שי-כ כתב:istarmini כתב:במידה וזה מה שדרוש לך אתה תעשה טעות במידה ותרכוש את סידרת ה 300. הסידרה עדין לא יציבה וחבל על הכסף.
...
אם זה 'עדין לא יציבה' - כלומר היא תתיצב בעתיד? אני יכול לחכות
הבנתי שה-210 גם סבל מבעיה דומה בהתחלה, אך לאחר כמה עידכוני FW זה הסתדר. נכון?
...
כמו שאני רואה את זה ואולי אני טועה ,סידרת ה 300 הזו נפלה בין הכסאות.
את סידרת ה 200 הם ייצבו ,במשך הזמן והיום מדובר באחלה מוצרים.
הם יצאו עם סידרת ה 300 ,שלא הביאה איתה הרבה חידושים משמעותיים למול סידרת ה 200, אבל מה שכן היא הביאה איתה הרבה באגים מעצבנים ,שבסידרת ה 200 ,כבר שכחו מהם ממזמן.
עכשיו פתאום נולדה סידרת ה 400 ועיקר המשאבים עכשיו מופנים אליה ,כי היא אמורה לתת קפיצת מדרגה משמעותית ,הן בעיבוד הוידאו והן בתמיכה בתלת מיימד.
בגלל שעכשיו כולם ממתינים ל 400 לדעתי ה 300 קצת נשאר בצד . זה לא אומר שלא ישפרו אותו אבל לדעתי יקח זמן ולכן לאור העובדה, שההבדל בין ה 300 ל 200 הוא שולי ומאחר וה 200 יציבה חבל"ז לא ממש רואה את ההגיון שבלקנות סטרימר מסידרת ה 300.
לדעתי או לקנות סטרימר מסידרת ה 200 (יד שניה כמובן) או להמתין ליציאת ה 400 , בתקווה שה 400 יהיה יציב במיידי (כפי שהובטח) ולא נצטרך להמתין כשנה עד שנוכל להתחיל להנות ממנו.