nad 7020

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
toofan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
רציתי לשמוע דעתכם לגבי מגבר ה"נל

ישלי חדר קטן בערך 3*2 מטרים .שומע רוק כבד ב עיקר .אני יודע ש הספק שלו נמוך !!
ישלי פטיפון thorens 126 mk3 ו רמקולים של monitor 10a polk audio

הרמקולים חזקים מאוד גם ו אני מנסה להחליף אותם עם רמקולים פחות חזקים ש מספיקים ל חדר שלי

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

לא שמעתיו מעולם אבל הוא מבוסס על ה3020 שלהם, שקיבל מעמד של אגדה, ככה שכנראה שיש לך משהו טוב ביד.

horngad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

היו לי את ה- 10B לא התאימו לחדר יותר מידי בס אולי בתור ניסיון תוריד את הבס ותרכיב במקומו דיקט עבה לבדוק את ההשפעה על החדר שווה לנסות זה לא עולה בהשקעה נוספת

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #4 

היה לי את הדגם "המשופר" שלו,7020i,(כיום הוא אצל אחי,ואצלו הוא גם מחובר למחשב ולזוג מדפיים).סה"כ רסיבר לא רע בכלל,הוא אכן מבוסס על דגם של מגבר מפורסם של נאד,ה-3020/3020i,נאד אומנם טוענים על הרסיבר הזה שהוא בעל
"זרם גבוה" ויכול להזיז רמקולים "'קשים להזזה",אבל קל את ההמלצה הזאת עם קצת ספקנות בריאה.שדך לו זוג מדפיים
נציל,ומומלץ שיהיו בעלי צליל בהיר/פתוח יחסית,זה ישתלב טוב עם הסאונד הדיי חם של הרסיבר הזה.
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 12/10/2012 11:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

Tankpopper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #5 

יש לי וידוי.. אני ממש לא אוהב ציוד של NAD..

:roll:

ויותר מזה, אני ממש לא מבין מה ההתלהבות הגדולה כל כך בארץ סביב החברה הזאת 8O שמעתי כמה סטאפים מבוססי NAD בחיי.. פעם אחת שמעתי NAD 3020 מחובר לזוג רמקולים מדפיים של Tannoy וממש לא התרשמתי. שמעתי גם עוד סטאפים מופרדים שלהם - ומעולם לא התרשמתי. מבט זריז לקרביים של אחד כזה תמיד סיפק אכזבה נוספת.. הם תמיד נשמעים מרוחים, לא חדים - יומרניים אפילו - מתאמצים להיות משהו שהם פשוט לא.

אז מישהו רוצה להסביר לי מה מיוחד במכשירים האלו?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #6 

Tankpopper כתב:יש לי וידוי.. אני ממש לא אוהב ציוד של NAD... ...אז מישהו רוצה להסביר לי מה מיוחד במכשירים האלו?
...
אני מתנדב. חשבתי עד עכשיו שאני היחידי שחושב כך אז סתמתי. אני רואה שיש לי שותפים. יופי! נתחיל בבדיקת מילון מונחים מדוברים בערך nads ונגלה סיבה ראשונה לחוסר נוחות מהמוצר. נמשיך עם זה שאתה צודק בהתרשמות שלך - שהיא די חופפת לנסיון שלי ונמשיך עם הסבר לתופעה, כפי שביקשת: 'עדר'. מדיניות 'עדר' טיפוסית. אחד, שמע מהשני, ששמע מהשלישי ש-NAD זה 'אחלה'. תוסיף על-זה מחירים חסרי פרופורציה של תוצרים מודרניים של החברה, כאלה שמבססים תווית 'יוקרתית' ו-'נחשבת' והוקוס-פוקוס, יש לך 'מותג'. והסבר נוסף הוא שלינקולן אמר "אפשר לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן, ועל כל האנשים חלק מהזמן, אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן". מסתבר שיש כאלה שלא שמעו על לינקולן.

יש גם יוצאים מהכלל. לזכותו של ה-3020 אפשר לאמר שהוא לא תוכנן באופן מסורתי על-ידי NAD אלא ע"י אחד המייסדים, ביורן אריק אדוורדסון, והוא נשמע שונה לגמרי מהמגברים האחרים שלהם. הוא נמכר במשך 20 שנה והפך ל'קאלט' דווקא משום שהוא לא דומה לשום דבר אחר של החברה. בתכנון של ה-3020 'נזרקו' החוצה את כל ה'גאדג'טים' האופייניים של NAD והתמקדו אך ורק בסאונד low-tech וזול לייצור. התוצאה הבלתי-מתחכמת מדברת בפני עצמה והביקוש לעשרים וואט של ה-3020 פשוט מרקיע שחקים עד היום. מכיוון שיש גם היצע אדיר - ניתן בארה"ב למצוא יחידות במכירות חצר וחנויות יד שנייה במחירים מגוחכים של כ-$25 ליחידה.

NAD 3020 הקרביים של 'האגדה'

תמונה

toofan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

תודה על תגבות חברה

אני חשבתי גם על rotel rx 875 ?
מה לדעתכם כדאי ל סגנון המוסיקה?
הבנתי ש זה הכי חזק ב סדרה של rotel

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #8 

הרוטל הזה מצוין,בנוי בDUAL MONO,ושייך לסידרה טובה שלהם.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”