רגע לפני ההשקה: המיני גלקסי S3 נחשף במלואו

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #1 

שי

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

הדבר הכי חשוב שלא פרסמו זה המחיר , ואם המחיר כמו שמפורסם בחלק מהאתרים (320יורו\400דולר) הוא נכון , אז המוצר הולך להיות להיט לדעתי :).
עריכה: באתר הגרמני , רשום שהמחיר המומלץ הוא 399יורו אבל כנראה יעלה 350 (בגרמניה)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

אם זה נכון, אז המחיר גרוע ולא משתלם.
כמו כן, על פי האתר הגרמני תדרי הדור השלישי יהיו 900/1900/2100, כלומר לא יתאים למי שלא מנוי באורנג'/012/יופון, ונצטרך לחכות לגירסה מיוחדת התומכת בתדרים 850/2100.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

דורון, למה גרוע ולא משתלם? (באמת אשמח לקרוא דעתך..)
נראה לי כמו הוצאה יותר הגיונית למשך שנתיים+- מאשר 600-700יורו (אני מדבר כרגע על אירופה בלי קשר לתדרים וכ'ו...)
שילמתי כ"כ הרבה על ה DESIREHD שלי והוא אפילו לא בן שנתיים... כבר עכשיו ההיצע של המכשירים משמעותית יותר טוב ואיכותי...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #5 

יש לו מסך 4" 8O מה הקשר בין הגודל הזה למילה מיני??? :roll: :)

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

dgent כתב:דורון, למה גרוע ולא משתלם? (באמת אשמח לקרוא דעתך..)
נראה לי כמו הוצאה יותר הגיונית למשך שנתיים+- מאשר 600-700יורו (אני מדבר כרגע על אירופה בלי קשר לתדרים וכ'ו...)
שילמתי כ"כ הרבה על ה DESIREHD שלי והוא אפילו לא בן שנתיים... כבר עכשיו ההיצע של המכשירים משמעותית יותר טוב ואיכותי...
...
מספיק 4 אינצ'ים וסוללה של 1500? כבר על זה הייתי פוסל אותו. יש מכשירים טובים יותר בשו. גם המחיר שדובר יקר לדעתי. ומה רע במכשיר שלך? גם אם הוא לא חדש, עדיין מדובר במכונת עבודה (Y)

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

menger כתב:
dgent כתב:דורון, למה גרוע ולא משתלם? (באמת אשמח לקרוא דעתך..)
...
מספיק 4 אינצ'ים וסוללה של 1500? כבר על זה הייתי פוסל אותו. יש מכשירים טובים יותר בשו. גם המחיר שדובר יקר לדעתי. ומה רע במכשיר שלך? גם אם הוא לא חדש, עדיין מדובר במכונת עבודה (Y)
...
לגבי הבטריה צודק בהחלט , זאת אולי הנקודה הכי בעייתית שאני רואה , מצד שני , זה לא אפל , די בטוח שניתן יהיה להחליף אותה.
חסר דבר פשוט שלא חשבתי עליו בעבר והוא מצלמה קדמית (אני נמצא בחו"ל ומדבר לא קצת עם המשפחה בסקייפ).
שנית, ה GPS משום מה לא פועל כמו שצריך חוץ מלעשות רוט ולהתקין רדיו חדש בדקתי את כל מה שאפשר...

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #8 

dima_vy כתב:יש לו מסך 4" 8O מה הקשר בין הגודל הזה למילה מיני??? :roll: :)
...
לעומת ה-4.8 של ה-S3 זה מיני.
אלעד

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”