רגע לפני ההשקה: המיני גלקסי S3 נחשף במלואו
הדבר הכי חשוב שלא פרסמו זה המחיר , ואם המחיר כמו שמפורסם בחלק מהאתרים (320יורו\400דולר) הוא נכון , אז המוצר הולך להיות להיט לדעתי
.
עריכה: באתר הגרמני , רשום שהמחיר המומלץ הוא 399יורו אבל כנראה יעלה 350 (בגרמניה)
עריכה: באתר הגרמני , רשום שהמחיר המומלץ הוא 399יורו אבל כנראה יעלה 350 (בגרמניה)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם זה נכון, אז המחיר גרוע ולא משתלם.
כמו כן, על פי האתר הגרמני תדרי הדור השלישי יהיו 900/1900/2100, כלומר לא יתאים למי שלא מנוי באורנג'/012/יופון, ונצטרך לחכות לגירסה מיוחדת התומכת בתדרים 850/2100.
כמו כן, על פי האתר הגרמני תדרי הדור השלישי יהיו 900/1900/2100, כלומר לא יתאים למי שלא מנוי באורנג'/012/יופון, ונצטרך לחכות לגירסה מיוחדת התומכת בתדרים 850/2100.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דורון, למה גרוע ולא משתלם? (באמת אשמח לקרוא דעתך..)
נראה לי כמו הוצאה יותר הגיונית למשך שנתיים+- מאשר 600-700יורו (אני מדבר כרגע על אירופה בלי קשר לתדרים וכ'ו...)
שילמתי כ"כ הרבה על ה DESIREHD שלי והוא אפילו לא בן שנתיים... כבר עכשיו ההיצע של המכשירים משמעותית יותר טוב ואיכותי...
נראה לי כמו הוצאה יותר הגיונית למשך שנתיים+- מאשר 600-700יורו (אני מדבר כרגע על אירופה בלי קשר לתדרים וכ'ו...)
שילמתי כ"כ הרבה על ה DESIREHD שלי והוא אפילו לא בן שנתיים... כבר עכשיו ההיצע של המכשירים משמעותית יותר טוב ואיכותי...
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מספיק 4 אינצ'ים וסוללה של 1500? כבר על זה הייתי פוסל אותו. יש מכשירים טובים יותר בשו. גם המחיר שדובר יקר לדעתי. ומה רע במכשיר שלך? גם אם הוא לא חדש, עדיין מדובר במכונת עבודהdgent כתב:דורון, למה גרוע ולא משתלם? (באמת אשמח לקרוא דעתך..)
שילמתי כ"כ הרבה על ה DESIREHD שלי והוא אפילו לא בן שנתיים... כבר עכשיו ההיצע של המכשירים משמעותית יותר טוב ואיכותי......
לגבי הבטריה צודק בהחלט , זאת אולי הנקודה הכי בעייתית שאני רואה , מצד שני , זה לא אפל , די בטוח שניתן יהיה להחליף אותה.menger כתב:מספיק 4 אינצ'ים וסוללה של 1500? כבר על זה הייתי פוסל אותו. יש מכשירים טובים יותר בשו. גם המחיר שדובר יקר לדעתי. ומה רע במכשיר שלך? גם אם הוא לא חדש, עדיין מדובר במכונת עבודהdgent כתב:דורון, למה גרוע ולא משתלם? (באמת אשמח לקרוא דעתך..)
שילמתי כ"כ הרבה על ה DESIREHD שלי והוא אפילו לא בן שנתיים... כבר עכשיו ההיצע של המכשירים משמעותית יותר טוב ואיכותי.........
חסר דבר פשוט שלא חשבתי עליו בעבר והוא מצלמה קדמית (אני נמצא בחו"ל ומדבר לא קצת עם המשפחה בסקייפ).
שנית, ה GPS משום מה לא פועל כמו שצריך חוץ מלעשות רוט ולהתקין רדיו חדש בדקתי את כל מה שאפשר...