טלפון קווי זול
אז כחלק מרפורמת התקשורת שהתחלנו אני מחפש להחליף את הטלפון הקווי של בזק
שכרגע אנחנו משלמים עליו כ80 שקל לחבילה של 500 דק.
אני מחפש להוזיל למשהו כמו 30 שקל ל500 דק או אפילו 1000 דק.
מישהו יכול לעזור ולהגיד אם קיימת חיה כזו.
תודה
תודה
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני ממליץ להתרחק מנטוויז'ן.
יש סיכוי לא רע שהם יציעו את ההצעה הזולה ביותר (כיום יש להם 10 ש"ח ל- 500 דק' נייחים + 200 דק' ניידים), אבל אחרי שמצטרפים מגיעות התקלות (בדמות חיובי שווא כי "שכחו לעדכן את החבילה" במשך כמה חודשים).
יש את 012, בזק בינ"ל (מניסיון - מומלצים) וסביר להניח שבתור לקוח קיים תוכל להוציא מבזק מחירים יותר הגיוניים לחבילת הדקות שאתה צריך.
יש סיכוי לא רע שהם יציעו את ההצעה הזולה ביותר (כיום יש להם 10 ש"ח ל- 500 דק' נייחים + 200 דק' ניידים), אבל אחרי שמצטרפים מגיעות התקלות (בדמות חיובי שווא כי "שכחו לעדכן את החבילה" במשך כמה חודשים).
יש את 012, בזק בינ"ל (מניסיון - מומלצים) וסביר להניח שבתור לקוח קיים תוכל להוציא מבזק מחירים יותר הגיוניים לחבילת הדקות שאתה צריך.
כן אבל לא בא לי להכניס את המודם שלהם הביתה.TomerP כתב:אני ממליץ להתרחק מנטוויז'ן.
יש את 012, בזק בינ"ל (מניסיון - מומלצים) וסביר להניח שבתור לקוח קיים תוכל להוציא מבזק מחירים יותר הגיוניים לחבילת הדקות שאתה צריך....
אני לא מבין למה בזק לא יכולים לתת מבצע דומה.
בבזק אפשר להשיג מחיר זול יותר - בסביבות 50 ש"ח - לחבילות שונות.embedded כתב:אז כחלק מרפורמת התקשורת שהתחלנו אני מחפש להחליף את הטלפון הקווי של בזק
תודה...
אבל הבעיה שהם תמיד נותנים את זה כמבצע ל 3 או 6 חודשים ואז צריך להתקשר שוב ולהשיג מבצע חדש.
בשבילי זה עיסוק סביר בזמן הפקקים בדרך לעבודה אז כל 3-6 חודשים אני מקבל שוב מחיר סביר כבר 12 שנה.
ברגע שלא יתנו לי ב 50 ש"ח אעזוב. אבל ב 50 ש"ח אני נשאר עם בזק גם אם יש הצעה ב 30 ש"ח ממישהו אחר.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני מ'כפת לי, תמיד מתדלק ב-100gilg7 כתב:בבזק אפשר להשיג מחיר זול יותר - בסביבות 50 ש"ח - לחבילות שונות.embedded כתב:אז כחלק מרפורמת התקשורת שהתחלנו אני מחפש להחליף את הטלפון הקווי של בזק
תודה...
אבל הבעיה שהם תמיד נותנים את זה כמבצע ל 3 או 6 חודשים ואז צריך להתקשר שוב ולהשיג מבצע חדש.
בשבילי זה עיסוק סביר בזמן הפקקים בדרך לעבודה אז כל 3-6 חודשים אני מקבל שוב מחיר סביר כבר 12 שנה.
ברגע שלא יתנו לי ב 50 ש"ח אעזוב. אבל ב 50 ש"ח אני נשאר עם בזק גם אם יש הצעה ב 30 ש"ח ממישהו אחר....