הציבור כלפיך, אחד המשרדים שהכי כדאי לך לעבור בו הוא משרד התקשורת. אולי קצת שכחנו, אבל גם שרי תקשורת קודמים נחשבו למוצלחים קצת יותר מהשרים האחרים...
הסיבה לכך היא פשוטה - מכיוון שחלק רחב מפעילות המשרד נשען על החלטות רגולטוריות שאינן דורשות תקציבים רבים מכיסה של המדינה (הרוב בא על חשבון ירידה בהכנסות של אלו שכפופים להחלטות הללו), קל יותר לדבר ולקבל החלטות פופולריות בעיני הציבור, ואפילו להצליח (רחמנא ליצלן) וליישם אותן בקלות יחסית.
כחלון פופולרי עד התפקיד הבא שלו, שכנראה יחזיר אותו להיות אהוד "רק" כאחד השרים ראו מקרה אטיאס...
כתבה טובה.
אני חושב שאפשר היה להימנע מתיאור המקל והגזר וירידה לפרטים אנטומיים.
אם אני לא טועה, שיפור איכות הקליטה ועוצמות שידור חזקות יותר של האנטנות גם מגדילות את הקרינה האלקטרו מגנטית למסוכנת?, ואולי גם משבשת תדרים אחרים.
יש לכך סימוכין?
בגדול, תדרים לא משבשים תדרים אחרים (אלא אם כן השידור אינו יעיל), פרט למקרה אחד - כאשר יש יותר מגורם אחד בתחום תדר מסויים. אנחנו חיים באיזור ג'ונגל אלקטרוני שבו גורמים רבים משתלטים על תדרים שונים (זה יכול להיות רדיו פיראטי, או משדר בשטחים, או אחד מהמדינות השכנות אלינו), אבל בגדול תחום התדרים של DTT אינו בעייתי.
אגב, בתחום הסלולר, ניסו כמה פעמים להוריד את עוצמות השידור על ידי פיזור יותר אנטנות (זה מוריד את הקרינה שיוצאת מהמכשירים שלנו ולכן בריא יותר משמעותית למשתמשי הסלולר) אבל זה נחסם באופן עקבי על ידי גורמים ירוקים שלצערי ההבנה שלהם בקרינה אפסית ולכן פועלים לצמצום המשדרים במחשבה מוטעית שזה בריא יותר...
לגבי שיפור איכות הקליטה - אני מניח שאתה מדבר על DTT. הגיאוגרפיה בישראל לא ממש מאפשרת שימוש במספר משדרים כה קטן. במיוחד באזורים אורבניים כבדים (תל אביב ובפרט בדרומה, כפר סבא, גבעתיים/רמת-גן). שם צריך משדרי Low power שבדיוק כמו המשדרים הקטנים של סלולר, נחסמים על ידי תקנות מקומיות וגופים ירוקים. מבחינתם הם צודקים, זה לא כמו סלולר שבו הוספת משדרים תוריד את הקרינה, כאן זה באמת יעלה את הקרינה - אלא שמדובר בקרינה של שידורי טלויזיה שבעולם אנשים חשופים אליהם למעלה מ-60 שנה ללא תיעוד של בעיות רפואיות במוקדי קרינה גבוהים יחסית (כל עוד זה בתוך התקן, כמובן).
לכן לא צריך להשתמש בהם במאמר ציבורי, שצריך להתחשב באוכלוסיה רחבה.
אבל אני יורד לפרטים, זאת כמובן המלצה.
תודה על הסבר התדרים.
לגבי אנטנות הסלולר, הגורמים הירוקים אני מניח שהם מסתמכים על חוות דעת מקצועיות והגשתן כמובן למשפט חוקי. הכל היום חייב לעבור דרך בתי משפט, אם רוצים לאשר או לבטל משהו.
הוספת משדרים אולי תוריד את כמות הקרינה, אך תוסיף קרינה במקומות חדשים. יש המלצות ברורות אני מניח לגבי אופן השימוש בסלולר.
הוספת משדרים ייצרו בעיות חדשות כנראה שחסרונם עדיף על הימצאותם והן נידונות בבית משפט.
בקשר לקרינת שידורי הטלוויזיה, בעיות רפואיות יכולות להיות גם כאבי ראש, הפרעות בשינה ועוד, שלא מתייחסים אליהם כתוצאה של קרינה.
oferlaor כתב:אטיאס אכן עשה את המהלכים הראשונים אבל בכהונתו כמעט אף אחד לא עבר כי הוא עצר כשזה הגיע לתחרות אמיתית.
...
זוהי פרשנות שלך.
לזכרוני, אטיאס דיבר עוד בתקופתו על ביטול קנסות היציאה, והכנסת מתחרים לשוק הסלולר (וירטואליים ואמיתיים)
הפרשנות שלי היא, התהליכים שלקחו יותר זמן, פשוט הומשכו אחרי הבחירות.
מה שגם ההמשך הזה מרמז לדעתי שאת העבודה האמיתית המשיכו בעלי התפקידים מאחורי הקלעים, בעוד שהשר המזדמן קוצר את הרווח הפוליטי...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
ראוי מאוד להזכיר את אטיאס אשר בדקה ה 90 לסוף כהונתו (בזמן פציעות) אישר את הרשיון מפ"א לסלקום ובכך היווה חלוץ לנוש פתיחת שוק המפ"א לתחרות, לאחר "התקדים" הזה באו עוד שורת מהפכות.
אטיאס גם היום בתפקידו מוביל מהלכים גדולים, באמת עוף נדיר במחוזות הפולטיקה השחורה (תרתי משמע) שלנו
" אני חושש ששוק התקשורת בשנים הקרובות יתקשה להתאושש ללא תפיסה מגובשת ועקבית של משרד התקשורת במקום מסרים סותרים ופעולות שמונעות מחברות התקשורת לתפקד או לנהל תוכנית עסקית הגיונית ועקבית."
לדעתי לפחות בתחום הסלולר עניין הכנסת 2 חברות חדשות היא טעות רגולטורית שרק בטווח הרחוק נבין,
בטווח הקצר המהלך הזה באמת גרם לירידה מסיבית במחירים והצרכן נהנה מאוד
בטווח הרחוק את בניית 2 הרשתות האלו והתשתיות העצומות שנדרש לתחזק משהו יצטרך לשלם וזה כמובן אנחנו הצרכנים נשלם,
אין שום הצדקה לבניית 2 תשתיות סלולר נוספות במדינה כל כך קטנה כמו שלנו על מנת להוריד מחירים,
הרגולטור היה צריך למצוא כלים אחרים שיאלצו הורדת מחירים.
אגב ברוב מדינות העולם פורמט של 3 חברות עם רגולציה נכונה מספיק לקיים תחרות אמיתית עם מחירים זולים ושפויים,
כולל בסין הגדולה.